igen, ez sajnos probléma... régen a struktúra váltás előtt 22:00-tól volt a jazz, az még szódával elment, de már nagyon necces sajnos

igen, ez sajnos probléma... régen a struktúra váltás előtt 22:00-tól volt a jazz, az még szódával elment, de már nagyon necces sajnos
Majd ha nyugdíjas leszek akkor fent tudok maradni 23 óráig...
este 8-tól szvsz majd' minden nap überelinew_dualcs5000 írta: ↑2025.04.01., kedd 21:06Van olyan vélekedés, hogy a Dankó rádió minőségben semmivel sem marad el a Bartoktól. Sőt.
Most például 21:00-tól világzene szól, míg a Bartokon egy Mozart mű...
Nem győzök kapcsolgatni.![]()
Szegeden Phoenix Gold Kft.vidor2009 írta: ↑2025.03.03., hétf. 22:33Hol javították?Nekem egy Denon rádiós előfokom régen egy dróttal is jól vette az adókat,mára egy adót talál monoban.callcap írta: ↑2025.03.03., hétf. 19:48Üdv mindenkinek. Újra Szól a rádió, hogy a kedvenc rádióműsorom címére utaljak.
Az Akai AA-39 amit vettem, szervizelve lett, immár hibátlan.
Időközben a távirányítóját eladtam mert mint rendszertávra nincs szükségem, ugyanis nem rendelkezem más Akai készülékkel.
Nos ennek az eladási ára fedezte is a javítási költségeket.
A rádió immár úgy hozza a sztereóvétellel a távoli adókat is mint a Szél. :)
Csak győzze memóriával a készülék!!![]()
Hol javították?Nekem egy Denon rádiós előfokom régen egy dróttal is jól vette az adókat,mára egy adót talál monoban.callcap írta: ↑2025.03.03., hétf. 19:48Üdv mindenkinek. Újra Szól a rádió, hogy a kedvenc rádióműsorom címére utaljak.
Az Akai AA-39 amit vettem, szervizelve lett, immár hibátlan.
Időközben a távirányítóját eladtam mert mint rendszertávra nincs szükségem, ugyanis nem rendelkezem más Akai készülékkel.
Nos ennek az eladási ára fedezte is a javítási költségeket.
A rádió immár úgy hozza a sztereóvétellel a távoli adókat is mint a Szél. :)
Csak győzze memóriával a készülék!!![]()
Nini, a TX 9800 - as tunerom !
Nagyon szép masina, nekem is tetszik !
Á, nincs is süti :)
Én nem is.., na de a gombaművész!