Én sem takarítok minden edzés után,de sűrűn. Itt is le kellene venni a sort,hogy alaposan meg tudjam takarítani, de ami késik, majd jön

Nemrég értem haza montizasbol, inkább nem mutatom meg a hajtast, pedig semmi durva por vagy sár nem volt.
A hátsó a helyén van, de egyébként is,tudod, csak a b...zik fékeznek
Azt nézem, kamufotó. Az első fék ott lóg... denem csodálkoznék, ha létező dolog lenne
Van egy külső akksis atomlámpám, ha éjszakai tekerés van, arra ott van az. Ez most csak arra kell, hogy ha belecsúszok ilyenkor tavasszal, meg ősszel az estébe, akkor biztonságban haza tudjak menni, nem akarok állandó tartót sem tartani a bringán, azért jó a szilikon szíj, vagy a garminra erősíthető cucc is. Amit kinéztem az 1200 lumen, az pont jó lesz ide vidékre.Szalon írta: ↑2025.03.31., hétf. 23:44Nekem ennek az elődje van kb 4 éves és jól bírja.
Lezyne Super Drive 1800+ https://www.bike24.com/p2906567.html
Az enyém "csak" 1300 lumen max.
A lámpánál az akku mérete nagyon fontos, én azért választottam ezt, mert általában a lámpák max fényerőn nem igazán bírnak sokat 1-1,5 óra... ami nekem kevés, mert én télen is használom, amikor is az egész tekerés sötétben történik.
Számomra a 800 lumen körüli fényerő az, ami biztonságosnak érződik normál használatnál. Ez számomra a 2. legerősebb mód, de ebben kb 3 órát is kibír már, ami elég szokott lenni, szóval ezért érdemes erősebb lámpát venni, hogy ne a max fényerőn kelljen használnod. Gyakorlatban ha hegyre felfele, azaz lassan megyek, akkor a 400 lumenes fényerőt használom, mert 10-20km/h-ra az is elég, viszont lefele meg jól jön a max 1300 lumen, normál síkon meg 800. A max fényerőnél szoktak villogni az autósok, ha feljebb világít, annyira erős.
Ami még jó, hogy könnyen felrakhatod a gyári szíjával kör és aero kormányra is, vmint go-pro mount is van hozzá, amivel akár a garmin alá is könnyen fel lehet rakni. Én lustaságból a szíjat használom, mert viszonylag gyakran kell töltenem téli időszakban és egyszerűbb le-fel rakni. Hátrányának a súlyát mondanám, mert nehéz... de nyilván vmit-vmiért. Még mindig jobb, mint a külön akksis megoldások (én olyat nem szerettem volna) valamint a hosszú töltési idő.
Amúgy szeretem és meg vagyok elégedve vele, ha meghalna, újra ilyet vennék.
Nekem ennek az elődje van kb 4 éves és jól bírja.
Kösz a tippet!AAttila írta: ↑2025.03.31., hétf. 22:03Az akksi sokat bír még mindig. A fényt 3 erősségben állíthatod, plusz a villogó. Én szinte csak a leggyengébb módozatban használom, de akkor is látom az utat. A 2-ban végképp. Talán lehetne egy kicsit szélesebb a világított rész,de így is simán lehet outizni vele.
Ja és én átalakítottam.Nem a gumijával teszem fel a kormányra,hanem rászereltem egy olyan egységet,mint a garminom,így a garmin tartóba alulról be tudom tekerni![]()
Itt egy másik iskola.
Egyelőre semmi konkrét. Itt inkább hepe-hupákon lehet tekerni, se hosszú sík, se hosszabb mászások nincsenek, bármelyik irányba is indulunk. Illetve sík mondjuk Majk - Dunaalmás, végig kerékpárúton szinte, de én igyekszem kerülni a kerékpárutakat, szinte sosem megyek arra.
Adj neki esélyt, részletezd.asebestyen írta: ↑2025.03.29., szomb. 10:59Majd ha itt a környéken megyünk. :)
Kézbe veszed?