Engem érdekelne.asebestyen írta: ↑2025.06.04., szer. 15:03Kit érdekelne egy HiFibzk Pilis ride? Semmi extra, végig nyél...![]()
Nah, ez csak vicc, viszont rám minden lejtő alján várni kell majd, az nem vicc.
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7554
Hát, finoman szólva sem vagyok egy hegyi menő alkat. Az inkább Te vagy Pärt kolléga.pärt írta: ↑2025.06.04., szer. 16:40Cserébe a mászásoknál bevársz minket.asebestyen írta: ↑2025.06.04., szer. 15:03Kit érdekelne egy HiFibzk Pilis ride? Semmi extra, végig nyél...![]()
![]()
Menjünk.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- asebestyen
- V.I.P.
Igazából mehetünk bármi mást is, én nem ragaszkodom semmihez, a Pilishez se. Mehetünk BuBa-ra is, vagy bárhova. Mondjuk a Tisza-tó nagyon betett nekem, már ott is fájt a torkom, amire 10 éve nem volt példa kb, utána szarul is voltam, nem volt hangom 1 hétig, aztán fájt itt- fájt ott, aztán leserult a derekam. A rontást mindenki hagyja otthon.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
Engem nem érdekel. Jó tekerést nektek!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4993
Cserébe a mászásoknál bevársz minket.asebestyen írta: ↑2025.06.04., szer. 15:03Kit érdekelne egy HiFibzk Pilis ride? Semmi extra, végig nyél...![]()
![]()
Menjünk.
- asebestyen
- V.I.P.
Kit érdekelne egy HiFibzk Pilis ride? Semmi extra, végig nyél...

erre céloztam,csak rövidenpärt írta: ↑2025.06.03., kedd 14:22Nem akarok huhogni az eladással kapcsolatban, de nem biztos, hogy lelkiismeret megnyugtatásáért érdemes lejjebb lépned. Annyi bringát hirdetnek, hogy egy régebbi szettel szerelt, felnifékes, alukerekes gép, ráadásul kevésbé ismert cégtől nem nagyon megy el ennyiért. Amivel viszont már alkalmanként azért szívesen eltekeregsz majd, nem sokkal lesz olcsóbb, mint amennyit ezért az Argonért fogsz kapni.
De ne legyen igazam.![]()

mellesleg egy frissen megvettre megint fel kel pakolni a kopó alkatrészeket újra, a végén még többe is lenne.
nekem is áll a Reacto, még útban is van, mert a CD-s komód elé van letámasztva, aztán egy-egy jobban eldugott CD-t művészet kiszedni, de inkább rágja meg a papagáj, de annyiért nem adom el,amit adnának érte
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Nem akarok huhogni az eladással kapcsolatban, de nem biztos, hogy lelkiismeret megnyugtatásáért érdemes lejjebb lépned. Annyi bringát hirdetnek, hogy egy régebbi szettel szerelt, felnifékes, alukerekes gép, ráadásul kevésbé ismert cégtől nem nagyon megy el ennyiért. Amivel viszont már alkalmanként azért szívesen eltekeregsz majd, nem sokkal lesz olcsóbb, mint amennyit ezért az Argonért fogsz kapni.
De ne legyen igazam.
De ne legyen igazam.

egy jóval szerényebb bicót mindenképp' akarok azé', amit ha van időm, meg tudok tekerni

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- Vinkler
- Adminisztrátor
HA majd szán rá időt ismét, akkor vesz egy másikat.
majd megbánod...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
azért még ne temesd el magad, van még ott delej (tiszató)asebestyen írta: ↑2025.06.02., hétf. 20:56Ezeket 20 éves 60 kilós gyerekekre szabják. Ha nem is éreztem magam annak, de bíztam benne, hogy a gyári aládúcolással elmegy. És hát el is ment és elmenne most is, a csontjaim helyre vannak rakva. De már nem akarok olyan pozícióban tekerni, ami még épp kifér. Egyébként is, ami egyik nap kifér, az a másik nap túlnyújt, eltekeri az ízületeket, stb. Endurance bicaj, 170-es hajtókarral, az való nekem, az bármelyik nap kifér tekerés elején és végén is, hidegen is, meg egy keményebb menés végén is.
Másrészt, gyors már nem leszek és egyébként is állóképességi sportoló vagyok, amihez ez a Cube bicaj pont jó lesz.
Magát a tárgyat se könnyű elengedni, de az alkalmatlanságomat elfogadni még nehezebb. Ilyenkor arra gondolok, hogy milyen gáz lenne kifeszült múmiaként tekerni öregen, az kb olyan, mint a tangabugyis öregasszony.

De, ha azt érzed, váltani kell, akkor váltani kell. Már meg is vették,vagy csak még felkészíted az eladáshoz?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Nincs itt szó alkalmatlanságról. Eszközt a feladathoz. Ez az eszköz számodra nem alkalmas, és pont.
őt pedig én engedem el, bár más okból: egyszerűen nincs időm
pár napig csak itt lesz fönn (remélem, ennyi 'hirdetés' azért elfér itt
) - ha tudtok rá vevőt, küldjétek, lécci - köszi
tényleg profi (pl. a Colnago C60-nál jobb) és tökéletes állapotú Argon 18 Gallium Pro (2017) S-es váz (53.9mm fölső cső) és gyári nyeregcső, Dura-Ace 9000 gruppo, kivéve a hajtást (170, 50/36 Stronglight tányérokkkal) és a pedálokat, amik Ultegra 6800-asok (bár a képen még Look-ok vannak), Ritchey Streem Pro nyereg és WCS Streem 42-es kormány 90-es Uno stucnival, és a Campa-k helyett DT Swiss R460-as kerekek Conti 4000 gumikkal, össz. 500.- eFt-ért
(meg még van egy csomó új Shimano alkatrész, de nem sorolom föl itt őket)

pár napig csak itt lesz fönn (remélem, ennyi 'hirdetés' azért elfér itt

tényleg profi (pl. a Colnago C60-nál jobb) és tökéletes állapotú Argon 18 Gallium Pro (2017) S-es váz (53.9mm fölső cső) és gyári nyeregcső, Dura-Ace 9000 gruppo, kivéve a hajtást (170, 50/36 Stronglight tányérokkkal) és a pedálokat, amik Ultegra 6800-asok (bár a képen még Look-ok vannak), Ritchey Streem Pro nyereg és WCS Streem 42-es kormány 90-es Uno stucnival, és a Campa-k helyett DT Swiss R460-as kerekek Conti 4000 gumikkal, össz. 500.- eFt-ért

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Másrészt, gyors már nem leszek és egyébként is állóképességi sportoló vagyok, amihez ez a Cube bicaj pont jó lesz.
Magát a tárgyat se könnyű elengedni, de az alkalmatlanságomat elfogadni még nehezebb. Ilyenkor arra gondolok, hogy milyen gáz lenne kifeszült múmiaként tekerni öregen, az kb olyan, mint a tangabugyis öregasszony.
- asebestyen
- V.I.P.
Ezeket 20 éves 60 kilós gyerekekre szabják. Ha nem is éreztem magam annak, de bíztam benne, hogy a gyári aládúcolással elmegy. És hát el is ment és elmenne most is, a csontjaim helyre vannak rakva. De már nem akarok olyan pozícióban tekerni, ami még épp kifér. Egyébként is, ami egyik nap kifér, az a másik nap túlnyújt, eltekeri az ízületeket, stb. Endurance bicaj, 170-es hajtókarral, az való nekem, az bármelyik nap kifér tekerés elején és végén is, hidegen is, meg egy keményebb menés végén is.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Én mondtam. Ebben a korban csak az endurance.
Számomra a kényelmes kerékpár a hosszan tekerhető kerékpár.
(Vén, hülye, buzeráns)

Számomra a kényelmes kerékpár a hosszan tekerhető kerékpár.

(Vén, hülye, buzeráns)
- pärt
- Hazajáró lélek
Elengeded?

Hátha helyreropognak még a csontjaid, adj neki egy esélyt.
- asebestyen
- V.I.P.
Még átsimogattam utoljára...
.

.
Sebinek jobbulást.
Nálam a hidegen, hirtelen mozdulatok tudják betenni a kaput
Egyszer a nyaralásunk induló napján valamit még babráltam a hangfal mögött a drótokkal guggolva,hajladozva, felállni már nem ment. Konkrétan kigurultam a szoba közepére és vártam az assuonyt, aki elment boltba, hogy valahogy legalább négykézlábig húzzon fel... délután 5ös indulással várt rám 1200km vezetés
akkor nem röhögtem. Asszony se,neki kellett az autóba bepakolni,de még 3kor kérdőjeles volt, autóig elérek e...
Nem fiatalodunk... jobb térd, bal boka és bal medence-forgó. Ezek az állandók...
Nálam a hidegen, hirtelen mozdulatok tudják betenni a kaput
Egyszer a nyaralásunk induló napján valamit még babráltam a hangfal mögött a drótokkal guggolva,hajladozva, felállni már nem ment. Konkrétan kigurultam a szoba közepére és vártam az assuonyt, aki elment boltba, hogy valahogy legalább négykézlábig húzzon fel... délután 5ös indulással várt rám 1200km vezetés

Nem fiatalodunk... jobb térd, bal boka és bal medence-forgó. Ezek az állandók...
halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6188
Gondoltam, én kb.16 éve küzdök vele időnként.(hál'istennek mostanában nem nagyon volt komolyabb) Ezen tényleg csak egy komoly csontkovács / kiropraktőr tud segíteni. Anno volt denevérpadunk Mo-n, az is sokat segített a nyújtásban.asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:27
Igen. Ez komoly, nem hifis becsípődés volt.Ennyire talán 1x volt életemben.
Jobban kell vigyáznom magamra. Tetszik vagy se (nem tetszik) öregszem. Eddig se sporoltam el a mobilizálást, nyújtást, de mostantól az smr henger és labda is a napi rutin része. Minden kis izom csomót megkeresek és szétnyomom .
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ennyire talán 1x volt életemben.
Jobban kell vigyáznom magamra. Tetszik vagy se (nem tetszik) öregszem. Eddig se sporoltam el a mobilizálást, nyújtást, de mostantól az smr henger és labda is a napi rutin része. Minden kis izom csomót megkeresek és szétnyomom .
- asebestyen
- V.I.P.
Igen. Ez komoly, nem hifis becsípődés volt.tonee73 írta: ↑2025.06.01., vas. 20:22Az komoly, becsípődtél?asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:08
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6188
Az komoly, becsípődtél?asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:08
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- asebestyen
- V.I.P.
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.revox írta: ↑2025.06.01., vas. 19:38Most valósan beállt valamid, vagy az csak poén?asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg
Most valósan beállt valamid, vagy az csak poén?asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg
halfnote.hu
halfnote.hu