a brigiverl arra ügyelj, hosszú távon a fényezést (váz) le tudja mattítani, inkább óvatosan tekerd,ne csapja nagyon. de azért használd nyugodtan, nem lesz belőle baj,max lánctisztogatás után vizes ruhával töröld át a vázat a környékén. (láncvilla,támvilla,középrész)
egyébként,régebben ezt úgy gyorsítottam meg,legurultam a benzinkútra, sterimóval átcsapattam a láncot (a dzsuva nagy részét le is kapja, 80-90%), aztán ilyen brigéciolos kefélés, megint steri. hazagurultam,kb meg is széradt (800 méter, annyit a víz is ken

) aztán olaj. De áttértem az áztatásra (de áztatás után hasonló kefés biszabsszal is átforgatom). A tiszta láncok le vannak zacskózva(persze,olajfürdő után), átrakom a tisztát, aztán ráérek kimosni a redvásat, amikor kedvem van. Régen annyira szodé voltam, minden lánchoz volt külön sor (összekopva), így amikor láncot cseréltem,sort is. ma már erről leszoktam. elértem a lexarom szintre
de ez a tisztítás, kenés egy afféle hifi témakör. mindenkinek más az elképzelése és mindenkinek igaza van

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu