- corv_sp.jpg (52.89 KiB) Megtekintve 1146 alkalommal
- GTR_sp.jpg (96.23 KiB) Megtekintve 1146 alkalommal
1 év alatt 49e km volt most a teljesítményem.
Alex, igazad van, de szoktál járni te az M1-en? Mert én igen, és szó szerint mindennapos, hogy előtted autó, melletted kamion, nincs hová menni, nincs hová félreállni, mégis beleáll mondjuk egy hülye unixos furgonos a seggedbe (de akármi egyéb is), 1 méterre az autódtól. Mert ő menni AKAR, ezért takarodjon előle mindenki. Ami okés is, csakhogy meg nekem nincs hová eltakarodnom az útjából. Mégis ott a seggemben. Olyan is volt már nem egyszer, aki még idegesen villog is ilyen szituációban.
Nem kötekedés, igazad van. Viszonylag sokat vezetek figyelni is szoktam ki jön mögöttem és általában le is húzódok, de ennek ellenére velem is előfordul ilyen néha. Van úgy hogy ez ember belebambul az útba.Alex_Aston írta: ↑2025.04.17., csüt. 11:39Kérlek ne vedd kötekedésnek, távol álljon tőlem, csak a jelenség miatt írok.Tctronic írta: ↑2025.04.17., csüt. 11:20Az egyik ilyen félelmetes visszapillantóba tekintős élményem volt amikor nem vettem észre hogy egy Toyota Tundra ért mögém és amikor belepillantottam a belső tükörbe csak egy hatalmas hűtőrácsot láttam a seggembe. Kicsit megijedtem mert azt hittem egy kamion akar letolni. Mindezt kb 160-as tempónál.![]()
Autópályán ilyen, hogy "nem vettem észre", meg a "semmiből hirtelen mögöttem termett", és hasonlók nincsenek, csak az, hogy az adott sofőr nem nézi (elég gyakran) a tükröt.
Bárhol járok, pár másodpercenként belekukkantok a JÓL BEÁLLÍTOTT tükrökbe, hogy lehetőleg ne érjen meglepetés.
De főleg autópályán, ahol azért az útszakasz is jól belátható, sok esetben előre és hátra is több száz métert, esetenként több km-t, nem lehet, hogy meglepjen valakit valami, csak, ha nagyon nem figyel. És ezek ugye elő is fordulnak, mert napi szinten van baleset valamelyik gyorsforgalmi úton (persze itt már sokszor a követési hiánya távolság és/vagy közre játszik).
Figyeljünk egymásra, csapatjáték a közlekedés.
Kérlek ne vedd kötekedésnek, távol álljon tőlem, csak a jelenség miatt írok.Tctronic írta: ↑2025.04.17., csüt. 11:20Az egyik ilyen félelmetes visszapillantóba tekintős élményem volt amikor nem vettem észre hogy egy Toyota Tundra ért mögém és amikor belepillantottam a belső tükörbe csak egy hatalmas hűtőrácsot láttam a seggembe. Kicsit megijedtem mert azt hittem egy kamion akar letolni. Mindezt kb 160-as tempónál.![]()
Igen, mert ez 30 évvel ezelőtt volt.Apaci72 írta: ↑2025.04.17., csüt. 09:44Cirka 30 éve bratyómnak volt egy fekete, amit egyszer kölcsön kaptam egy Bp-Veszpém-Bp útra...Alex_Aston írta: ↑2025.04.16., szer. 20:46Az NSX-nek még a makkos cipő - fehér zokni kombó is megbocsátható![]()
Valamiért, pedig nem mentem gyorsan, mindeki lehúzódott jobbra szépen előttem az M7-esen...
Cirka 30 éve bratyómnak volt egy fekete, amit egyszer kölcsön kaptam egy Bp-Veszpém-Bp útra...Alex_Aston írta: ↑2025.04.16., szer. 20:46Az NSX-nek még a makkos cipő - fehér zokni kombó is megbocsátható![]()
Nope!Alex_Aston írta: ↑2025.04.16., szer. 15:54Legyen akkor megint régebbi 911, úgy se szép, se jó nem lehet, még ha viszonylag egyedi, akkor sem![]()
Például itt van egy. Ezt például 160 000€-ert kínálják. Eszement összeg, de valamiért mégis megveszik. Amúgy pazar volt, igencsak megdobban a szivem, mikor megláttam.
Remélem. Ez miatt biztos nem. :-)Aszpirin írta: ↑2025.04.16., szer. 12:21A "szép" egy nagyon szubjektív jellemző. A fekete "tucatporsche" 911-es, amit Alex elsőnek betett, az szerintem szép.
De megszoktuk már, hogy minden iránti rajongás, amiért Te nem rajongsz, az felháborító számodra. Remélem azért szívinfarktust nem kapsz a hatalmas felháborodásaid közben![]()
A "szép" egy nagyon szubjektív jellemző. A fekete "tucatporsche" 911-es, amit Alex elsőnek betett, az szerintem szép.
Nagyon komoly kultuszt építettek fel a Porsche köré. Ezt nem a hangyák hordták össze. Ezért nagyon keményen megdolgozott a márka. Ezt el kell ismerni. Az öregebb modelleket én sem kedvelem, én a 993-tól értékelem.
Nekem nem kéne egyik sem a 3-ból :)Alex_Aston írta: ↑2025.04.16., szer. 11:31Mi kerül egy 100 éves Bugattin ennek a 10x-esébe, miközben ahhoz képest egy 2107-es is űrtechnika?
Ezeknek az ára nem csak a műszaki tartalmat veszi alapul.
Mi kerül egy 100 éves Bugattin ennek a 10x-esébe, miközben ahhoz képest egy 2107-es is űrtechnika?
Az egyáltalán nem biztos, hogy átírják. Simán lehet, h majd Ő vonatja ki a forgalomból.Aszpirin írta: ↑2025.04.15., kedd 15:20Ahhoz képest, hogy Lemmy szerint még egy bontó számára is értéktelen, én annak is örültem volna, ha simán csak nem kell fizetnem a bontási engedélyért. Így viszont, adásvételivel, királyság. Valakinek megérte még átiratni is, nem semmi…
att.r81auVGMRA0UEeMpveZdWigGgPoj8lycFx8cTjY9rVI.jpeg
Ahhoz képest, hogy Lemmy szerint még egy bontó számára is értéktelen, én annak is örültem volna, ha simán csak nem kell fizetnem a bontási engedélyért. Így viszont, adásvételivel, királyság. Valakinek megérte még átiratni is, nem semmi…
Sőt drága. Szerintem sokkal több, mint amit ér. Attól még, hogy gyűjtői, meg drága, nekem nem lett kívánatos. Mindig azt nézem, hogy mondjuk 140 000 EUR-ért miket lehetne venni. 56 M forintól számomra több tucat autó lenne, amiből válogatnék e helyett. Akár több darabot is vennék az árából, ami mind mind nagyobb örömmel töltene el, mit ez a Porsche. ÉS igen, lenne benne Porsche is, csak nem ez.