Ezt nem értem.

Nem is ér, de nem is veszek annyiért, viszont ezekből lehet találni egész használhatót olcsóbban. Kerékből nem igazán sajnos.
Egyébként a mez árakon is le voltam döbbenve, mikor újrakezdtem, mondjuk még most is.

Ezt nem értem.
Párszor volt már téma az árazás akkor majd csak azt mondtad te is,hogy jóvanazúggggyyyVinkler írta: ↑2025.06.14., szomb. 09:41Nem mondom meg! Találd ki!![]()
Majd, ha “bekopik” lemérem megint.![]()
Egyébként annak az alu Gipiemme keréknek a ma is kapható változata újonnan 700€ körül mozog.
Mocskos módon kurvul el a világ, eddig is tudtam, de ezek a kerekek totál kiverik nálam a biztit. Miért kell egy közepesen használható kerékszettért kifizetni egy komplett kerékpár árát? És az alsóbb polc miért oly silány, már már a használhatóság határát súrolják, és az sem annyira kevés pénzért.![]()
Nah, kidühöngtem magam mára.
Egyébként a komplett szerviz 56 460 forint volt. Ennyiért megvehettem volna a célszerszámot a csapágycseréhez.![]()
Nem mondom meg! Találd ki!
az enyém jön velem, míg el nem szaggatja a váltóbowdentpärt írta: ↑2025.06.11., szer. 22:29Bükk dettó. Feleségemnek szoktam szólni, meddig megyek, mikortól kezdhet aggódni.Vinkler írta: ↑2025.06.11., szer. 21:42A szokásos pilisi edzésútvonalamon 70%-ban nincs térerő.asebestyen írta: ↑2025.06.11., szer. 20:48sok helyen térerő sincs, meg bent vagyok a susnyásba, úgyse tud oda jönni senki, nem tudom, végül maradok mindig az outinál.
Szerintem az enyém nem aggódik. De este 9 felé lehet, h gyanakodna.pärt írta: ↑2025.06.11., szer. 22:29Bükk dettó. Feleségemnek szoktam szólni, meddig megyek, mikortól kezdhet aggódni.Vinkler írta: ↑2025.06.11., szer. 21:42A szokásos pilisi edzésútvonalamon 70%-ban nincs térerő.asebestyen írta: ↑2025.06.11., szer. 20:48sok helyen térerő sincs, meg bent vagyok a susnyásba, úgyse tud oda jönni senki, nem tudom, végül maradok mindig az outinál.
Bükk dettó. Feleségemnek szoktam szólni, meddig megyek, mikortól kezdhet aggódni.Vinkler írta: ↑2025.06.11., szer. 21:42A szokásos pilisi edzésútvonalamon 70%-ban nincs térerő.asebestyen írta: ↑2025.06.11., szer. 20:48sok helyen térerő sincs, meg bent vagyok a susnyásba, úgyse tud oda jönni senki, nem tudom, végül maradok mindig az outinál.
A szokásos pilisi edzésútvonalamon 70%-ban nincs térerő.asebestyen írta: ↑2025.06.11., szer. 20:48sok helyen térerő sincs, meg bent vagyok a susnyásba, úgyse tud oda jönni senki, nem tudom, végül maradok mindig az outinál.
Erről nem mesélnél egy picit? Meg úgy egyáltalán a gravelezésről esetleg. Te mit hogy csinálsz? Talán mást is érdekel, engem biztosan.marconi írta: ↑2025.06.09., hétf. 21:40... Big Bend (https://klnd.eu/route/the-big-bend-klnd-instant-tura/) kör teljesítése közben ...
ez azért sokszor a rossz szervezés miatt van. a megélhetési versenyszervezők szeretik a pénzt beszedni és cserébe fos pályabiztosítást nyújtani.
Ez teljesen így van. A gyerekeink annyira büszkék tudnak lenni. Pár éve eljött a család a Brigetio versenyre,mert a legnagyobb rész körpályán ment, így a mezőny többször is elment a nézők előtt. Az első körben megláttam,hogy hol vannak és utána úgy helyezkedtem,hogy arra az oldalra kerüljek. Amikor elsuhantunk,kikiabáltam a fiamnak és repült a kulacs. Éppen előtte esett le. (videó is van róla) Az a boldogság ami az arcán volt a verseny alatt
Kézi munka az egész, szóval semmi gépi marás, meg nem is találtam volna szakit rá. A 3 lapot egy lemezből vágtam, reszeltem, a rotor testet mikromotorba (olyasmi, mint ami a fogorvosi rendelőkben meg fogtechnikusoknál visítozik) fogott kis marókkal csiszoltam le. Pepecs munka, tologattam is hónapokig .
amúgy ezt, hogy oldottad meg? mivel szedtél le a bordákból? a kis lemezkét reszelgetted, vagy volt ilyen bütykös valami és csak vágni kellett? Vagy valami 3D csodamasina?
utána meg egy rendes kerékért,amin fog is a fék
nem csalódtampärt írta: ↑2025.06.10., kedd 15:35A gépek tényleg nem győzhetnek, már megmutattam nekik.![]()
Ez a karbonkerék (Vittoria Elusion) csak alu rotorral kapható. Pár hónap alatt 1-2mm maródott bele a nem alubakos lánckerekeknél, pedig nem vagyok az az elszabadult barom sprinter. Egyébként még a régi Mavic acél rotoromba is képes berágni a sor - ez a hülye Shimano szabvány velejárója, annyira kicsi a felfekvő felület. Készítettem három betétet rozsdamentes acélból, meg persze leszedtem a rotor bordáinak homlokfelületéből. Most ezek osztják el a terhelést, azóta öröm, bódottá', na de, na de...ezt gyárilag is megcsinálhatták volna.![]()
IMG_20240625_143847.jpgIMG_20240625_143757.jpg
szép összefoglaló!asebestyen írta: ↑2025.06.10., kedd 14:59Kis hétvégi beszámoló...
Ha röviden szeretném összefoglalni, borzalmas volt.![]()
Először is minden volt. A csúcs outi gépektől 60mm-es aero felni, 25mm-es GP5000-rel a tanyabájkokig, a heti 20+ órát tekerőktől az idén most teker előszörig, és persze elektromos biciklisek, ami egy külön állatfaj. Volt nyílt terep 34fok tüköraszfalt és erdei mindenhol 10-20cm mély kátyús, aszfaltot nyomokban tartalmazó, illetve full gravel szakaszok.
400embert egyszerre indítottak kb 500m lassú rajt után. A verseny eleje és vége volt nehéz számomra. Az elején volt pár halvány próbálkozás az elszakadásra, de ezek csak ilyen max 30mp-s dolgok voltak, viszont 1-2 emberen azt láttam, hogy már az elején lement a roló teljesen és full ész nélkül mennek, de tényleg. Mikor a Mórról induló kerékpárúthoz értünk, én mentem előre és kezdtem egy számomra komolyabb tempót menni ezen a lankáson amit ismerek, hogy kvázi elmeneküljek. Az emelkedő tetején 2 outis kolléga lószolt volna meg éppen, de az első kiállva annyira billegtette a bicajt, hogy az őt követő sráccal összeakadtak és a hátsó srác elrepült, mint a győzelmi zászló, aztán még bele is mentek és át is estek rajta. A cuccait egy sok méter átmérőjű körből szedtük össze, pedig mindkét oldalon fű volt. Először ordított szegény, aztán ami még sokkal rosszabb volt, hirtelen elnémult. Fogtam a kezét, próbáltam kommunikálni vele, mondtam, hogy csak szemmel vagy bólintással jelezze, ha érti amit mondok. Látszott, hogy nagyon nehezen veszi a levegőt. Miután a sokk egy része lement róla, annyit próbált meg elmotyogni, hogy a kulcscsontja eltörött és nem kap levegőt. Eddigre már úton volt a mentő. Szörnyű volt.![]()
.
Baleset.jpg
.
A fotót nem én készítettem természetesen.
Ezután visszaülni és nyomni, hát nem volt jó. Érdekes volt, hogy többeket teljesen hidegen hagyott, le se szálltak a bicajról csak épp megálltak. Értem, hogy ő volt a hülye, de ...
Ezután az elektromos montikat kellett még leszedni, onnantól fizikálisan semmi extra, csak nekem a borzalmas stressz. Stressz a baleset miatt, amiatt hogy egy 5 fős sorban kellett szorosan menni, hogy az erdei utakon alig láttam valamit a végletes fényviszonyok miatt és úgy kellett számomra gyorsan menni. Én az emelkedőkön voltam elöl a sorban, lefelé nem akartam senkit feltartani. Ha nem a 40mm széles igen bütykös, aszfalton zúgó traktorgumival megyek, én nem tudom hogy mentem volna végig azokon a gravel részeken, szerintem sehogy. Persze az aszfalton aztán fizettem ennek az árát, de inkább biztonságos legyen, mint gyors. A vége előtt 10km-rel elmentünk 1 sráccal, aztán még én a vége előtt olyan 4.5km-rel egyedül.
Az egyetlen öröm az volt, hogy a feleségem és a lányom ott vártak a célban és láttam a lányomon, hogy büszke rám, hogy elsőnek értem be. Számára az nem volt érdekes, hogy ez csak egy gagyi "verseny", csak azt látta ebben, hogy az ő apja ér be elsőnek.
Tanulság... Soha többet nem indulok semmilyen versenyen, tömegrendezvényen. Futást tavaly kipipáltam, idén a bicajt, mehet tovább minden, ahogy eddig. Sokkal többet vett el tőlem a dolog, mint adott. Maga a versenyhelyzet engem nem fertőzött meg és nem vonzott be semmilyen szinten.
A gépek tényleg nem győzhetnek, már megmutattam nekik.revox írta: ↑2025.06.10., kedd 14:22hegessz fel rá egy Campa HG-t, acél![]()
amúgy érdemes megnézni, nem megoldható e. pl a Vision Metron rotorja majdnem egyezik. a Vision rotor fel is megy a campa kerékre, fordítva nem, kicsit kellene esztergálni rajta. Lehet a Te agyadra is felmenne kis mókolással.
vagy egy campy rotor és a hézagolókat megcsiszolgatod. de a kínaiak szinte minden méretben árulnak hézagolókat. mondjuk azt nem tom, Campát árulnak e, de shimanohoz vannak tizedenként. de,ott az após esztergája. kiméred, mekkora hézagolás kell a campa lánckerekek közé aztán, ódalazás, furatkés, majd leszúró. ha szerencséd van, létezik ilyen méretű cső, akkor csak le kell szurkálni.
A gépek nem győzhetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mutasd meg nekik![]()
ui: lehet egyszerűbb átfűzni egy fulcrum 3 vagy 4 agyat (ha klasszik 7/14 küllőzésed van)
Legalább látod, ezekhez képest milyen higgadt úriemberekkel tekerhetsz majd a Pilisben. Lehet, hogy hülyeségeket fogunk közben locsogni, de nem vagyunk közveszélyesek