asebestyen írta: ↑2025.06.29., vas. 21:38
AAttila írta: ↑2025.06.29., vas. 13:56
Ha csak az a cél,hogy bárki,csak ne Ati,akkor megfoghatják. Több taktikával is kicsinálhatják.
Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.

(ez meg csak az én véleményem)
Az én véleményem meg az, hogy ha egy ilyen "kiszivárogtatás" ilyen mértékben befolyásolta Valter teljesítményét (akár
szándékosan!), akkor még nagyobb a baj, mint gondoltam. Félreértés ne essék, ez egyáltalán nem tölt el sem örömmel, sem bármiféle "önigazolás érzéssel" (lásd pl. a 06. 26-i hozzászólásomat, de korábban is voltak hasonlók), sőt...
Amúgy az
elmúlt két évben látottak alapján szvsz. az lett volna meglepetés, ha szerződéshosszabbítást kínáltak volna Neki (bár nyilván nincs információm arról, hogy végülis melyik félen múlt). Ha tényleg összejön a Bahrain, összeteheti a két kezét, így maradni tudna egy World Tour sornál. Én a "pletykát" megelőzően realitásnak azt láttam, hogy a menedzsere remélhetőleg összehozza egy Pro csapattal.
Amúgy:
"Riders from Team Visma | Lease a Bike also took part in the national championships in Hungary, Germany and Norway. However, no notable results were achieved in these events."
https://www.teamvismaleaseabike.com/rac ... JZLZJKEBcw