A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem is az utolsó,mert nem volt sem kátyú,sem padka. Nem volt felütés. Egy durranás és kész. Előtte pumpáltam, 7,8bar.
Mindegy,már egyébként is csere érett volt. Ma hoznak helyette másikat.
Üveg vagy valami éles fém szar. Padka, kátyú nem vág ilyen gyönyörű kontúrosat. Mindenesetre védhetetlen. De legalább már volt benne kili rendesen, így nem akkora gyász.
Valsz fém. Még az üveg is porlad kicsit, kíméletesebb. Padkán meg éles kő, vagy letöredezett padkaszél ill. éles kátyú is csodákra képes, de azt észrevette volna
Felkeltem, hogy GO Bükk, webkamerák meg vizes aszfaltot mutatnak
Üveg vagy valami éles fém szar. Padka, kátyú nem vág ilyen gyönyörű kontúrosat. Mindenesetre védhetetlen. De legalább már volt benne kili rendesen, így nem akkora gyász.
Nem tudom. Nem láttam semmit az úton. Egy durranás és kész.
Jött arra egy másik bicós,rögtön megállt,hogy segítsen. Mondtam neki,hogy ezen nem tud Majd holnap megnézem. Nincs itthon új,úgyhogy holnap átdobom a másik kerékről és go.
Ez mennyi idős gumma volt?
Nem tudom,hogy mikor gyártották. Ezen is rajta kell legyen,mint az autó gumikon? Tavaly év elején vettem. A kilómétert majd megnézem.
A mai edzés elég rövidre sikerült:
20250627_185133.jpg
Ezt, hogy sikerült?
Jött arra egy másik bicós,rögtön megállt,hogy segítsen. Mondtam neki,hogy ezen nem tud Majd holnap megnézem. Nincs itthon új,úgyhogy holnap átdobom a másik kerékről és go.
Ez mennyi idős gumma volt?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
A mai edzés elég rövidre sikerült:
20250627_185133.jpg
Ezt, hogy sikerült?
Na rátapintottál a lényegre! Legalább is szerintem. Én pont ezért szeretem nézni a női versenyeket, mert rohadtul kiszámíthatatlan. Ahogy esik úgy puffan. A fene tudja mit miért csinálnak, és a vége mindig körömrágós ... (főleg ha Anna is teker).
innen nézve akár lehet is érdekesebb, de ezek nem szép versenyek. kb olyan,mint múlt pénteken az unokaöcsi ballagásán hallgatni a zenei aláfestést + himnuszt valami iskolai PA rendszeren