Néha nehezen tudom közös nevezőre hozni amiket mondasz, pedig igyekszem.SoundMania írta: ↑2025.07.03., csüt. 08:18
A rodotokat még nem hallottam, de nem lehet, hgoy nem a jó 80ezres kábelhez hasonlítottál? Nekem a "jó" 80 ezres kábel elég sokat hozott.
Persze az is lehet, hogy nálad meg a "80ezres" előttiek voltak viszonylag jók és ezért nem volt akkora lépés....
Nekem a "80ezres" előttiek kb DhLabs olcsója, eupenek, valami 314(?), ANL, ksl spc, HT AC10, teszten kb az összes néhai, Oyaide Tunami, Lapp 110, más nem jut most eszembe. A HT ac10 volt a legjobb közülük, aután az Acro letarolta 3 perc alatt. Kb 10 évre.... :)
Nem arról beszéltél többször, hogy 200 - 300 ezernél kezdődik egy valamirevaló tápkábel ? De inkább 500.000 ?
Költséghatékonyságról beszéltünk, helyesebben Te feszegeted ezt a kérdést, hogy mi hoz többet hangban, és István01, hogy melyik a költséghatékonyabb.
Teljesen felesleges dolognak tartom a két tunning fogás egymás elleni kijátszását. Szerintem egymás hatását lényegesen erősítik, jobb a "kihozatal", ha megosztjuk a költségeket.
Mondok egy példát.
( Most hagyjuk a rod-ot és az áthídalást, evezzünk simább vizekre...
Adott a példa kedvéért a QSA Orange 25 ezerért, és egy kábel, amit TE jónak tartasz, mondjuk 150 ezerért.
Vagy, a QSA Purple 50 ezerért és ugyan az a 150 - ezres kábel.
Szeretném látni azt a kábelt, ami hozza ezeket a hangokat úgy, hogy visszatesszük a gyári üveg biztit.
Nyilván van, de hogy 175 - ért illetve 200 - ért nem kapod meg, az holtbiztos.
És, minél drágább kábeleket teszünk be az egyenletbe, annál inkább van értelme lecsippenteni az árából a biztosíték javára azt a 25, vagy 50 ezrest. Vagy többet.