Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla The Leviathan tápkábel 3 m eladó
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 20
Re: Valhalla The Leviathan tápkábel 3 m eladó
Egy mostani, igen rossz tapasztalat miatt sajnos nem tudom Foxpost automatába küldeni.
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 20
Valhalla The Leviathan tápkábel 3 m eladó
Hello!
Eladó egy igazi kuriózum, The Leviathan tápkábel 3 m-es hosszban (a csatlakozók végei között mérve). Ez a Draco Reference széria csúcsa és ha jól tudom, akkor Ákos Graphene tartalmú kábelei érkezése előtt ez volt a zászlóshajó a hálózati kábelei sorában. Nem hiszem, hogy sok készült belőle, mert még egyszer sem láttam itt az avx-en. Külsőre az Aurora N kábelekhez hasonlít, de vastagabb, merevebb náluk, nehezebben hajlítható, azért nem lehetetlen
Az első képen egy 1,8 m-es Aurora N V3 látható összehasonlítás képpen.
Nagyon komoly kábel betápként és végfokokban kiválóan teljesít.
Ára: 850e Ft
A kábel Baján van, a személyes átvételt preferálom, de futárral is el tudom küldeni a vevő felelősségére, terhére.
Üdv!
Eladó egy igazi kuriózum, The Leviathan tápkábel 3 m-es hosszban (a csatlakozók végei között mérve). Ez a Draco Reference széria csúcsa és ha jól tudom, akkor Ákos Graphene tartalmú kábelei érkezése előtt ez volt a zászlóshajó a hálózati kábelei sorában. Nem hiszem, hogy sok készült belőle, mert még egyszer sem láttam itt az avx-en. Külsőre az Aurora N kábelekhez hasonlít, de vastagabb, merevebb náluk, nehezebben hajlítható, azért nem lehetetlen

Nagyon komoly kábel betápként és végfokokban kiválóan teljesít.
Ára: 850e Ft
A kábel Baján van, a személyes átvételt preferálom, de futárral is el tudom küldeni a vevő felelősségére, terhére.
Üdv!