félre ne menjen, én ezt tökéletesen megértem és támogatom. inkább magamat sajnálom, hogy az évek belémverték, ha biciklin ülök, menni kellAlex_Aston írta: ↑2025.05.19., hétf. 13:29Magyarán akkor mégsem tudod elengedni![]()
Nyilván én a biciklizést sosem a teljesítmény miatt űztem, még a BMX korszakában sem, hanem saját szórakozásra, meg mint társasági időtöltés (pl. biciklis fogó a lakótelepen). Nem mellesleg mint közlekedési alternatíva, mert én speciel boltba, vagy a környékre is azzal szeretek menni, hiába van ott a céges verda kvázi korlátlan használattal.
Így nyilván mindenkinek más a szemlélete, és ezt teljesen elfogadom, nem is szeretnék vitázni róla.
Csak javasolni akartam, hogy Balatont ne csak a teljesítmény miatt tekerje körbe valaki 1 nap alatt, mert több napos túrával is meglehet a sport teljesítmény (profiknak persze nem teljes mértékben), de közben lehet kicsit lelassulni, és élvezni a környék szépségeit. Jobb időben csobbanni egyet, jókat enni, stb.

valahol ez rossz is, mert nem lehet ezt a reflexet kikapcsolni. Ettől nagyra tartom,amit csináltatok és örülök,hogy jól érezted magad

ui: BMX... naná,hogy a bandázás miatt