A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres ) a leghihetőbbet.
Sok boldog irodista. Nem mindenkinek pihinap ám a péntek!
De mindegy, ha kell, szabadnapot veszek ki, hogy élőben is láthassam a billentyűkoptató avatarokat.
Véráldozat. De hidd el, nagyra értékeljük, én mindenképp!
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres ) a leghihetőbbet.
Sok boldog irodista. Nem mindenkinek pihinap ám a péntek!
De mindegy, ha kell, szabadnapot veszek ki, hogy élőben is láthassam a billentyűkoptató avatarokat.
Megkaptam az elhajlási engedélyt, péntek (05.02.) és szombat (05.03.) is egyaránt jó. A péntek annyiból jobban tetszene, hogy a hosszú hétvége hátralévő részét a családdal lehet tölteni.
Nekem is jobb lenne a péntek. (05.02.) Akkor már ketten vagyunk!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Megkaptam az elhajlási engedélyt, péntek (05.02.) és szombat (05.03.) is egyaránt jó. A péntek annyiból jobban tetszene, hogy a hosszú hétvége hátralévő részét a családdal lehet tölteni.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Értem a flatlandet, meg tudom, hogy nehéz, de ezek a street figurák valahogy mindig jobban tetszettek, amikor a user nem szál le a bicajról a hagyományis pozícióból...
a végén még rátett 360at
(Lementeni nem tudtam, nem vágom a faceet annyira, így face link)