A kábel alapanyaga... a vezető erek ezüst bevonatú tömör, monokristályos réz huzalok.
És igen... az, hogy egy terméket mitől nevezünk high-endnek, nagyon jó kérdés. Magam sem szeretem mikor össze-vissza használják ezt a "jelzőt". Véleményem szerint ez a jelző akkor használható, ha a termék megüt egy felső kategóriába sorolható minőségi szintet, és emellett a kivitele, külleme is olyan szintű ami szintén a felső kategóriába engedi sorolni.
A minőségét tekintve, véleményem szerint egy 5-8 esetleg 10M Ft értékű lánc kiszolgálására alkalmas. Nyilván ez azért még nem a világ vége, de úgy gondolom egy ilyen láncot már nyugodtan nevezhetünk belépőnek a high-end világába. Persze ez az én véleményem... illetve készítettem hasonló kábelt már pár hobbitársunknak, akik szerintem szintén hasonló véleményen vannak. De ezért is írtam a hirdetésbe... bátran el lehet vinni próbára, és mindenféle indok nélkül vissza is lehet hozni, amennyiben mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
A küllemét tekintve biztos, hogy elfogult vagyok... :)
Miért ennyi az ára? Sajnos ha egy kábelen nincs jól ismert márkajelzés, akkor az ismer márkák hasonló minőségi szintjébe sorolt kábeleihez képest mindjárt csak az 1/5-éért 1/10-éért lehet eladni.
tonee73 írta: ↑2025.04.20., vas. 19:33
MInden vásárlási (és kötözködési) szándék nélkül:
Mi az alapanyaga, és mitől high-end ?
Köszi