Gyík kettő jelentkezik.Vinkler írta: ↑2025.07.01., kedd 20:45Akkor én gyík vagyok! De nem is akármekkora?! Hatalmas!Alex_Aston írta: ↑2025.07.01., kedd 20:11Aki pedig csak a trafi miatt lassít lakott területen, azt gyíknak tartom. Ha ennyire menő csávó, akkor tolja a rendőr előtt is.
Röhejes, amikor a "kemeny" legények 45-re lassítani, miközben előtte mindenkit le akartak tolni.
Miért lennék hülye? Nyilván lelassítok, ha tudom, h mérnek, de ez szerintem egy normális emberi reakció.
Ui. Soha nem tudtam betartani a sebességkorlátozásokat. Sehol, soha. Ez van.![]()

60 as tábla mert jön egy egy jól belátható kanyar,ugyan már,minek? 40 es már szinte minden lakott részén,ugyan már, minek?,a 30 as szopatásról azt ide oda beszúrva meg már nem is beszélve.
A mai modern autók főleg a
vészfékasszisztensel,adaptív tempomattal megállnak akkor is ha elmélázol,de amelyekben ezek nincsenek,azoknak sem kellene olyan csigatempóban haladni,amiket előírnak nagyon sok helyen,szerintem,mert indokolatlan.Alex_Aston írta: ↑2025.07.02., szer. 06:33Igazad van, látod erre nem is gondoltam.
Én 30 tempomat mellett sokszor telefont nyomkodok, meg relaxálok, és a szememet is becsukom., de van, hogy hátra fekszem a hátsó ülésre, hisz a tempomat csodafegyver.
Kivételek persze vannak,mint mindenhol.
Na ezt az idézés sikerült jól elqrnom,elnézést érte.