Aszpirin írta: ↑2025.06.23., hétf. 13:51
peterson írta: ↑2025.06.22., vas. 19:17
Legyen egy vasárnapi saját autós "kanyarvadász"...
NOR_3719-Edit szerk.jpg
Ez nagyon menő!!!
A kép elkészítésének titkát megosztod?
Nem titok!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy véletlenül sikerült... jókor voltunk jó helyen.
Van több fotós vállalkozás is, akik "hobbyból" kiülnek bizonyos "kitüntetett" (ez az egerbaktai kanyarban készült, de rendszeresen vannak a parádsasvári kanyarban és a Bajna-Héreg út valamelyik kanyarjában is többek között) kanyarokba és fotózzák az ott elhaladó motorosokat, autósokat (gondolom csak a sportosabb autókat és söfőröket, mert attól nagyobb a forgalom mint ahány kép fennt van). Facebook-on szembejött a posztjuk a hellyel, dátummal, és mivel tudtam, hogy arra autóztunk, rákerestem és megtaláltam.
Amúgy ha figyeli az ember, előre megosztják, hogy mikor hová települnek ki, így lehet célzottan is menni. Általában 4-5 fotót tesznek ki az oldalukra egy autóról, motorról, azok közül lehet választani, és fizetés után teljes nagyságban, szerkesztve megkapni.
A gumi kérdéshez:
Én Michelin Pilot Sport 4S-ket vettem (általában jobbnak tartlák mint az 5-öst, de biztos erősen szubjektív), viszont közúton azért egy ilyen erős, hátsókerekes autóval nincsenek csodák! Pl most a hétvégén Balaton felvidéken autózva az átlag nyomvályús aszfalton már egy tempóból előzésnél is riszálja a fenekét, egy rendes közel nulláról gyorsítást is csak nagyon kedvező körülmények között lehet élvezetesen abszolválni, annyira kevés a tapadás az út egyenetlenség és a nem erre való aszfalt miatt (gumi hőfok 40-43 C°körül volt, s az már nem hideg). Versenypályán persze más a helyzet, de ott meg a gumit sajnálom, mert nagyon gyilkolja a felgumizott érdes aszfalt (kanyarokban)