Vannak még fel nem dolgozott élmények, látomasebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 14:55Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.![]()

Vannak még fel nem dolgozott élmények, látomasebestyen írta: ↑2025.04.18., pén. 14:55Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.![]()
:)
Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.
Köszi :)
Előtte fújd fel az elsőt.
Há kecset fukszos e komám, de azér kík
Így van, mint minden minimum közepes méretű kínálattal rendelkező márkánál. Nekem a közepe van. De láttam már Olaszországban egy boltban szinte az egész kínálatukat. A betét kényelmességétől eltekintve (arról látatlanban, ill. ületlenben nem tudok nyilatkozni) rendben lévőnek tűntek, az aljától a tetejéig.
Mondjuk több kategória is létezik márkán belül.
Golden era?
Jelen, vagy egy szettem (mez, nadrág, zokni).
Rapha-t szerettem volna, de sertésekre nem gyártanak, szóval még várok…AAttila írta: ↑2025.04.17., csüt. 19:33Akkor minimum Assos, de Szalon tud "menőbb" cuccokat is ajánlaniVinkler írta: ↑2025.04.17., csüt. 19:25Divatbringázáshoz kell menőzni,asebestyen írta: ↑2025.04.17., csüt. 17:55
Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.Az ALÉ már kevés ehhez
![]()
Akkor minimum Assos, de Szalon tud "menőbb" cuccokat is ajánlaniVinkler írta: ↑2025.04.17., csüt. 19:25Divatbringázáshoz kell menőzni,asebestyen írta: ↑2025.04.17., csüt. 17:55Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.
Divatbringázáshoz kell menőzni, h jól mutasson a képen!asebestyen írta: ↑2025.04.17., csüt. 17:55Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.
Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.