Kassai angol, Kassai japán, Neiro angol, Neiro japán ... sorban.
Ezek közötti hangbéli eltérések érdekelnének. (A vizuálisat - még egyenlőre, szerencsére az uccsó retinaműtétem óta - látom.

Angol : Japán: De lehet, hogy valamit rosszul tudok.
Angol Ongaku ?
Szerintem egy erősítő/hangfal kombóra manapság 380ezer Ft-os büdzsé ultrakevés, ennyibe csak a legalapabb belépő szint fér be. Én vagy megtartanám az erősítőt ha nincs vele különösebb probléma, és a teljes büdzsét egy normális hangfalra költeném, vagy ha csak a lemezjátszó a forrás, akkor egy aktív hangfalpárat néznék inkább.HúsvétiSonka írta: ↑2025.04.29., kedd 06:42Szia, csak azért raktam több topikba hogy így talán több emberhez elér. A Yamaha igazából csak egy példa akart lenni. (Eléggé tetszik) Az utóbbi 1 hétbe annyi új infóhoz jutottam ebben a témában hogy teljesen elbizonytalanodtam. Megnézve a fórum adás vétel részét, igazából a használatát se zárnám ki. Legutóbb valaki egy rega io erősítőt ajánlott innen kb 100 ért, ami szintén tetszik, és kb fele annyi mint a Yamaha. Szóval nem vagyok biztos semmibe.Köszi amúgy a hozzászólást.
![]()
Úgy kell összeszedned a cuccokat, ha nem tetszik, akkor el tudd adni anyagi bukás nélkül, vagy legalábbis minimálissal.HúsvétiSonka írta: ↑2025.04.29., kedd 06:42Szia, csak azért raktam több topikba hogy így talán több emberhez elér. A Yamaha igazából csak egy példa akart lenni. (Eléggé tetszik) Az utóbbi 1 hétbe annyi új infóhoz jutottam ebben a témában hogy teljesen elbizonytalanodtam. Megnézve a fórum adás vétel részét, igazából a használatát se zárnám ki. Legutóbb valaki egy rega io erősítőt ajánlott innen kb 100 ért, ami szintén tetszik, és kb fele annyi mint a Yamaha. Szóval nem vagyok biztos semmibe.Köszi amúgy a hozzászólást.
![]()
Bocs, de ugyanazt a témát nem illik két topicban is futtatni. Ráadásul úgy tűnik, a Yamit már kiválasztottad és itt inkább megerősítést vársz. Ha tetszik, nyugodtan megveheted, ebben a kategóriában biztos jó lehet.HúsvétiSonka írta: ↑2025.04.27., vas. 13:12Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy pár polcsugárzót és mellé egy erősítőt …
Ez kéttős szigetelt készüléknek tűnik a manuál alapján. Nincs bekötve a hálózati földelésbe. A GND ebben az esetben a jelföldet jelenheti.teddysnow írta: ↑2025.04.28., hétf. 09:16Sziasztok, ha már A-S301. Ennek az erősítőnek nem földelt a tápkábele, a hátulján van egy GND csatlakozási pont. Ide csak (kizárólag) a lemezjátszó GND csatlakozóját lehet kötni? Vagy ide lehet (indokolt esetben) a hálózati földet is? Vagy ha a lemezjátszó sem földelt akkor mindkettőt?
A kezelési útmutatóban a lemezjátszóval kapcsolatban említik meg, de a lemezjátszók sem földeltek, akkor miért hívják GND-nek, ha nem a földhöz csatlakozik? Vagy a GND ebben az esetben nem ground-ot jelent?
https://www.av-online.hu/pictures/galle ... ap_big.jpg
https://usa.yamaha.com/files/download/o ... nFr_A0.pdf
Megér egy próbát, az árához képest és a 2x30 watt ellenére meglepően jól szóló kis jószág, okozhat meglepetést:GTomi írta: ↑2025.04.28., hétf. 09:15Ha még nem olvastad, ez segíthet, ez is egy vélemény:HúsvétiSonka írta: ↑2025.04.28., hétf. 08:11Sziasztok,
Yamaha as301 erősítőt használ valaki? Mi a véleményetek róla?
https://www.av-online.hu/hifi/yamaha-a- ... szt_2095/1
Ha még nem olvastad, ez segíthet, ez is egy vélemény:HúsvétiSonka írta: ↑2025.04.28., hétf. 08:11Sziasztok,
Yamaha as301 erősítőt használ valaki? Mi a véleményetek róla?
Üdv,BLX írta: ↑2025.04.20., vas. 21:18Használt valaki MZ/X előfokot? Megosztaná kérem a tapasztalait. Ígéretesen néz ki: http://www.mzxaudio.eu/product/pre-nr1/#
Thx.![]()
Töki kollégának az van.BLX írta: ↑2025.04.20., vas. 21:18Használt valaki MZ/X előfokot? Megosztaná kérem a tapasztalait. Ígéretesen néz ki: http://www.mzxaudio.eu/product/pre-nr1/#
Thx.![]()
corThis írta: ↑2025.04.20., vas. 01:14Még futok itt-ott pár kört és ha nem marad más, lehet megejtek egy-két gyulai kiruccanást (azt' majd mehet a kontent a teCsőre) (esetleg privátban tudsz Pityu email-t/tel.számot küldeni?)
...sajnos viszont dip/kapcsoló kivül/hátulján nincs és a belső panelen sem látok (csőcserekor készített fényképek alapján), de holnap kibányászom a helyéről és újból célzottan belenézek ezügyben.
Ja és köszi!
ps: esetleg ha valaki közelebbi szakértőt is tudna ajánlani, ne tartsa magában (doboz nélkül vettem ezt a ~20kg-os tömböt
-ismét, mert hiányzott- és örültem, hogy hazáig fuvaroztam, így kicsit fázok a betekerve zötyögtetéstől)
corThis írta: ↑2025.04.19., szomb. 18:34...pontosítok
auto-power off problem: most amíg írtam és azóta 2x is mértem (eddig nyilván este, nyugiban amikor néztem, még kapott valami jelet): de most figyeltem, hogy semmi jel ne menjen, lekapcsolást követően rögtön visszakapcsoltam és mindkétszer pont 45 percnél kapcsolt le nálam is, mint ahogy a másik fórumban is írta az SV-237mk esetében;
szóval igen jó eséllyel én is a Vincen-féle power-auto off jelenséggel állok szemben
MIvel nincs konkrét készülék meghatározás ez inkább érdeklődés mint konkrét keresés, ezért a hsz-ed átraktam a helyére.