Ja, tényleg,benéztem, bocs, átmegy a delej a relén, ami azért tipikusan 1500A áramtűrésű, 10kA rövidrezárás áram, szóval nehogymán 1-2-4A esetén bármit rontanának. Persze elméletileg mindenbe bele lehet kötni, de a nagyságrend azért csak számít valamicskét? Ráadásul nem lehet rendesen tesztelni sem, mert nem kis idő egy fi relét rendesen kicserélni egy másikra... Én 2009 óta készítek elosztó"szűrőt" (Alces) 90%-os elégedettségi aránnyal, a 10% egy része "ilyen állat pedig nincs" filozófiát vall, a másik része meg egészen kifacsart hangzás ízléssel rendelkezik, tanúja voltam egyszer egy családi veszekedés kirobbanásának, ahol a ház úrnöjének tetszett, a ház urának viszont nem, igyekeztem suttyomban a távozás hímes mezejére lépni, mint Csokonai, a cuccost is otthagytam, egy hét múlva kiderült, az asszony győzőtt, és az Alces maradt...(nincs benn sem tekercs, sem relé) Próbáltam sokféle relét erősítőkben, és a tapasztalatom az, hogy frissiben, azaz újonnan nem lehet különbséget tenni relék között, de a gyengébb relék egy idő múlva (0,5-2év) tényleg tudnak rontani. Szóval évente ki lehet cserélni a firelét is a megnyugvás végett...

de akkor tessék az összes csavaros rögzítést is évente felülvizsgálni, hogy nem lazult-e (mindegyik lazul, mert acél csavar rögzíti a puha rézdrótot).