Shimano írta: ↑2025.07.09., szer. 16:27
revox írta: ↑2025.07.09., szer. 10:46
az elelnpólus, de még minidg nem megyünk KSL SPc alá (réz). Kérdés minidg az értelmes kábelezés aránya. Nincs rá szabály,amit úgy ézel, még belefér. Ez a rendszer fillérekből állt össze. Minap írtam, az erősítő Tiglon MS12A, többi nagyrészt KSL SPc. Az elosztóban láthatók a tápok. Az elosztóban sincs semmi ördöngősség és ez igaz a nagyobb rendszerekre is. KOSS aljzat, mezei rézérintkezős, semm iextra és ugyanaz a 3x2,5-ös, tömör vezetős Prysmian drót,ami a falban van. Ez így balanszban van. Leheten a KSL-ek helyett AN-B is, de volt itthon. Ha nem lett volna, valsz azt veszek hozzá.
Ilyen egy olyan kis rendszer, hogy soha nem kell senkitől tanácsot kérni, mit vegyek és nem is érdekel a fejlesztés. Megvan az egyensúly. Ettől nem javaslom senkinek, hogy így drótozzon be, de az egynesúlyra való törekvést lesse el bátran.
20250709_103142.jpg
20250709_103049.jpg
Jól látom hogy az elmaradhatatlan bringabelső most az erősítő alatt van?

Az miért jó,mit tud hogy szinte minden feltett képeden ott van valahol?,eddig a cd játékos alatt láttam többször.
Nekem is van valahol,egyszer már jó régen a hivoxtól vettem a hangsugárzók alá egy bringabelsős alátét kütyüt,azt anno még a HFP is tesztelte,és onnét jött az inspiráció is.
Biztos megvan valahol,lehet feltúrom a házat,és megkeresem.

Hol próbáljam ha meglelem?,futómű,előfok,monoblokk vasakból áll a rendszer.
szerintem ebben a kis rendszerben volt az erősítő és a CD alatt is, de a CD alatti nemrég kidurrant

de itt az erősítő alatt van egy Daruma alátét, azon egy greslapból vágott "polc" és azon a bringabelső. A CD alatt volt egy bringabelső,azon egy edzett üveglap,azon egy szett Daruma és azon a CD. Azon egy kb centi vastag valami újság, hogy kicsit izolálja a DVD játszót. Ezt ritkán hallgatom. Ma a CD alatt nem volt semmi, belső defekes lett, Daruma kellett máshova az 'A ' rendszerbe, aztán így is hallgatható volt

De itt a kis hangfalak is Darumán vannak.
ebből, mit lehet összerakni, nehéz kérdés, én a front alá próbálnám be, főleg, ha digitális. de az izoláció is olyan, mint a drótok, hogy szeretnek rendszerbe lenni. Ha valami csak itt-ott van, elsülhet elég balul is. Meg itt alapvetően a TV állvány borzalmasa ömmagában, valahogy el kell csatolni. Ha valakinek van egy jó polca, lehet nem is kell semmi. A jó polc nem jelent feltétlen drágát, lehet a vakvéletlen műve is, hogy jól funkcionál.
edit: most nézem, futómű.. talán az alá, de előfok kis esélyes lehet
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu