asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16
Rotox írta: ↑2025.06.30., hétf. 08:38
Az én véleményem meg az, hogy ha egy ilyen "kiszivárogtatás" ilyen mértékben befolyásolta Valter teljesítményét (akár
szándékosan!), akkor még nagyobb a baj, mint gondoltam.
Nem a kiszivárogtatás.

Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
Szinttől függetlenül, ha valakit kinyiffantanak úgy, hogy már romlik, nem "csak" stagnál, onnan visszajönni minimum 6 hónap, de arra sincs semmi garancia, hogy egyáltalán fejlődési pályára állítható még 1x, vagy csak nagyon komolyan belenyúlva az anyagcsere -, hormon- és idegrendszerébe. Kívánom Neki, hogy tudjon megfelelően regenerálódni és egy másik csapatban igazán kiteljesedni minden szempontból.
Mindenkinek 1 élete és 1 egészsége van teljesítménytől függetlenül.
tegnap írtam egy hosszabbat,aminek ez volt a lényege, de a mentális "sérülésekre" fókuszálva. De töröltem, mivel nem tudjuk mi van a háttérben. de kb ugyanez volt, akkor nemcsak én látom így. Annyival megdobva, hogy Dina Marcinak 2-3-4 év volt,mire helyreállt. Láttam versenyeken, milyen tekintete volt, nagyon csalódott és beletörődött,de valahogy felállt és visszaállt. Ati nagyon magas szinten volt, ide visszamászni már nehezebb mentálisan egy ilyen eset után. zárójel: Marci befutója után, szerintem a tesója, Dani ment oda hozzá,de csak kis időre láttam, gyors volt a kamera. nem gyengén be van böffenve. Neki hamarabb elment a hajó, pedig kb ugyanazt tudták. Szerintem már nem teker, max hobbizik.
a rotox által beírt visma nyilatkozat látszik, hogy a kiszivárogtatás se véletlen volt, rá is mentek,hogy a nemzeti bajnokságokon -is- xarul szerepeljenek. nemtom,ki versenyzett már, de amikor előtte 3 nappal a saját csapatod közli veled burkoltan,hogy xar vagy, az okoz némi álmatlan éjszakát.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu