A legkomolyabb barátságok buktatója is lehet bab.
Szerintem is az utolsó,mert nem volt sem kátyú,sem padka. Nem volt felütés. Egy durranás és kész. Előtte pumpáltam, 7,8bar.
Ott este semmi? Itt leszakadt az ég...
Valsz fém. Még az üveg is porlad kicsit, kíméletesebb. Padkán meg éles kő, vagy letöredezett padkaszél ill. éles kátyú is csodákra képes, de azt észrevette volna
Padka, kátyú,meg elhullajtott fémipari, gyártási hulladék csinál ilyet. Utolsóra tippelek.
Nem tudom,hogy mikor gyártották. Ezen is rajta kell legyen,mint az autó gumikon? Tavaly év elején vettem. A kilómétert majd megnézem.Vinkler írta: ↑2025.06.27., pén. 20:58Ez mennyi idős gumma volt?
Ez mennyi idős gumma volt?
Tényleg így volt,de nem mertem leírni
Betapadt a gp5000 és egy intenzív kigyorsitas.
Nem tudom. Nem láttam semmit az úton. Egy durranás és kész.
Ezt, hogy sikerült?
innen nézve akár lehet is érdekesebb, de ezek nem szép versenyek. kb olyan,mint múlt pénteken az unokaöcsi ballagásán hallgatni a zenei aláfestést + himnuszt valami iskolai PA rendszeren
Na rátapintottál a lényegre! Legalább is szerintem. Én pont ezért szeretem nézni a női versenyeket, mert rohadtul kiszámíthatatlan. Ahogy esik úgy puffan. A fene tudja mit miért csinálnak, és a vége mindig körömrágós ... (főleg ha Anna is teker).revox írta: ↑2025.06.27., pén. 12:57ha már a nézése... őszinte leszek, én sokszor nem értem, mi történik a női mezőnybenáltalában a versenyeken átlátom, mi zajlik, mit készítenek elő, ki lehet sakkozni, mi lesz a végjáték, szóval alapvetően nyitott könyv az egész és néha jókat derülök, a közvetítők mennyire félremagyarázzák a történéseket. De a csajoknál... meg se próbálom megérteni, letettem róla
Teljesen AdHoc módon nyomják, mellőzve a kerékpárverseny minden -"szakmai"- szépségét.
A CC azért jó,mert ott nincs semmi, csak 30-40 perc nyél, abban nem kell keresni taktikát, szép megoldásokat, de csak nem olyan unalmas, mint a TT![]()