Én 32-es gumikon gurulok.A kalkulátor és szerintem is jó neki az 5,1 bar. Maxxis detonator. Nomen est omen, megsemmisítő érzés, de ezzel jött a bike, gondoltam elhasználom és azon kívül, hogy baromira tapad, ezáltal hangos és nehezen gurul, nem találtam benne kivetni valót.pärt írta: ↑2025.04.23., szer. 16:55Bükkben 5.5-6 bar körül járok. Ha nem kapod el a kátyút, akkor bőven jó, ha mégis, akkor lefelé ugyan mindegy, hogy 6 vagy 12 barral szállsz bele a gödörbe.
Tisza-tavi kerékpárút elég jó, bár majd két éve jártam ott, annyi idő alatt meg csodák történnek. Bükknél azért tuti jobb lesz.
Nekem ilyen dekás mütyüröm van, a lényeg (belső, pár szerszám, folt, müzliszelet) elfér benne. Baromi könnyű, kb. 50 g, olcsó is.
(Átkerült az országútiról a városira, mert miatta az enyém volt a hfbzk gépei közül a legtatásabb, és végül győzött a hiúság.)IMG20250423163926.jpg

Itt felénk kb 6-7 éve nem volt útfelújítás. Katasztrófa a helyzet és nem túlzok. Szóval szerintem bármerre megyek, csak jobb lehet.
Engem nem érdekel, ha lenyuggereznek, de pont a ride az apropója a táskának. Távol az otthontól nem árt, ha van pótgumi, szerszám, stb. Meg mostmár, hogy talán képes leszek 70+ km-eket is tekerni, így ott sem árthat.