Szia! Nem rossz ötlet,erre is gondoltam,de a gumikat csak nyolcasával árulják,és akkor már nem annyira érné meg a dolog,így meggondoltam magam...Rock60 írta: ↑Tegnap, 18:37Én megvenném és megtartanám.supravox írta: ↑Tegnap, 16:47Ennél nagyobb gyökérséget el sem tudok képzelni.wasiliy888 írta: ↑Tegnap, 14:15A legegyszerűbb megoldás, ha nagyon fontos a pontosság, bár nem igazán elegáns. Megrendelni online, szépen kibontani a dobozát, úgy szétszedni, hogy ne sérüljön. Gondolom, vannak megfelelő eszközeid a méréshez... aztán visszaküldöd/viszed, hogy meggondoltad, nem kéred.
Ne vedd magadra.
A DIY darabokat mindig hozzá lehetne hasonlítani, különböző anyagból készülteket úgy lehetne tesztelni, hogy ott van kéznél a referencia.
Aztán, mikor már a huszadik darab sem akar működni, akkor legalább lenne egy használható garnitúra.![]()
Ha meg, valami csoda folytán a saját gyártmány szólna jobban, vagy legalább is nem szólna rosszabbul, akkor azért van szükség az eredetire, hogy lehessen demonstrálni a DIY termék fölényét, vagy kedvezőbb ár/érték arányát.
Viszont,ha a kezemben lennének az eredeti Ufók,akkor nem kellene a 20 próbálkozás,nincs akkora "hókusz-pókusz" ebben, betartanám a méretet,anyagot és szerintem nem szólna rosszabbul.(Az egymás felett lévő, különböző sorkeménységű gumikon van a fő hangsúly,nem a házon,ami összefogja őket.) Üdv.:Árpád