Garantálom, hogy mindannyiunknak esett már le a lánca, és dőltünk már el úgy dicstelenül, ahogy egyedül sem szeretünk, mások előtt meg még kevésbé.asebestyen írta: ↑2025.05.02., pén. 19:47Jó az semmiképp se voltam. Valahogy semmi se volt jó, utálok síkon menni, utálok kerékpárúton menni és utálom a tömeget.Megszoktam, hogy mindig egyedül megyek, saját tempót megyek és legalább kis hepehupa van.
De persze voltak pozitív dolgok nekem is, mert megismertem személyesen is egy új Fórumtársat
(zsivány a Factor is nagyon), Ati nagyon szépen lefogyott és Vinkler is tök jól nyomta végig
.
Szóval minden tök jó volt, csak magammal volt bajom ma. :)
Félek, nem vígasztal, de például én sem vagyok oda a síkért, szintén rühellem mind a tömeget, mind a kerékpárutat, 99,9%-ban kóbor remeteként egyedül megyek saját tempóban, szóval sok a közös pont. Ide viszont a bandázás öröméért érdemes jönni, remélem, valamennyire azért talán Te is élvezted.

Az külön jó volt, hogy a tudománytörténeti esemény, az anyag-antianyag találkozása (Asebi-Revi) teljesen békés végkifejletű volt.