Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4374
Kapcsolat:

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: revox »

Rock60 írta:
2025.07.10., csüt. 11:02
revox írta:
2025.07.10., csüt. 10:05

... Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő energiát.

edit: igen, az evidencia lemaradt. Ahol olyan felbontás van jelen, hogy az energiák megfelelően megjelennek ,ott a hangszerhangok rég rendben vannak, amennyire ez lehetséges.
Ok, ez összességében átjött.
Én is úgy gondolom, hogy a helyes hangszerhang feltétele a kiváló felbontás, a jó mikrodinamika, a pontos felharmonikusok és persze általában a dinamika, hogy ha az üstdobra ráb...nak, megfelelően szólaljon meg. / Ha a felvételen úgy van rajta./

Viszont, az nem OldShool, vagy NewShool kérdés szerintem, hogy hogyan kezd bele az ember a hifizésbe, ha a fentiek feltétele a sok nulla az árcédulán.
Nem mondhatja a halandó, hogy lemondok a hangszerhangról 20 évre, mert előbb energiára akarok spórolni... sad.gif

A "zúzósabb" rock zenével való demózással és teszteléssel az a bajom, hogy sokszor reménytelenül dinamikátlanok ezek a felvételek és így pont a lényeg hiányzik.
Valami félrement :rolleyes:
nem kell arról lemondani senkinek. a 22ezres NAVON mikro DVD is jó a maga egyszerű módján a gatyamadzagjaival(piros-fekete, leggagyibb). Csak ésszel kell válogatni. És a drótok között is lesz minden szinten ,ami ezt az irányt képviseli, csak meg kell találni. épp tegnap mutattam, hogy a 8 centis hangszóró is tudja,amit tudnia kell és amit vállahat.

Az erőt meg lehet jeleníteni minden szinten és ne keverjük a dobokkal. SM írta a furulyát,ami nagyon találó. Bár nem hallgatok furulyaműveket,de el tudok képzelni egy Coltrane szerű embert,aki furulyával műveli azt,amit C szaxival :D Ha az előadó kellően jó és nem csak lezenél valamit unalmasan a kottából, annak lesz ereje, bármi is legyen a hang szere.

Egyik haverom (ToMPi from TMP Audio) ha eljön, már tudom, hogy kereshetem a Ligeti György zongorajátékot, amiben valami cincinegér billentyű leütésében is olyan erő lakozik, hogy kiterít a kanapére. Kubvrick Eyes Wide Shut-jában is megszólal, melynek a filmzenéjét a Nine inch Nails vezérte, Trent Reznor állíltott össze (ennek a Kubricknak milyen havrjai vannak mán,he :rolleyes: ). Ki legyen a barátom? Kubrick haverjai, vagy a langyosvízsztenderdnek megfelelő zenei irányultságú egyének? választom a nyitottabakat, vagányabbakat, ami nem zárja ki, hogy szeretik pl a csemballózenét is, ha az kellően minőségi produkció (TJ már tudott olyan albumot mutatni). :smile53:

youtu.be/Ch-x7wZulYQ

NIN

youtu.be/GHPkJkBS1vE
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1380

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

revox írta:
2025.07.10., csüt. 10:05

... Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő energiát.

edit: igen, az evidencia lemaradt. Ahol olyan felbontás van jelen, hogy az energiák megfelelően megjelennek ,ott a hangszerhangok rég rendben vannak, amennyire ez lehetséges.
Ok, ez összességében átjött.
Én is úgy gondolom, hogy a helyes hangszerhang feltétele a kiváló felbontás, a jó mikrodinamika, a pontos felharmonikusok és persze általában a dinamika, hogy ha az üstdobra ráb...nak, megfelelően szólaljon meg. / Ha a felvételen úgy van rajta./

Viszont, az nem OldShool, vagy NewShool kérdés szerintem, hogy hogyan kezd bele az ember a hifizésbe, ha a fentiek feltétele a sok nulla az árcédulán.
Nem mondhatja a halandó, hogy lemondok a hangszerhangról 20 évre, mert előbb energiára akarok spórolni... sad.gif

A "zúzósabb" rock zenével való demózással és teszteléssel az a bajom, hogy sokszor reménytelenül dinamikátlanok ezek a felvételek és így pont a lényeg hiányzik.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2025.07.10., csüt. 10:20
Rock60 írta:
2025.07.10., csüt. 06:01
chord_ írta:
2025.07.09., szer. 23:10

Hajrá, és sok sikert, jó AN / Kondo kábelezést hozzá, erre bizonyosan jók lesznek...
Van valami konkrét, megfogalmazható problémád velük ?
Tényleg érdekelne. :smile53:
Erre biztosan nem fogsz tőle választ kapni.
Ha valaki azt sem tudja mit nem tud, hogyan is tudna bármit megfogalmazni egy számára nem is létező dologról, témáról, világról.

Rock60
Őslakos
Őslakos

Rock60 írta:
2025.07.10., csüt. 06:01
chord_ írta:

Hajrá, és sok sikert, jó AN / Kondo kábelezést hozzá, erre bizonyosan jók lesznek...
Tényleg érdekelne. :smile53:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

cables írta:
2025.07.10., csüt. 06:30
revox írta:
2025.07.09., szer. 22:37

... Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő (mindben van, akár egy húr megpendítésében is, sőt!!!) energiát. Ha ez megvan,lehet tovább simogatni. De míg nem jön az erő, nem jön a zene komplexitása sem."
Sokkal nehezebb jó hangszer és ének hangokat elérni kábelekkel, mint energiát. Az energiához jó részletek nélkül csak sok huzal kell, attól lesz TESTE a hangnak, csak az a baj, hogy ez a TEST nincs a zenében, ez úgy keletkezik, hogy a finom részletek energiája az eltorzult jelalak miatt lekerül alsóbb tartományba.
szerintem ez eléggé félrement. Ahhoz, hogy az energia megjelenjen a hangreprodukcióban, pont az a lényeg, hogy a berendezések és főleg a kábelek igen nagy felbontással rendelkezzenek. Az energia <> (nem egyenlő) a veretéssel. Az energiák szárnyalnak légyfinghalkan is és az erre megfelelő drótok nélkül ez nem fog, vagy csak kevésbé sikerülni. Mivel minden létező hangnak van energiája, így ezt vizsgálni teljesen műfajfüggetlen jelenség, cserébe teljesen alkalmatlanok erre az olyan zenei anyagok, amelyek max a középszert érik el a maguk műfajában (unalmas, lapos, xar, még ha a felvétel ki is van hegyezve. ott nem lesz energia,ahol a művész nem teszi bele). Ezért kell a drótokat letesztelni erősebb zenével is, mert ott az energia triplán jelen van és ez nem összetévesztendő egy PA hangosítás 500Wattjával. Csak szólok, nagyon kevés olyan drót van, ami megfelelő komplexitással képes lesugározni az ilyen hirtelen tempó és ritmusváltásokkal dolgozó zenéket, mint a zúzósabb rock (persze,van kompromisszumos megoldás és élet az alsó végeken is). De alapvetően a rockban nem csak zúzás van, hanem olyan hangok és felhangok megjelennek, ami szintén igényli a komoly átvitelt. Pl a ZYX hangszedők ajánlásában a nagyobb felbontással bíró ezüstcsévés (paralel a kábelekkel) pickUpöket rock és komolyzenei művekhez ajánlják, míg a rézhuzalozásút általánosabb, hifis tötymörgéshez. Nem hülyék ,tudják, hogy a hifisták zöme azt keresi, ha a közepe erőteljesebb, prezenszesebb(nek hat)de az csak egyszerűen a rézdrót torzítása az ezüsthöz képest. De nem kell megijedni ,azért vannak jó rezesek is. Nekem is van réz is, ezüst is, néha a kevesebb a több, ha a többi komponens nem támogatja az ezüsthuzalozást (abból lesz egy olyan hang,mintha valami ülepítő pöcegödörbe lépne a produkció menet közben, ahol büdös lesz, lomha és xar. Átemelhető kábelekre is a megállapítás)

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
2025.07.10., csüt. 08:41
SoundMania írta:
2025.07.10., csüt. 06:39

Chord szerintem te soha nem hallottál normálisan megszólaló rendszert. Sem AN-t, sem mást. Fogalmad nincs miről ír Revox, nemhogy ilyet meghallanál, megértenél, ha megszólalna egy rendszerből, mert nem vagy hozzászokva. Nagyon máshoz vagy szokva. Amivel nincs is baj. A baj azzal van, hogy ezt te még hirdeted is.
SM, szerintem te életedben nem hallottál még olyan rendszert, vagy kábelt, amely 'zenél', nem pedig hifizik. Ami a zene 'belsejéről' szól.
Ha hallanád, megértenéd, hogy miről megy itt a szövegelés. Bár szerintem azt sem tudod, mit kellene hallani.
Máshoz vagy szokva, nincs ezzel baj. Hogy hirdeted, az meg egyenesen következik a hitedből.
Azt nem tudom neked mit jelent a "zenél" meg a "zene belseje" a Spendoroddal meg a zincifinci kábeleddel, mert télleg nem tudom azoktól hogy is lehetne ilyet elvárni, vagy meghallani. Hogy sok másnak mit jelent a "zenél" azt kb tudom. És köszönöm nem kérek belőle. Inkább pár olyan ember véleményére adok, akiknek van legaláb némi fogalmuk ezekről és tudnak is mutatni olyan dolgokat amikkel legalábbis abba az irányba haladnak az otthoni zenehallgatásban.....

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6205

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

"Kábelezzünk" gondolkodik.gif
Illetve: kábelezzetek.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1008

Hozzászólás Szerző: chord_ »

SoundMania írta:
2025.07.10., csüt. 06:39

Chord szerintem te soha nem hallottál normálisan megszólaló rendszert. Sem AN-t, sem mást. Fogalmad nincs miről ír Revox, nemhogy ilyet meghallanál, megértenél, ha megszólalna egy rendszerből, mert nem vagy hozzászokva. Nagyon máshoz vagy szokva. Amivel nincs is baj. A baj azzal van, hogy ezt te még hirdeted is.
SM, szerintem te életedben nem hallottál még olyan rendszert, vagy kábelt, amely 'zenél', nem pedig hifizik. Ami a zene 'belsejéről' szól.
Ha hallanád, megértenéd, hogy miről megy itt a szövegelés. Bár szerintem azt sem tudod, mit kellene hallani.
Máshoz vagy szokva, nincs ezzel baj. Hogy hirdeted, az meg egyenesen következik a hitedből.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3644

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

cables írta:
revox írta:

... Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő (mindben van, akár egy húr megpendítésében is, sőt!!!) energiát. Ha ez megvan,lehet tovább simogatni. De míg nem jön az erő, nem jön a zene komplexitása sem."
Sokkal nehezebb jó hangszer és ének hangokat elérni kábelekkel, mint energiát. Az energiához jó részletek nélkül csak sok huzal kell, attól lesz TESTE a hangnak, csak az a baj, hogy ez a TEST nincs a zenében, ez úgy keletkezik, hogy a finom részletek energiája az eltorzult jelalak miatt lekerül alsóbb tartományba.
Írtam egy blogposztot a tökéletes hangszerhang keresésésének mítoszáról, akadályairól.
Az írás alapját az ebben a topikban az elmúlt pár hétben általam írottak jelentették.

https://mediaengineering.medium.com/a-t ... 1d39a305af

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

cables írta:
2025.07.10., csüt. 01:14
PgSpa írta:
2025.07.09., szer. 23:24

... Ilyenkor jó elővenni egy nem igazán szeretett, de hatásosan durva, zúzós felvételt, és ha ez is jó, akkor biztosan nem hangolódtunk el. ...
Egy hangfal kábel akkor jó. ha minél kevesebb torzítással viszi át a hangjelet. Ezt durva, zúzós felvételen nem lehet megítélni.
Amit akkor tapasztal valaki az a zene hatása az érzelmeire. Annak meg nem sok köze van a tiszta hangzáshoz.
Persze mindenki olyan zenét hallgat amire a lelkének éppen szüksége van. A lelki állapotok pedig nagymértékben különböznek, ezért érezzük sokszor, hogy valaki számunkra kibírhatatlan zenét hallgat. Nekünk kibírhatatlan, neki, az ő lelkének pont akkor épp az a zene, az a rezgés kell.
Én azt gondolom egy kábel, vagy egy rendszer hangjának megítéléséhez elsősorban igen jó minőségű felvétel kell, és ez nem a zúzós zene kategória.
Nem akarok OFF-olni, de lehet, hogy nem írtam le elég részletesen a módszertant, a kedvenc jó felvételek után -amelyek véletlenül sem mindenféle összeállított csin-bumm cirkusz gyári tesztalbumok- következik "ellenpróbaként" a zúzósabb zene. Azt az embert meg szívesen megnézném, aki nem azért hallgat zenét, mert hatással van az érzelmeire... :smile29:
Éppen ezért volt csalódás nekem a cérna kábelecske, mert számomra semmilyen érzelmi pluszt nem közbvetített sem rövid, sem hosszútávon. Persze, biztosan nem elég jó a rendszerem hozzá....

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

cables írta:
revox írta:

Rudolf, te most a mélyek túltolásáról beszélsz?
Mi köze egyetlen hangszer hangjának az energiájának ahhoz a mélyhez amiről írsz? Pl egyszem furulyának? Vagy egyetlen triangulumnak? De még egyetlen női énekesnek is.? Jó kábellel ha jó a rendszer, meg lesz a hangok megfelelő testessége és a részletek is. Bármilyen kábel ezt hagyja így megszólalni, ha jó.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
revox írta:

Nem kel ehhez bonyolult rendszer. Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő (mindben van, akár egy húr megpendítésében is, sőt!!!) energiát. Ha ez megvan,lehet tovább simogatni. De míg nem jön az erő, nem jön a zene komplexitása sem.
...
Mekkora egy szélhámos szöveg.
Az a baj, hogy más is tudja ám ezt a műfajt.:)
Miféle energia, miféle erő nyerhető ki ebből az elektromos-izéből? Max. a hangerő.
Hajrá, és sok sikert, jó AN / Kondo kábelezést hozzá, erre bizonyosan jók lesznek, így éjszaka fele menvén...

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2296

Hozzászólás Szerző: cables »

revox írta:

Rock60
Őslakos
Őslakos

revox írta:

Nem kel ehhez bonyolult rendszer. Csak az oldSchool hifisták a hangszerhangok kergetésével kezdik, holott az első, hogy nyerjük ki a zenében rejlő (mindben van, akár egy húr megpendítésében is, sőt!!!) energiát. Ha ez megvan,lehet tovább simogatni. De míg nem jön az erő, nem jön a zene komplexitása sem.
Mikor én kezdtem el hifizni tizensok évesen- inkább 50, mint 40 éve - sok mindent kerestem a hifiben, de hogy hangszerhangot nem, az biztos.
Vadásztuk a magas és a mélyhangokat, majd később kezdtünk figyelni a középsávra és a lényeg, hogy " mekkorát szól " a cucc...
A búnusz, a hangszerhangok keresése a hangszeres zenék hallgatásával kezdődött, szerintem a hifizés evolúciója így működik - nálam biztosan.
Egy tizenéves régen sem és ma sem a hangszerhangok megfelelő megszólalását preferálta/ja, azt az idő hozza meg, vagy nem.

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:

Hajrá, és sok sikert, jó AN / Kondo kábelezést hozzá, erre bizonyosan jók lesznek, így éjszaka fele menvén...
Kicsit kezd már gyerekessé/szánalmassá válni a permanens AN-ozásod.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2296

Hozzászólás Szerző: cables »

PgSpa írta:
2025.07.09., szer. 23:24

... Ilyenkor jó elővenni egy nem igazán szeretett, de hatásosan durva, zúzós felvételt, és ha ez is jó, akkor biztosan nem hangolódtunk el. ...
Egy hangfal kábel akkor jó. ha minél kevesebb torzítással viszi át a hangjelet. Ezt durva, zúzós felvételen nem lehet megítélni.
Amit akkor tapasztal valaki az a zene hatása az érzelmeire. Annak meg nem sok köze van a tiszta hangzáshoz.
Persze mindenki olyan zenét hallgat amire a lelkének éppen szüksége van. A lelki állapotok pedig nagymértékben különböznek, ezért érezzük sokszor, hogy valaki számunkra kibírhatatlan zenét hallgat. Nekünk kibírhatatlan, neki, az ő lelkének pont akkor épp az a zene, az a rezgés kell.
Én azt gondolom egy kábel, vagy egy rendszer hangjának megítéléséhez elsősorban igen jó minőségű felvétel kell, és ez nem a zúzós zene kategória.

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Ez a hangerő, kemény rockzene kérdés a tesztelésnél fontos lehet. Minden elismerésem Chord-é, de éppen kábel ügyben tapasztaltam több alkalommal -persze az én szerény rendszerem, szűk anyagi lehetőségeim korlátai között-, hogy csak a kedvenc zenéinken -és itt megint Chord jön elő, akinek rengeteg ajánlóját hallgattam meg és szerettem meg- tesztelve valamit nagyon furcsa irányba is tévedhetünk. Ilyenkor jó elővenni egy nem igazán szeretett, de hatásosan durva, zúzós felvételt, és ha ez is jó, akkor biztosan nem hangolódtunk el. Bevallom, nekem pl. ezért volt csalódás Rudi bácsi vékony hangszórókábele, mert nálam hazudik, édesen, de hazudik.
Mondjuk az én rendszerem mindenes, ezért először a gyengébb felől indulva a TV hangját próbálom, majd a Bartók MP3, a stream, a CD, és végül a vinyl következik. Ha a koherencia minden vonalon megvan, akkor az adott kábel biztosan nem lóg ki a rendszeremből.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

revox írta:

...
Mekkora egy szélhámos szöveg.
Az a baj, hogy más is tudja ám ezt a műfajt.:)
Miféle energia, miféle erő nyerhető ki ebből az elektromos-izéből? Max. a hangerő.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

dixie-chicken írta:
2025.07.09., szer. 19:01
az hogy mi már nem tudjuk esetleg megemészteni,más dolog (esetleg a rendszereink sem,megint más tészta :kiss: )...nekem sem épp nem szerepel a top listámon,de mindenki úgy élvez ahogyan bir és tud :smile49:
Visszatérven a mansonra, amit reggel betettem fotót a 8 centis egyutassal, az már tudja. Nem lengeti a gatyaszárat, de absz képes elhitetni, hogy élményt kapunk és tényleg. De ehhez el kell engedni a roppant ódivatú hifikereső módszereket. Sokan írják, 40 éve hifiznek. Ja, 40 éve, a 40 évvel ezelőtti trendeket kergetik. Nem Rád értem, általában. Pont ma hallgattam egy Csík albumot, miközben egy szintén igen egyedi felépítésű hangfalat húztam kb készre (így mostmár a PU tekercsétől a hangszóró csévéjéig minden ezüst). Akkor éreztem, hogy kész vagyunk, amikor Pásztor Anna (? vagy passz, az a rocker csaj) igen hihetően elmormogta: kezdjetek el élni.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

:D elnéztem, ez a boomer topic :D
amúgy Manson jó, de alapvetően nem ezért került az asztalra.
Cserébe ilyenem is van, ha már Manson
20250709_213505.jpg
halfnote.hu

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:
2025.07.09., szer. 20:13

Nem arról van szó, hogy jó zene-é vagy sem; az túlságosan messze vezetne a kábelezéstől.
Hanem arról, hogy egy AN/Kondo/Csontos 'szakértő' ezzel fényezi az AN rendszert, meg az Avantgarde cuccát, meg a csoda kábeleit, hogy mennyire klassz, hogy ezt jól adja vissza.
Hitelteleníttetődés a javából.
Azért ne essünk túlzásokba.
Egyrészt az AN - t nem kell fényezni, elég fényes az magától is.
Aki tudja, tudja, aki nem, nem...
El is terjedt egy olyan nézet, nyilván AN szkeptikusok részéről, hogy punnyadt, kerek, lányos hangú eszközök.
Ezért dobta fel revox Mansont - ahogy írta is.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

dixie-chicken írta:
2025.07.09., szer. 19:01

Marylin Manson:

https://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Manson

https://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_M ... iscography

kb 50.000.000 eladott lemez...csak van igény ilyesmire is...az hogy mi már nem tudjuk esetleg megemészteni,más dolog (esetleg a rendszereink sem,megint más tészta :kiss: )...nekem sem épp nem szerepel a top listámon,de mindenki úgy élvez ahogyan bir és tud :smile49:
Nem arról van szó, hogy jó zene-é vagy sem; az túlságosan messze vezetne a kábelezéstől.
Hanem arról, hogy egy AN/Kondo/Csontos 'szakértő' ezzel fényezi az AN rendszert, meg az Avantgarde cuccát, meg a csoda kábeleit, hogy mennyire klassz, hogy ezt jól adja vissza.
Hitelteleníttetődés a javából.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2691

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

akvapark írta:
2025.07.09., szer. 18:31
revox írta:
2025.07.09., szer. 09:29
kaef2 írta:
2025.07.09., szer. 08:07
Vannak zenék, amiknek része a "nyersesség", harapósság és ezek halkan, sőt talán még a szoba optimális hangerején sem tudnak igazán előjönni, meg kell egy kicsit tolni őket, hogy harapni kezdjenek.
ezért kell A osztályt használni. Mondanám,hogy lehetőleg SE, de nálam pont nem működött,de lehet,az egyetlen olyan hangfal,ahol nem működik az SE, ahol legkevésbé gondolnák, a 100dB fölötti érzékenységgel bíró Avantgarde tölcsérek. De egy kellemes szobahangerőig pl ez a 18Wattos AN P2SE elboldogult vele. De ami a lényeg, éjfélkor készült ez a telefonos videó, talán még nem is okossal. elég tré és a hangerőt is fel kell nyomni,mert olyan halkan szólt már itt a cucc (asszony rég aludt), épp csak lehetett hallani. De ez biza nyers,mint a rosseb (fülest neki). Küldöm szeretettel mindazoknak, akik mai napig azt gondolják, hogy az AN és kábelei egy rózsaszín ködbe burkolt, lágy világ :rolleyes:

youtu.be/B4xjIKt8MyE
Ez zene? Tényleg senkit nem akarok (meg)bántani, de hát ez... gondolkodik.gif leborulok.gif
Marylin Manson:

https://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Manson

https://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_M ... iscography

kb 50.000.000 eladott lemez...csak van igény ilyesmire is...az hogy mi már nem tudjuk esetleg megemészteni,más dolog (esetleg a rendszereink sem,megint más tészta :kiss: )...nekem sem épp nem szerepel a top listámon,de mindenki úgy élvez ahogyan bir és tud :smile49:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Rock60
Őslakos
Őslakos

istvan01 írta:
2025.07.09., szer. 17:56
chord_ írta:
2025.07.09., szer. 17:07
revox írta:
... Küldöm szeretettel mindazoknak, akik mai napig azt gondolják, hogy az AN és kábelei egy rózsaszín ködbe burkolt, lágy világ :rolleyes:
Háááát, távol álljon tőlem ízlésekről vitát nyitni, de aki ilyen zenékkel nyomul...
Én szétszaggatnám az összes kábelem, ha ilyen zenét(?) kéne hallgatnom, pláne demózni.
:fekverohog:
Rock-ot leginkább a rádióban szoktam hallgatni, de ha megszólal egy ilyen ága, már nyomom is a csatornaválasztót... :D
Amennyire én tudom, van úgy, hogy revi mást is hallgat. :kapdelm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2025.07.09., szer. 19:03-kor.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1362

Hozzászólás Szerző: akvapark »

revox írta:
kaef2 írta:
2025.07.09., szer. 08:07
Vannak zenék, amiknek része a "nyersesség", harapósság és ezek halkan, sőt talán még a szoba optimális hangerején sem tudnak igazán előjönni, meg kell egy kicsit tolni őket, hogy harapni kezdjenek.
ezért kell A osztályt használni. Mondanám,hogy lehetőleg SE, de nálam pont nem működött,de lehet,az egyetlen olyan hangfal,ahol nem működik az SE, ahol legkevésbé gondolnák, a 100dB fölötti érzékenységgel bíró Avantgarde tölcsérek. De egy kellemes szobahangerőig pl ez a 18Wattos AN P2SE elboldogult vele. De ami a lényeg, éjfélkor készült ez a telefonos videó, talán még nem is okossal. elég tré és a hangerőt is fel kell nyomni,mert olyan halkan szólt már itt a cucc (asszony rég aludt), épp csak lehetett hallani. De ez biza nyers,mint a rosseb (fülest neki). Küldöm szeretettel mindazoknak, akik mai napig azt gondolják, hogy az AN és kábelei egy rózsaszín ködbe burkolt, lágy világ :rolleyes:

youtu.be/B4xjIKt8MyE
Ez zene? Tényleg senkit nem akarok (meg)bántani, de hát ez... gondolkodik.gif leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”