a végén még rátett 360at

(Lementeni nem tudtam, nem vágom a faceet annyira, így face link)
https://www.facebook.com/reel/691796480 ... 7S9Ucbxw6v
Azt hiszem most is Tiszafüreden a Lidl parkolót jelölték meg.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Ja, ha ott elhúzódik, nem árt
Nekem a Pilisből kell hazaérnem, nem az ipari negyedből.
Ez így tényleg elég átalakítós akkor :)Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 14:19Mindent lehet. Csak egy szilikon pánttal egyszerűen felcsattintani lett volna az elképzelés. Most kaptam hozzá egy olyan bumszli tartót, hogy nem hiszitek el.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 13:54Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
A garmin tartóm enyhén magam fele dől, ha az aljára felszerelem a lámpát, akkor felfelé fog világítani, szóval kell hozzá egy állítható zsanéros adapter is. Olyat is lehet persze kapni. Mindezek mellett középen a házba van öntve a lámpa rögzítő fül, amit le kéne csiszolni a projekthez. Persze ezt is lehet.
DE! Nem fogom…
Használom így, max veszek egy másikat, ezt meg odaadom a gyereknek.
Mindent lehet. Csak egy szilikon pánttal egyszerűen felcsattintani lett volna az elképzelés. Most kaptam hozzá egy olyan bumszli tartót, hogy nem hiszitek el.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 13:54Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
Egyébként pihenőhetem lett volna!
Pihenőhét?
Én is! Több, mint egy hete fekszem itthon betegen.
Már én is azért nézegettem, lassan indul a bükki szezon, de itt már öngyilok lemenni fék nélkül
Én ezt a hetet magamhoz képest elég jól kihasználtam, háromszor is voltam arra, pont a bejósolt lehűlés miatt. Lehet haladni, bár nyilván nem árt sűrűn frissítgetni a lyuk adatbázist, mert tényleg szépen termelődnek.
Nyilván a belexarásba fáradt meg főként, de ehhez hozzátartozott a gyorsmosás is (de az eső is áztatta valsz gazdagon). De a Campa Borák esetén (csapatkerekek) is ember és tisztítási szokástól függően nagy szórások voltak.Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 10:15A versenyző urak kerékpárjait hagyjuk. Szerintem már egy egyszerű mosástól is fellélegeznének. Ennek a kazettának mi köze a mosáshoz? Ez biztosan nem abba fáradt bele.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:54ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategória![]()
https://www.youtube.com/shorts/0W9l44iG ... ture=share![]()
A versenyző urak kerékpárjait hagyjuk. Szerintem már egy egyszerű mosástól is fellélegeznének. Ennek a kazettatestnek mi köze a mosáshoz? Ez biztosan nem abba fáradt bele.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:54ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategóriaVinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:44Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.![]()
![]()
https://www.youtube.com/shorts/0W9l44iG ... ture=share
ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategóriaVinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:44Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.![]()
Csináld azt, amit én. Nálunk a felhajtó kifelé enyhén lejt. Oda állítom fel az állványt, amikor mosom a bringát. Ha jól forgatod akkor eleve jó irányba billen kicsit. Sajnos csak második alkalommal jöttem rá, addig befele folyt. Szóval keress egy nem vízszintes területet, ahol mosol.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 09:40Jogos! Ezt a billentéssel vegyszer távoltartást pedig felírtam, nehogy elfelejtsem, köszönöm!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:18fogalmatzunk pontosan; szakirányú.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.Én eddig egy kis táblát akasztottam mindig az állványra, hogy vegyszernek csapágyakhoz utat keresni és főleg találni TILOS! Eddig bevált, de ezután döntögetni is fogom. Decathlonnak nincs valami 300Ft-os cucca, ami igazoltan csapágykerülő vegyszer? Félreértés ne essék, döntögetni mindenképp fogom, ez csak amolyan "biztos, ami biztos" okból lenne jó.
De, van, a sorleszedő körmöskulcsasebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 09:40Jogos! Ezt a billentéssel vegyszer távoltartást pedig felírtam, nehogy elfelejtsem, köszönöm!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:18fogalmatzunk pontosan; szakirányú.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.Én eddig egy kis táblát akasztottam mindig az állványra, hogy vegyszernek csapágyakhoz utat keresni és főleg találni TILOS! Eddig bevált, de ezután döntögetni is fogom. Decathlonnak nincs valami 300Ft-os cucca, ami igazoltan csapágykerülő vegyszer? Félreértés ne essék, döntögetni mindenképp fogom, ez csak amolyan "biztos, ami biztos" okból lenne jó.
Látod, egy pontatlan megfogalmazás és rögtön pár megyével arrébb találod magad!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:42Felsőtárkány :)Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:39Pärt itt lakik Komárom-Esztergomban?revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:28Hosszú idő után, gondoltam ma tekerek valami laza lötyögőst, ha már jobb idő lett...
4C° 45km/h szél...
pãrt, tegnap voltunk felétek.. a tárkány-hereg szakasszal, valami csoda, ami lett... még a kirándulóautónak is övatosan kell lefele engednilassan körözi a bánkúti utat
![]()
![]()
Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.
Felsőtárkány :)Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:39Pärt itt lakik Komárom-Esztergomban?revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:28Hosszú idő után, gondoltam ma tekerek valami laza lötyögőst, ha már jobb idő lett...
4C° 45km/h szél...
pãrt, tegnap voltunk felétek.. a tárkány-hereg szakasszal, valami csoda, ami lett... még a kirándulóautónak is övatosan kell lefele engednilassan körözi a bánkúti utat
![]()
![]()
Jogos! Ezt a billentéssel vegyszer távoltartást pedig felírtam, nehogy elfelejtsem, köszönöm!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:18fogalmatzunk pontosan; szakirányú.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.