Igen, ez fontos lenne nekem is.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 19:32Én 1x voltam csak eddig, az egy Mátra karika volt, Tisza-tó kerülőn nem voltam (még).Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 17:50Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Május 3 szombat? Mivel munkaszüneti nap a 2.a is, az nem lenne jó?
Jó lenne tudni pontosan, hogy tudjak tervezni a napokkal ott.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8873
Re: Kerékpározás
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Jó lenne tudni pontosan, hogy tudjak tervezni a napokkal ott.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7506
Én 1x voltam csak eddig, az egy Mátra karika volt, Tisza-tó kerülőn nem voltam (még).Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 17:50Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Jó lenne tudni pontosan, hogy tudjak tervezni a napokkal ott.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Értem a flatlandet, meg tudom, hogy nehéz, de ezek a street figurák valahogy mindig jobban tetszettek, amikor a user nem szál le a bicajról a hagyományis pozícióból...
a végén még rátett 360at
(Lementeni nem tudtam, nem vágom a faceet annyira, így face link)
https://www.facebook.com/reel/691796480 ... 7S9Ucbxw6v
a végén még rátett 360at

(Lementeni nem tudtam, nem vágom a faceet annyira, így face link)
https://www.facebook.com/reel/691796480 ... 7S9Ucbxw6v
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Azt hiszem most is Tiszafüreden a Lidl parkolót jelölték meg.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
- Vinkler
- Adminisztrátor
Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7506
Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Flandria-megy a meccs 

Ja, ha ott elhúzódik, nem árt

Nálunk, ráhibàztál, a déli ipartelepnél van a reptér, szinte nulla forgalommal egy 4kilis kör, kivilágítva óvatosan. Oda elég egy villogó.
Ma már én is gurultam kicsit. Falun 26, kint 45ös szél... jó napit választottam a kezdéshez, nálam is egy heti ágybanfekvés után

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Pár kilométerre lakom az erdő szélétől, odáig korom sötét és erdei út van. Ráadásul ezek a lámpák nem nagy összegek, eltekintve pár elmebeteg gyártótól, mint pölö Garmin. Azt már elvből sem veszek.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Nekem a Pilisből kell hazaérnem, nem az ipari negyedből.

Pár kilométerre lakom az erdő szélétől, odáig korom sötét és erdei út van. Ráadásul ezek a lámpák nem nagy összegek, eltekintve pár elmebeteg gyártótól, mint pölö Garmin. Azt már elvből sem veszek.
Ez így tényleg elég átalakítós akkor :)Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 14:19Mindent lehet. Csak egy szilikon pánttal egyszerűen felcsattintani lett volna az elképzelés. Most kaptam hozzá egy olyan bumszli tartót, hogy nem hiszitek el.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 13:54Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
A garmin tartóm enyhén magam fele dől, ha az aljára felszerelem a lámpát, akkor felfelé fog világítani, szóval kell hozzá egy állítható zsanéros adapter is. Olyat is lehet persze kapni. Mindezek mellett középen a házba van öntve a lámpa rögzítő fül, amit le kéne csiszolni a projekthez. Persze ezt is lehet.
DE! Nem fogom…
Használom így, max veszek egy másikat, ezt meg odaadom a gyereknek.
Hazaérni nem kell nagy durranás lámpa, biztos van valami egyszerűbb

halfnote.hu
halfnote.hu
A garmin tartóm enyhén magam fele dől, ha az aljára felszerelem a lámpát, akkor felfelé fog világítani, szóval kell hozzá egy állítható zsanéros adapter is. Olyat is lehet persze kapni. Mindezek mellett középen a házba van öntve a lámpa rögzítő fül, amit le kéne csiszolni a projekthez. Persze ezt is lehet.
DE! Nem fogom…
- Vinkler
- Adminisztrátor
Mindent lehet. Csak egy szilikon pánttal egyszerűen felcsattintani lett volna az elképzelés. Most kaptam hozzá egy olyan bumszli tartót, hogy nem hiszitek el.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 13:54Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
DE! Nem fogom…
Eh nem tudom, magyar oldal e, de ilyenre gondoltam. Jól tapad, stabilan fog.
https://www.joom.com/hu/products/647108 ... rIQAvD_BwE
https://www.joom.com/hu/products/647108 ... rIQAvD_BwE
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem lehet az aljára applikálni egy Garmin "apát"? Kormányra meg felgumizol egy sima gumis tartót. Gondolom, adtak a garminhoz többet. Ebay, ali tele van óntapadós apával, de már lehet itthon is van valami webshopban, bár manapság az ali is gyors, főleg, ha van eu lerakatuk
halfnote.hu
halfnote.hu
Hát nehezen is bírom. De végre tegnap óta már kapok levegőt éjszaka. 9 nap után tudtam aludni egyben 1 óránál többet. De nem akarom Off-olni a témát a nyomorommal.
Jövő héten remelem már tudok tekerni is. Most, hogy megjött a lámpám, ami csak félig öröm, mert nincs hozzá szilikon szíj és nem is lehet. Persze, hiába próbáltam kiolvasni a zinternetet.
Mondjuk a fénye jó.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Egyébként pihenőhetem lett volna!

Hát nehezen is bírom. De végre tegnap óta már kapok levegőt éjszaka. 9 nap után tudtam aludni egyben 1 óránál többet. De nem akarom Off-olni a témát a nyomorommal.
Jövő héten remelem már tudok tekerni is. Most, hogy megjött a lámpám, ami csak félig öröm, mert nincs hozzá szilikon szíj és nem is lehet. Persze, hiába próbáltam kiolvasni a zinternetet.

Mondjuk a fénye jó.
Persze csak viccelek, jobbulást! Nincs is annál szarabb,mint amikor egy egyébként igen aktív embernek, az ágyat kell nyomni. Még fejben is frusztráló érzés!
Pihenőhét?

Persze csak viccelek, jobbulást! Nincs is annál szarabb,mint amikor egy egyébként igen aktív embernek, az ágyat kell nyomni. Még fejben is frusztráló érzés!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Én is! Több, mint egy hete fekszem itthon betegen.

Már én is azért nézegettem, lassan indul a bükki szezon, de itt már öngyilok lemenni fék nélkül

halfnote.hu
halfnote.hu
Majd nyáron erre is jöjjünk!
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4951
Én ezt a hetet magamhoz képest elég jól kihasználtam, háromszor is voltam arra, pont a bejósolt lehűlés miatt. Lehet haladni, bár nyilván nem árt sűrűn frissítgetni a lyuk adatbázist, mert tényleg szépen termelődnek.
Majd nyáron erre is jöjjünk!
Nyilván a belexarásba fáradt meg főként, de ehhez hozzátartozott a gyorsmosás is (de az eső is áztatta valsz gazdagon). De a Campa Borák esetén (csapatkerekek) is ember és tisztítási szokástól függően nagy szórások voltak.Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 10:15A versenyző urak kerékpárjait hagyjuk. Szerintem már egy egyszerű mosástól is fellélegeznének. Ennek a kazettának mi köze a mosáshoz? Ez biztosan nem abba fáradt bele.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:54ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategória![]()
https://www.youtube.com/shorts/0W9l44iG ... ture=share![]()
Azt gondolom, ahogy csinálod, kusebb gyorsmosás esetén OK, de egy komolyabb elázás után, jobb leszedni mindent és normál kitakarítani. Ill a sok kisebb gyorsmosások közé is érdemes beiktatni néhány "szétszedem' verziót.
De ebbe tényleg felesleges túl mélyen belemenni, itt mindenki több évtizedes gyakorlattal rendelkezik, van bejáratott módszere. Ami biztos, a kerékpárszerelő iskolában, a gyorsmosásra három egyest adnának egyszerre, mint karbantartási eljárás, de nem ott vagyunk, ill nem feltételezzük, hogy néha nincs szétszedve.

halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
A versenyző urak kerékpárjait hagyjuk. Szerintem már egy egyszerű mosástól is fellélegeznének. Ennek a kazettatestnek mi köze a mosáshoz? Ez biztosan nem abba fáradt bele.revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:54ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategóriaVinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:44Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.![]()
![]()
https://www.youtube.com/shorts/0W9l44iG ... ture=share

ezért... gazdátlan edzőkerék a versenyző urak kezei (lábai) közül. De való igaz, idáig eljutni már müvészet kategóriaVinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:44Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.![]()

https://www.youtube.com/shorts/0W9l44iG ... ture=share
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Csináld azt, amit én. Nálunk a felhajtó kifelé enyhén lejt. Oda állítom fel az állványt, amikor mosom a bringát. Ha jól forgatod akkor eleve jó irányba billen kicsit. Sajnos csak második alkalommal jöttem rá, addig befele folyt. Szóval keress egy nem vízszintes területet, ahol mosol.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 09:40Jogos! Ezt a billentéssel vegyszer távoltartást pedig felírtam, nehogy elfelejtsem, köszönöm!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:18fogalmatzunk pontosan; szakirányú.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.Én eddig egy kis táblát akasztottam mindig az állványra, hogy vegyszernek csapágyakhoz utat keresni és főleg találni TILOS! Eddig bevált, de ezután döntögetni is fogom. Decathlonnak nincs valami 300Ft-os cucca, ami igazoltan csapágykerülő vegyszer? Félreértés ne essék, döntögetni mindenképp fogom, ez csak amolyan "biztos, ami biztos" okból lenne jó.

De, van, a sorleszedő körmöskulcsasebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 09:40Jogos! Ezt a billentéssel vegyszer távoltartást pedig felírtam, nehogy elfelejtsem, köszönöm!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:18fogalmatzunk pontosan; szakirányú.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.Én eddig egy kis táblát akasztottam mindig az állványra, hogy vegyszernek csapágyakhoz utat keresni és főleg találni TILOS! Eddig bevált, de ezután döntögetni is fogom. Decathlonnak nincs valami 300Ft-os cucca, ami igazoltan csapágykerülő vegyszer? Félreértés ne essék, döntögetni mindenképp fogom, ez csak amolyan "biztos, ami biztos" okból lenne jó.

Hole in the bucket :)
youtu.be/xVAvMIhvqfk
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Látod, egy pontatlan megfogalmazás és rögtön pár megyével arrébb találod magad!revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:42Felsőtárkány :)Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 09:39Pärt itt lakik Komárom-Esztergomban?revox írta: ↑2025.04.06., vas. 09:28Hosszú idő után, gondoltam ma tekerek valami laza lötyögőst, ha már jobb idő lett...
4C° 45km/h szél...
pãrt, tegnap voltunk felétek.. a tárkány-hereg szakasszal, valami csoda, ami lett... még a kirándulóautónak is övatosan kell lefele engednilassan körözi a bánkúti utat
![]()
![]()

- Vinkler
- Adminisztrátor
Áááá, most már értem miért készítettek egy csomó oktató videot a Mucc-Off os srácok.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 08:52Hát igen, ez a kerékpármosás nagyon komoly dolog. Mindenképp felsőfokú végzettséghez kötném.