Igazából te most a konkrét kábelről mondhatod csak el, hogy szerinted nem alkalmas Bi-kábelezésnek és érdemes lett volna ismételni a típusnevet.Shimano írta: ↑2025.04.04., pén. 18:12Érdekes hogy milyen sokan használják,ajánlják a vdh-t belső kábelezésre,külsőre,pl hs,meg nem annyira nagy lelkesedéssel használják,és vajon ha ez bentre jó,akkor kintre miért nem.![]()
Itt ez a cs12 is,ebből is lehetne fonni faragni egy egy pofás hs kábelt is akár,egy próbát lehet ez is megérhetne.
Na és a konklúzióm a végére a próbált biwire ügyben.Na ha ez valakinek bejön,használja egészséggel,én azt szűrtem le hogy nekem ez nagyon nem jön be,mondhatni távol esik azon amit én zeneként zenének tartok.Ütős,részletező,meg stb,azt meg kell hagyni,de egyszerűen nem áll össze egy kerek egészként,szóval nálam ez nem működik,de legalább már erre is pont került.![]()
Én eddig 2 kábellel találkoztam ami hasonló felépítésű és adódna/adódott a kipróbálás mindkét verzióban. De ilyet nem tapasztaltam egyikkel sem. De hagyományos drótokkal próbálva, azaz duplán használva sem. Minden esetben egyértelmű javulás hallható, de nem ár arányosan. Vagyis dupla árú kábellel nagyobb javulás érhető el, mint adott drótot duplázva. És azonos drótot használva mindkét terminálhoz. Különbözőt használva, eleve más a 2 drót hangja is. Pl tipikus példa, Kimber 4xy vagy 8xy-ok között..... Hogy neked miért nem állt össze a hang, lehet, hogy az erősítőd érzékeny az ilyen egybefont kábel valamelyik paraméterére.