Fordítókorongos írta: ↑2025.07.05., szomb. 01:16
Viszont nem volt több felvonás, az elejétől fogva csak az első bejegyzésemre vártam a választ. Ami neked a több felvonást jelenti az csak a rajz olvasásának magyarázata. Sajnos a két hobbitárs, aki segíteni próbált nem pontosan tudott rajzot olvasni és ebből indult el a többi bejegyzésem, amit minden alkalommal meg is köszöntem nekik.
A két hobbitárs, aki segíteni próbált neked, elég régi fórumozó, és tudjuk róluk, hogy
megy nekik a pontos rajzolvasás. A kérdésnek azért kellett nekifutnod többször, mert igazából a kérdésfeltétel nem volt eléggé egyértelmű, te mégis a fórumtársakat hibáztattad, hogy nem értik, mit akarsz - vélhetően ez esett rosszul többeknek, nem ok nélkül. Az udvariassággal ezen kívül tényleg nem volt gond
Hifistákkal még nem fórumoztam, nem tudhattam, hogy egy faék bonyolultságú tárgy méreteiről nem beszélhetünk ...
Ez nem egy
"faék" bonyolultságú tárgy, maximum kinézetre. Valójában ez egy bonyolult, többféle anyagból összeállított eszköz, ami valószínűleg komplex módon, a méreteivel, a felhasznált anyagok összetételével, azok összeadódó - gondosan hangolt (!) - rezgéscsillapító tulajdonságai által fejti ki az elvárt hatását, ahogyan azt ebben a teszben részletesen leírják:
https://www.av-online.hu/egyeb/viablue- ... teszt_3810
Szóval, ha a másolatod teljesen mérethelyes lesz, akkor sem garantált semmi, hiszen a fémház anyagáról a gyártó nem közöl semmilyen információt (naná, hogy nem ...). Abben sem vagyok biztos, hogy a saját gyártmány sokkal olcsóbb lesz, mint az eredeti, még akkor sem, ha ez a szakmád.
Ezzel kapcsolatosan még egy dolgot kérnék tőled: tedd fel légyszíves a kérdésemet úgy hogy az stilusban is megfelelő legyen, ne legyen sértő, vagy bunkó és tartalmazza az első kérdésem műszaki paramétereit
Parancsolj:
"Kedves Fórumtársak!
Szeretném saját magam elkészíteni a kisebbik (nem XL) Viablue UFO fémházát, amihez szükségem lenne néhány pontos méretre. Ha valakinek van otthon ilyen, és megtenné, hogy lemérne pár adatot, amire szükségem van, és elküldi nekem, azt megköszönöm. A részleteket kérem, hogy privát üzenetben beszéljük meg! Köszönettel ..."
Szívesen!