"... The team’s objectives are numerous this season, with the main focus on winning back the Tour de France. ..."
No comment...

"... The team’s objectives are numerous this season, with the main focus on winning back the Tour de France. ..."
Nincs,de egy nagyobb összeget mernék rá tenni.
Van releváns információd?
Nem napolva, hanem naponta és bármikor be lehet csatlakozniasebestyen írta: ↑2025.06.18., szer. 11:25Akkor ez napolva?![]()
Akkor ez napolva?
Nálunk akkor családi program lesz, szóval valamikor júliusban jobb lenne.
Június 28. szombat. HFBZK Pilis Ride
Szerintem simán használhatod az utón is.Nem mar semmit, nincs benne oldószer és a víz is könnyeben lepörög tőle.zoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 12:28
Ha valóban így van, annak örülni fogok! Ha minden igaz, holnap érkezik, hétvégén tudom kipróbálni.
Elgondolkodtam rajta, talán az autóhoz is alkalmazható lehet? Befújni vele az elejét, tükrök hátulját, és talán a ráragadt bogarak könnyebben eltávolíthatóak lesznek.
A bringán tuti kipróbálom, bízom benne, hogy tényleg jó. Eddig minden Motul termék maximálisan beváltotta a reményeimet, így bízom benne.
nem kell mindent komolyan vennizoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 15:25
Úgy érzem, ez részemről némi magyarázatra szorul. Mivel nem vagyok olyan időmilliomos, mint itt többen is, így jóesetben heti egy bringázás fér nekem bele, néha sajnos még ennyi sem, nem hogy naponta! Így bringa tisztításra rend szerint havi két alkalommal van szükség. Nem tagadom, és nem is szégyenlem, hogy én csak "kocabringás" vagyok, ezért nem is forog minden gondolatom a bringa körül. Legtöbbször, idő hiányában nem is közvetlen tekerés után takarítom le a gépet, hanem csak másnap, vagy harmadnap.
Ezt figyelembe véve, a most beszerzett tisztítószer csomag(~18e) majdnem egész nyárra elég lesz nekem. Ennyiből ma már egy tisztességes lánckeréksort sem lehet kapni. A kocabringás mivoltomból kifolyólag, nekem egy lánckeréksor+lánc, két évet simán kibír, sőt.
Egyáltalán nem hajkurászom a teljesítményt, hiba nélkül tegye a dolgát, és ne gátoljon abban, hogy élvezzem a bringázást. Nekem nagyjából ennyi az elvárásom, és ez anyagilag cseppet sem megterhelő. Én csak a töredékét költöm bringázásra annál, mint itt a legtöbben, de azért ugyanúgy örömömet tudom lelni benne.
Úgy érzem, ez részemről némi magyarázatra szorul. Mivel nem vagyok olyan időmilliomos, mint itt többen is, így jóesetben heti egy bringázás fér nekem bele, néha sajnos még ennyi sem, nem hogy naponta! Így bringa tisztításra rend szerint havi két alkalommal van szükség. Nem tagadom, és nem is szégyenlem, hogy én csak "kocabringás" vagyok, ezért nem is forog minden gondolatom a bringa körül. Legtöbbször, idő hiányában nem is közvetlen tekerés után takarítom le a gépet, hanem csak másnap, vagy harmadnap.revox írta: ↑2025.06.16., hétf. 12:57lassan annyit elköltetek kenésre,hogy abból kifér 3 szett lánc és sor,oszt akkor mindegy,mivel kenem,ami kéznél van és mosni se kell minden nap![]()
de jóvanna, értem. De pl régen a montira xartam magasról. mentünk minden nap a porban. néha letöröltem, kicsit sűrűbben átoljaoztam bőségesen,aztán elvolt így egy évig a lánc és a sor. nekem nem ért annyit,hogy naponta mosogassam. de azok nem voltak szép montik, csak úgy voltak a semmi helyett![]()
ami egyábként nem is rossz megoldás. Régebben pärt betett valami tesztet, ami, mint minden laborteszt vitatható, de az 5W-40 (30-35, passz,mindegy, itt tökmindegy az optimális kenési hőfok) full szintetikus motorolaj a nagyjából 30 versenyzőből kb top5-ben végzett. lehet 6... elől)
jó sokáig pörög az. Szerintem a Campa Bora ultra nem forog ennyi ideig. Sose mértem le és a legendák szerinti gyári 40percig forgást nem is tudom értelmezni, szerintem ez a 10 perc ha megvan, már tapsolhat. Mondjuk az elég könnyű, a gumi is, cserébe 50-es, jobban fogja a levegő, de kb ennyit tudhat,vagy ennyit sepärt írta: ↑2025.06.14., szomb. 12:06
Kíváncsiságból megpörgettem a Vittoria szett első kerekét. Addig mértem, míg a szelep már nem billent át a felső holtponton - nincs kiegyensúlyozva, de tervezem - amúgy még mindig mellette ülhetnék, míg ide-oda hintázva leáll az alsó holtpontnál. (Azért az igazsághoz tartozik, hogy ezek az idők csak részben szólnak a csapágyazás minőségéről, a másik tényező a felni/gumi tömege, no meg lehet, hogy a sok wagyu-tól Te jobban is meg is tudod pörgetni.)Screenshot_2025-06-14-09-38-08-75_577c8de17839d82220c906de10f997f7.jpg
Ha valóban így van, annak örülni fogok! Ha minden igaz, holnap érkezik, hétvégén tudom kipróbálni.tonee73 írta: ↑2025.06.15., vas. 22:31Nem, nem olyan. Mint írtam pont nehezebben tapad meg tőle a por.Ha pormágnes lenne én sem használnám és nem is ajánlottam volna nyugodtan, várom a tapasztalatodat.zoli73 írta: ↑2025.06.15., vas. 13:26
Igen, valószínüleg ezt a "shine" kérdést én elengedem. Jövő héten érkezik a Motul E9, azzal még teszek egy próbát, de ha az is ilyen, akkor inkább nekiadom az apósomnak őket, fújja velük a motorját. Állítólag az az előnye megvan, hogy a velük kezelt felületre, kevésbe tapadnat a bogarak. Legalábbis a Motul ezt ígéri.
Tényleg csilli-villi lett tőle a bringa, ha "villantani" kell vele, pl. eladási célból, akkor jól jöhet, de más előnyét nem látok.
Nekem szinte bármelyik hétvége jó. 2025.07.19-20 az egyedüli, ami még kérdéses, de ha előre tudom, akkor szabaddá tudom tenni biztosan azt is.
Nem, nem olyan. Mint írtam pont nehezebben tapad meg tőle a por.Ha pormágnes lenne én sem használnám és nem is ajánlottam volna nyugodtan, várom a tapasztalatodat.zoli73 írta: ↑2025.06.15., vas. 13:26
Igen, valószínüleg ezt a "shine" kérdést én elengedem. Jövő héten érkezik a Motul E9, azzal még teszek egy próbát, de ha az is ilyen, akkor inkább nekiadom az apósomnak őket, fújja velük a motorját. Állítólag az az előnye megvan, hogy a velük kezelt felületre, kevésbe tapadnat a bogarak. Legalábbis a Motul ezt ígéri.
Tényleg csilli-villi lett tőle a bringa, ha "villantani" kell vele, pl. eladási célból, akkor jól jöhet, de más előnyét nem látok.