Elengeded?

Hátha helyreropognak még a csontjaid, adj neki egy esélyt.
Elengeded?
Gondoltam, én kb.16 éve küzdök vele időnként.(hál'istennek mostanában nem nagyon volt komolyabb) Ezen tényleg csak egy komoly csontkovács / kiropraktőr tud segíteni. Anno volt denevérpadunk Mo-n, az is sokat segített a nyújtásban.asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:27
Igen. Ez komoly, nem hifis becsípődés volt.Ennyire talán 1x volt életemben.
Jobban kell vigyáznom magamra. Tetszik vagy se (nem tetszik) öregszem. Eddig se sporoltam el a mobilizálást, nyújtást, de mostantól az smr henger és labda is a napi rutin része. Minden kis izom csomót megkeresek és szétnyomom .
Igen. Ez komoly, nem hifis becsípődés volt.tonee73 írta: ↑2025.06.01., vas. 20:22Az komoly, becsípődtél?asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:08
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.
Az komoly, becsípődtél?asebestyen írta: ↑2025.06.01., vas. 20:08
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.
5 napig csak a térdemre támaszkodva tudtam odébb menni 10m-t. Ebbe semmi poén nem volt sajnos.revox írta: ↑2025.06.01., vas. 19:38Most valósan beállt valamid, vagy az csak poén?asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg
Most valósan beállt valamid, vagy az csak poén?asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.![]()
.
Cube Agree.jpg
Nagyon változatos volt: városi tekergőzés, aztán széles bringaút Szentendréig - ott még egy termelői piacon is keresztülvergődtünk - valamennyi közút, kis hegyi erdészeti út, szóval mindenféle volt benne. A Bükk gyönyörű, de ehhez képest ingerszegényebb, elhagyatottabb, meditatívabb. Van úgy, hogy egész tekerés alatt nem találkozom másik bringással, ami általában passzol hozzám. Most jólesett ez a kis nyüzsgés.
Örülök, hogy tetszett a környék, de őszintén megmondom, tudtam előre. Igaz a Bükkből jössz, nem a Hortobágyról, de azért a Pilis, kicsit más. Majd mehetünk együtt ispärt írta: ↑2025.05.31., szomb. 16:07Na, megvolt, még mindig muslicás a fogam a vidámparki vigyorgástól. Pestről indultunk, Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentlászló, Pap-rét és vissza. Ide még jövök!AAttila írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:04Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!![]()
IMG20250531131922.jpg
IMG20250531141459.jpg
Na, megvolt, még mindig muslicás a fogam a vidámparki vigyorgástól. Pestről indultunk, Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentlászló, Pap-rét és vissza. Ide még jövök!AAttila írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:04Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!![]()
De ahogy láttam, az nem "sima" tekerés volt. Volt feladat bőven. Egy csoport ride inkább lineárisabb. És itt nincs akkora forgalom, hogy rángassa a sort,tehát ott tudnánk, egy egyenletes menést. Szerintem.Vinkler írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:38A tegnapi pilisi tekerésem közben fogalmazódott meg bennem, hogy teljesen elengedem. Én egyelőre ott csak egyedül megyek.asebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
A tegnapi pilisi tekerésem közben fogalmazódott meg bennem, hogy teljesen elengedem. Én egyelőre ott csak egyedül megyek.asebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisbenasebestyen írta: ↑2025.05.31., szomb. 10:01Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
Már nincs meg egyik sem,a külső gumi az tényleg jó, tetszett mindig is,de most ki is tudtam próbálni.Mikor megvettem a bringát akkor láttam meg,hogy hirdetnekpärt írta: ↑2025.05.30., pén. 23:23Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.lacee írta: ↑2025.05.30., pén. 18:53Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol![]()
![]()
Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók, úgyhogy innentől csak rajtad áll, hogy mennyire hajtod meg.
![]()
Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.lacee írta: ↑2025.05.30., pén. 18:53Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol![]()
Ezért jó, ha csak egy géped van: nincs gyászmunka, hogy el kell engedni a dögösebbiket.asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
.
Cube Agree.jpg
Én nem bánkódnék a helyedben. A kényelmesebb bringa mindig hatékonyabb. És csak a változás örök.asebestyen írta: ↑2025.05.28., szer. 20:41Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
.
Cube Agree.jpg