Bocs, hogy folytatom a nagyon offot.
Ez azért nagy általánosítás, én biztosan nem vagyok zseni, de miután megtanultam olvasni (ez kb. első osztály vége) elég sok könyvet olvastam, s már a kezdetektől végig, elején meséket, de kb. 3.-4. osztálytól "felnőtt" regényeket és ismeretterjesztő dolgokat is (hazafelé útba esett egy kisebb könyvtár pont ahol a helyközi buszra kellett várnunk, s apám házfelújítások közben talált kidobandó olcsó könyvtér és egyéb hasonló könyvekkel rakta tele a házat), szóval ez azért minden gyerekre biztos nem igaz. Speciel római kori történelmet már nem emlékszem, hanyadikosként, de biztosan ötödik előtt olvastam egy harmincas évekből származó fiúiskolai törikönyvből. Arra is emlékszem, hogy azt biztos nem olvastam végig :).
(Szüleim nem nagyon irányítottak, én meg próbáltam olvasásra bírni fiam kevés sikerrel, szóval szerintem itt inkább a saját érdeklődés fontos, mint a szülők akarata.)
ON:
Végignéztük a netflixes Fekete galambot, szokásos kémtörténet, szerintem teljesen felesleges, erőltetettnek tűnő homoerotikus vonallal, vicces meg lövöldözős részekkel. Mindennel együtt szerintem nézhető.
Here kills the bride: IMDB-n elég vegyes vélemények voltak, de a lehúzóknak volt igazuk, úgy éreztem, mintha a hallmark csinált volna egy thrillert, tucatromantikus filmek hibái egy thrillerben. Kiszámítható, borzalmas párbeszédek, hülye karakterek, logikai hibák, a szinészi játék teljes hiánya. Ezt abbahagytam.