Jó maszturbálást!

Az egyáltalán nem biztos, hogy átírják. Simán lehet, h majd Ő vonatja ki a forgalomból.Aszpirin írta: ↑2025.04.15., kedd 15:20Ahhoz képest, hogy Lemmy szerint még egy bontó számára is értéktelen, én annak is örültem volna, ha simán csak nem kell fizetnem a bontási engedélyért. Így viszont, adásvételivel, királyság. Valakinek megérte még átiratni is, nem semmi…
att.r81auVGMRA0UEeMpveZdWigGgPoj8lycFx8cTjY9rVI.jpeg
Ahhoz képest, hogy Lemmy szerint még egy bontó számára is értéktelen, én annak is örültem volna, ha simán csak nem kell fizetnem a bontási engedélyért. Így viszont, adásvételivel, királyság. Valakinek megérte még átiratni is, nem semmi…
Sőt drága. Szerintem sokkal több, mint amit ér. Attól még, hogy gyűjtői, meg drága, nekem nem lett kívánatos. Mindig azt nézem, hogy mondjuk 140 000 EUR-ért miket lehetne venni. 56 M forintól számomra több tucat autó lenne, amiből válogatnék e helyett. Akár több darabot is vennék az árából, ami mind mind nagyobb örömmel töltene el, mit ez a Porsche. ÉS igen, lenne benne Porsche is, csak nem ez.
Mert már nincs hozzá semmi. Alkatrészként még érték.
Egyszer próbálj ki egyet...Aszpirin írta: ↑2025.04.15., kedd 14:47NekemVinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 10:26Kinek kívánatos?Alex_Aston írta: ↑2025.04.12., szomb. 08:22Rég volt már 911. De akkor legyen valami régi kívánatos ritkaság.![]()
![]()
Alig jobb, mint egy felpimpelt bogár, nem nagy élmény vezetni, kinézetre sem nagyon hoz lázba.![]()
Magam is alig hiszem el, de ma elvitték a 29 éves Scorpiómat, adásvételi szerződéssel. Nem sokat, de még némi pénzt is fizettek érte.
Nem kívánatos, nem is egy erőgép, de egy kultikus darab.
NekemVinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 10:26Kinek kívánatos?Alex_Aston írta: ↑2025.04.12., szomb. 08:22Rég volt már 911. De akkor legyen valami régi kívánatos ritkaság.![]()
![]()
Alig jobb, mint egy felpimpelt bogár, nem nagy élmény vezetni, kinézetre sem nagyon hoz lázba.
Kinek kívánatos?Alex_Aston írta: ↑2025.04.12., szomb. 08:22Rég volt már 911. De akkor legyen valami régi kívánatos ritkaság.![]()
Ez a 3 hengeres 600 lóerős motor amit a "kisebbik" Gemerába raknak. Ezzel töltik a csupán 1100 lóerőt leadó két villanymotort. A nagyobbik Gemerában egy 1200 lóerős V8-as van, ahhoz jön még az 1100 lóerős villany, szóval a kapott eredmény szerény 2300 lóerő.violin írta: ↑2025.04.10., csüt. 19:14Lehet onnan jött neki a TFG ötlete....![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Koenigsegg_TFG
Köszi, igen, tudom...
Európában nem forgalmazzák.
Azért megnézném a mamit, ahogy csapat vele...