Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mazzer Major 3 fázisú + transzformátor - állítható sebesség
Re: Mazzer Major 3 fázisú + transzformátor - állítható sebesség
Képeket kérhetek esetleg?
- marantzfan
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Re: Mazzer Major 3 fázisú + transzformátor - állítható sebesség
205.000 Ft - amit nem írtam még le, hogy single dose-ra alakítva a karba őrlős változat. Újhullámos, világos pörkölésű kávéval használtam csak La Pavoni főzővel. Mivel ez elég időigényes így csak hétvégente volt nálam használatban, a kések alig koptak…
- marantzfan
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Mazzer Major 3 fázisú + transzformátor - állítható sebesség
Mazzer Major 3 fázisú kávédaráló eladó transzformátorral – nagyon megkímélt, keveset használt!
Ár: 210.000 Ft (transzformátorral együtt)
Eladó egy nagyon megkímélt állapotú Mazzer Major professzionális kávédaráló, 3 fázisú motorral, hozzáadott transzformátorral, amivel a fordulatszám szabályozható!
Főbb jellemzők:
3 fázisú, ipari motor – stabil, hosszú élettartamú működés, egyenletes őrlés.
83 mm-es lapos őrlőkések – kiváló minőségű, egyenletes őrlemény espressohoz vagy filterhez.
Sebességszabályozó transzformátor – a mellékelt transzformátorral csökkenthető a fordulatszám, így akár lassabb, hűvösebb őrlés is lehetséges.
Miért előnyös a lassabb őrlés?
Kevesebb hőtermelés: Lassabb fordulaton az őrlés során kevesebb hő keletkezik, így a kávébab aromái és olajai jobban megmaradnak, az őrlemény nem melegszik fel, ezért a kávé íze gazdagabb és tisztább lesz.
Egyenletesebb szemcseméret: Precízebb extrakció, kiegyensúlyozottabb, finomabb kávé.
Állapot, előélet:
Nagyon megkímélt darab, sosem volt kávéházban vagy vendéglátóhelyen használva.
Nagyon keveset használtam: évek óta csak havi 1-2 alkalommal őröltem vele, ezért is adom el – egyszerűen nem tudom kihasználni ezt a profi gépet.
Miért éri meg?
A Mazzer Major használtan is keresett, a háromfázisú változat pedig ritkább és ipari minőségű.
A transzformátor önmagában is értékes, különösen, ha fontos számodra a lassabb, precíz őrlés.
A 210.000 Ft-os ár a gép és a transzformátor együttese miatt nagyon kedvező!
Személyesen megtekinthető és átvehető Fóton, Pest megyében.
Érdeklődni privát üzenetben!
Ár: 210.000 Ft (transzformátorral együtt)
Eladó egy nagyon megkímélt állapotú Mazzer Major professzionális kávédaráló, 3 fázisú motorral, hozzáadott transzformátorral, amivel a fordulatszám szabályozható!
Főbb jellemzők:
3 fázisú, ipari motor – stabil, hosszú élettartamú működés, egyenletes őrlés.
83 mm-es lapos őrlőkések – kiváló minőségű, egyenletes őrlemény espressohoz vagy filterhez.
Sebességszabályozó transzformátor – a mellékelt transzformátorral csökkenthető a fordulatszám, így akár lassabb, hűvösebb őrlés is lehetséges.
Miért előnyös a lassabb őrlés?
Kevesebb hőtermelés: Lassabb fordulaton az őrlés során kevesebb hő keletkezik, így a kávébab aromái és olajai jobban megmaradnak, az őrlemény nem melegszik fel, ezért a kávé íze gazdagabb és tisztább lesz.
Egyenletesebb szemcseméret: Precízebb extrakció, kiegyensúlyozottabb, finomabb kávé.
Állapot, előélet:
Nagyon megkímélt darab, sosem volt kávéházban vagy vendéglátóhelyen használva.
Nagyon keveset használtam: évek óta csak havi 1-2 alkalommal őröltem vele, ezért is adom el – egyszerűen nem tudom kihasználni ezt a profi gépet.
Miért éri meg?
A Mazzer Major használtan is keresett, a háromfázisú változat pedig ritkább és ipari minőségű.
A transzformátor önmagában is értékes, különösen, ha fontos számodra a lassabb, precíz őrlés.
A 210.000 Ft-os ár a gép és a transzformátor együttese miatt nagyon kedvező!
Személyesen megtekinthető és átvehető Fóton, Pest megyében.
Érdeklődni privát üzenetben!