Bartók Béla, STRING QUARTETS NOS 1-6, album elment.
a másik kettő még vihető
Puccini, MADAMA BUTTERFLY, Hungaroton SLPX12256-58
Bartók Béla, BLUEBIRD'S CASTLE, CBS 76518
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
komolyzenei dobozos albumok
Re: komolyzenei dobozos albumok
Maradt ez a három album:
Bartók Béla, STRING QUARTETS NOS 1-6, Hungaroton LPX1294-96
A kékszakállú herceg vára dobozos album kapcsán tévesen adtam, hogy több lemezes. Az egyfelvonásos opera elfér egyetlen lemezen. Viszont ez EMI stúdióban lett felvéve, a lemez pedig Hollandiában volt nyomtatva 1976-ban. Ezért ezt az albumot 1500Ft-ért kínálom. A másik két album továbbra is 2000Ft, 2000Ft
Bartók Béla, STRING QUARTETS NOS 1-6, Hungaroton LPX1294-96
A kékszakállú herceg vára dobozos album kapcsán tévesen adtam, hogy több lemezes. Az egyfelvonásos opera elfér egyetlen lemezen. Viszont ez EMI stúdióban lett felvéve, a lemez pedig Hollandiában volt nyomtatva 1976-ban. Ezért ezt az albumot 1500Ft-ért kínálom. A másik két album továbbra is 2000Ft, 2000Ft
A dobozos albumok egy része elment. Ami maradt:
Puccini, Piollangó kisasszony
Bartók, Vonós négyesek
Bartók: Kékszakállú herceg vára
Kálmán: Csárdás királynő
Mascagni: Parasztbecsület, Bajazzók
Puccini, Piollangó kisasszony
Bartók, Vonós négyesek
Bartók: Kékszakállú herceg vára
Kálmán: Csárdás királynő
Mascagni: Parasztbecsület, Bajazzók
Dobozos Komolyzenei lemezek jégen.
Utolsóként felkínálom ezt a félve őrzött Ortofon lemezt. Aki ismeri, azt tudja mit ér. Nekem ez volt az a lemez, amit soha egyetlen high-end, japán, USA stb nyomású, sem 180gr-os lemez sem tudott hangzás minőségben felül múlni. Ha ezt a minőséget tudta volna közelíteni a lemezeim legalább fele, akkor még most is LP-znék.
Sajnos van rajta egy óvatoskodásból származó sérülés, ahol a tű nem marad a barázdában (papírral jelölve), de azon kívül pontosan úgy szól, ahogy 38éve megvettem.
Adok mellé ajándékba egy Hungaroton mérő lemezt.
5000Ft + posta
Nagykőrösön van.
Sajnos van rajta egy óvatoskodásból származó sérülés, ahol a tű nem marad a barázdában (papírral jelölve), de azon kívül pontosan úgy szól, ahogy 38éve megvettem.
Adok mellé ajándékba egy Hungaroton mérő lemezt.
5000Ft + posta
Nagykőrösön van.
komolyzenei dobozos albumok
Egység áron 2000Ft-ért adom 3-4 lemezes albumokat. Egyik ebből 2 lemez: DIE KUNST DER FUGE
Nagykőrösön lehet átvenni, vagy postázva vevő költségére.
Nagykőrösön lehet átvenni, vagy postázva vevő költségére.