Itt a lájkba jeleznék a modiknak némi szémélyeskedést és faszkalapozást, ha nekem nem lehet.Rock60 írta: ↑2025.05.31., szomb. 11:23Shimano :
" Revox lement az eddig degradált pórnépi szintre. "
Azt kell mondjam, hogy nem tudom melyik filmet nézed.![]()
Emlékeim szerint Revox soha nem beszélt negatívan semmilyen komponensről, vagy legalább is semmivel sem többet, mint bárki más, sőt kifejezetten tartózkodik is tőle, hogy bármire rosszat mondjon - ha csak nem evidencia.
Tehát nem degradált semmit, a pórnépi szintet sem, számtalanszor beszélt olyan olcsóbb komponensekről, amivel vígan együtt lehet élni.
Magyar állódoboz, Hitachi kábel, mittudomén, stb, stb...
Ja, és a TMP, ami ha jól tudom, a másodrendszerében ott van évek óta.
Persze, ha akarja, majd kifejti jobban az antidegradációját.![]()
![]()
Nem csodálnám, ha nem...
Ettől eltekintve, nem érdekes(nem is értem ezt az idézett mondatot, de bizt én vagyok fáradt), bár valóban nem áll tőlem távol az olcsón-jót keresése, támogatása, de valójában a TMP Audio nem szorul "segítségre". Sok dolgot mostanában el se tudok hozni meghallgatni, mert mire odaérek, elvitték mindet. Ebből most lett kész egy sorozat, pont, amikor bent voltam.
Egyébként ott még okoskodik valaki, mit kapok érte, sokat. Vagyis így van lehetőségem olcsó hifit ajánlani annak, aki azt keres. Erre vagy 20 éve az a válaszom, hogy passz... Ma már teljes az ANT család (amp, külső tápos amp, mm phono, mc phono, dac), itt van ez a kompakt erősítő, de aki magasabb kategóriában gondolkodik,oda is vannak alternatívák és nem hájend áron. Azért az, hogy egy kicsit meghúzott, 600-ba kerülő erősítő miatt egy értsd és mond, 14millás elő-végfokit adtak el, az beszédes. Persze,annyiért is lehet egy amp rossz hangú, vagy csak egyszerűen szubjektíve nem tetsző, de megtörtént. De már az alap kiszerelésekben is (270.000 ft), a kritikus ponton ezüst kondenzátorok vannak, az elég baba. Az MC phonojuk (270ezer) meg tarol,milliós MC elektronikák, vagy trafók kötnek ki az apróban, (de főleg külföldre mennek el) és már abból is van NAGY.
Enyém a TMP ANT erősítő 001-es példánya. Ez is egy 2 másodperces döntés volt. (Igaz, ez csak 9Watt, de én 95dB-vel használtam. Gyártás befejeződött, de talán még van egy, eztán csak a 15Wattos külső tápos lesz elérhetö, ami papíron még mindig nem sok, de mégis. A weblap bővült shoppal is, ahol lehet nézegetni és az alapmodelleken kívül van opció is és szettkedvezmények. https://form.jotform.com/tmpaudiokft/rendelsi-urlap. Így kell ezt csinálni és bár nem publikus, már tudom, milyen eredménye van a minőséget olcsón hozzáállásnak )