Mielőtt feleségül veszed a szerelmetes leányzót, körbehordozod a faluban mindenki véleményét kikérve és csak akkor lépsz frigyre vele, ha a többség elégedetten csettint, ennek hiányában pedig csalódottan visszalépsz az aktustól? Mielőtt megveszed a kiszemelt lábbelit, felpróbáltatod a szomszéddal, hogy neki mennyire kényelmes benne a járás és ha nyomja a bütykét, akkor csalódottan lemondasz a vásárlásról? Miért kellene engem érdekelnie, hogy mások mit gondolnak arról, amit egyedül szeretek saját céljaimra és örömömre használni? Ez az én szememben tipikus farokméregetés, aminek nyilván megvan a maga, nem feltétlenül mindenki által vágyott és igényelt funkciója.MrCollector írta: ↑2025.05.27., kedd 08:27Sokan szerintem azért nem merik a rendszerüket másoknak megmutatni, kábeleket cserélgetni, mert félnek a csalódástól. Attól, hogy az addig jónak tartott, ne adj isten, drága márkás kábelről kiderül, hogy nem is annyira jó. Attól meg talán még jobban, hogy kiderül, amit ő jónak tart az nem az.
A kábelek hasonlítgatása tipikusan és erősen szubjektív téma. Nem találsz olyan összekötőt, amiről mindenki ugyanúgy vélekedik és ennek oka nem feltétlenül a vezetők és szigetelések között, sokkal inkább a hallgató két füle között keresendő. Néhányan évek óta lankadatlanul győzködik egymást, hogy mi a JÓ, aminek nagyjából annyi értelme van, mint azt vitára bocsátani, kinek mi a kedvenc étke. Számomra ott is hasonló mértékben irreleváns a mások álláspontja.