Tudsz élni!
20.000-es órabér, 50% alku...
Aki nekem 50%-os árat mond, annak azt szoktam mondani, hogy "köszönöm, de kérem többet ne hívjon".
Tudsz élni!

Ne vedd magadra, csak most épp Te említetted az alkudozást.Alex_Aston írta: ↑2025.07.28., hétf. 12:15És ha rulett olcsón adta valaki, mert nem érdekli ennyire a téma, vagy csak nem tudja, mi a reális piaci értéke?
Mondok egy saját példát. Itt ez a cucc:
viewtopic.php?f=31&t=216545
Én írtam az eladónak, hogy túl olcsón adja, 800e simán lehetne az irány ára (mert ugye pl. te is meg a feléből is alkudnál). Ne kótyavetyélje el. Megköszönte az infót, és bevallotta, hogy nem nézett utána, fogalma sincs mit ér a cucc, csak beírt egy árat. Ezek után még mindig egy olcsó árát írt bele,.es látható is, hogy azonnal elvitte valaki, mert ennyiért ajándék a cucc.
Ha eredeti hírdetett áron maradt volna, akkor meg majd írnád legközelebb, ha valaki ilyet árul, hogy micsoda haszonleső az eladó.
Én továbbra is tartom, hogy mivel az utód modell akciósan is 2x ennyibe kerül, az itt mellé adott extrák nélkül, nem elrugaszkodott ez az ár. Persze majd a piac úgy is eldönti. De simán lehet meg e mellé az is, hogy tudja az eladó, hogy úgy is alkudni fog az, aki meg akarja ténylegesen venni.
Aki pedig meg akarja venni, el tudja dönteni, hogy tud e venni ennyiért, vagy sem. Nemzetközi piacon mindenesetre sehol sem találni az általad áhított 8-900e Ft közelében sem.

És ha rulett olcsón adta valaki, mert nem érdekli ennyire a téma, vagy csak nem tudja, mi a reális piaci értéke?
Amúgy konkrétan ez lenne az:Alex_Aston írta: ↑2025.07.27., vas. 15:52Az utód modell akcióban most pont 2x ennyiért érhető el.kargidje írta: ↑2025.07.27., vas. 09:52viewtopic.php?f=33&t=218700
Lehet a spéci rongyok miatt vagy az űberkirály lábak miatt, passz.![]()
Jöhetnek a bólogatók, a dupla ár bizony reális ár érte...![]()
https://streamaudio.hu/audio-physic-ava ... angsugarzo
Egyébként egy ilyen "rongy" 40-50e Ft-os tétel, egy speciális láb, pedig 1-200e Ft is lehet.

Hát öregem, ha te ezt kihozod 10e Ft alatt, én veszek tőled több ezer darabot, lekötöm előre a kapacitásodat évekre.
Szerintem rossz vonatra vettel jegyet.dumdum írta: ↑2025.07.27., vas. 18:0040-50 ezret adsz ilyen rongyért...?Alex_Aston írta: ↑2025.07.27., vas. 15:52Az utód modell akcióban most pont 2x ennyiért érhető el.kargidje írta: ↑2025.07.27., vas. 09:52viewtopic.php?f=33&t=218700
https://streamaudio.hu/audio-physic-ava ... angsugarzo
Egyébként egy ilyen "rongy" 40-50e Ft-os tétel, egy speciális láb, pedig 1-200e Ft is lehet.![]()
Mennyi kell belőle?
Munkadíjjal, anyaggal együt nincs 10 ezer forint, jobb anyagból...

Az utód modell akcióban most pont 2x ennyiért érhető el.kargidje írta: ↑2025.07.27., vas. 09:52viewtopic.php?f=33&t=218700

Itt lehet folytatni az árazással kapcsolatos véleményezést.

Ha 130.000 forintért nem kellet senkinek akkor majd 145 ezerért fog kelleni?

Nem töröltünk ki semmit. Annyit írtál, ami most is latszik, csak az idézést javítottam.két-elkedő írta: ↑2025.04.22., kedd 09:19A gondolatmeneted mentén tökéletesen igazad van.Vinkler írta: ↑2025.04.22., kedd 08:58A kérdés nemhogy jó, de még sok értelme sincsen. Egy komplett hangsugárzó párról beszélünk, felesleges szétboncolgatni. Egyébként szerintem van olyan most is kapható vadi új, gyári hangsugárzó, aminek a doboza is gagyibb, a hangsugárzó készlete és keresztváltója is olcsóbb, az ára meg ennyi, vagy még több.
Nem látom viszont a következő HSZ-em amiben az eladó védelmében leirtam a HOZZÁADOTT ÉRTÉKET.

A gondolatmeneted mentén tökéletesen igazad van.Vinkler írta: ↑2025.04.22., kedd 08:58A kérdés nemhogy jó, de még sok értelme sincsen. Egy komplett hangsugárzó párról beszélünk, felesleges szétboncolgatni. Egyébként szerintem van olyan most is kapható vadi új, gyári hangsugárzó, aminek a doboza is gagyibb, a hangsugárzó készlete és keresztváltója is olcsóbb, az ára meg ennyi, vagy még több.

Nagyon jó a kérdés.