Letöröltem, felpumpáltam, màr gurultam is egyet... félóra felér egy konditermi edzéssel

Vázpörgetés összejött, vagy tizedjére, de sikerült egyszer a sípcsontot is jól odaverni a felém száguldó vázhoz

Aki racionálisan gondolkodik, felesleges várni. Kb 5 versenyzö játéka most ez wt szinten, a többiek aszisztálnak. Ati csapaton belül is csak közkatona,nem feladata nyerni, erre kapja a fizut. De az ES-nek kell az előfizetés,nem átalkodnak illyen áron is népszerűsíteni magukat.
Anno az én Postásos csapattársam Nagy László Tatabányáról így százalékolódott le örökre. Futott mellette egy szarvas, de jó, mondta, versenyzek vele. Aztán a szarvas keresztbe ugrott az úton, telibetrafálta. Szarvas elszaladt, ő ott maradt, autósok találták meg, kóma, mentő... épp hogy életben maradt, többet nem tudott biciklire ülni. :(
Én már letettem róla,nyilván szurkolok neki,de az évek alatt szupersztárként jellemezték a műsorvezetők…A Visma sincs sehol csapatszinten sem….Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
és az a gáz, Ati egy roppant szimpatikus, kedves fiú és ezek csinálnak belőle bohócot.Rotox írta: ↑2025.04.24., csüt. 10:35Apropó Atti (illetve Ati).
Tegnapi gyöngyszem by magyar Eurosport; cca. 29 km-nél: "Ati előrébb van, mint Benot, lehet, hogy most végre magáért mehet." Kb. 7 km-nél: "Ati hátrasodródott, és pont előtte szakadt meg a sor". Kb. 3 km-nél: "Atit sajnos már a második üldöző sorban sem látom." Cél: Benot top 10, "Ati" 39..
Azt a két idiótát már tényleg nagyon nehezen tudom hallgatni...![]()
Apropó Atti (illetve Ati
Húúú, este nem csak vak vagyok, hülye is... a "szánkódombi kunszt" most esett le... mire vakon átpörgetem a telót, elvesznek a mondatokból "jelentések"pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 23:36Újabb kortörténeti dokumentum bukkant fel a 80-as évekből!Revi, a kakaóbandita egy szánkódombi kunszt segítségével belőtt negatív rake-kel rövidíti a tengelytávot, így a telep legagilisabb kormányzású csopperjének büszke tulajdonosa lesz.
Screenshot_2025-04-23-18-27-17-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
Én nem, csak Atti.
Ha segít, most mesélte ismerős, 30al csorgott haza a bicikliúton Szoboszló felől és a vadnyúl eléugrott. Csávó repült, sisak tört, combban izomszakadás, egyéb plezurok, bringán is, de a nyulat hazavitte
Az nem teljesen így voltAAttila írta: ↑2025.04.23., szer. 20:18Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe![]()
Én valami sokkal snasszabb halált szeretnék, mint hogy kedvenc szabadidős elfoglaltságom közben patával szájon tenyereljen egy pár száz kilós dög.
Ki akartok facsarni a verseny előtt, kis gonoszok?asebestyen írta: ↑2025.04.22., kedd 21:03St81! Hétvégén egy laza endurance? Talán Atti is jön. Kicsit felvezetné a jövő hét végét! Már nem a versenytempót...![]()
Az nem teljesen így volt, de majdnem. Az elit fömezőnybe rongyolt bele 3 őz. Nem a szökésben lévőket borították,hanem bele a mezőnybe
Az egy dolog..egész friss sztori, hogy szlovák versenyen ketten szökésben voltak és egy 3 tagú őzcsalád úgy döntött, magyarok nem nyerhetnek és felborították őket, de az egyiket mellbe is rúgták
Nekem szükségem van a 2x750 ml kulacsra. Így marad a tatyó.