Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Mennyit érhet egy ilyen alpha one cd használtan?

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Érdeklődnék hogy az Arcam Alpha One labdába rúghat e a Philips 304-el szemben?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.
Azt mé'?

Trader
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Trader »

Semmi gond, tusi, béke van  . Túl tömören válaszoltam, talán azért tüntem kicsit élesnek
üdv, trader

Nem volt éles. Kicsit visszaolvasva fikázónak tűnhetett a hsz-em. Pedig csak arra akartam rámutatni, hogy egy integrált erősítő mérföldekkel jobb, mint egy alap hm. Most tapasztnyaltam meg én is, hogy vettem egy sztereót is Mintha nem is azok a zenék szólnának, pedig egy alap cd-m van

üdv

tusi

Milyen házimozi/sztereó rendszered van tusi? Én egyelőre az alap Cd játékosomat szeretném lecsrélni, a hangfalaim B&W 602 S2.

Egyébként már én is gondoltam egy sztereó erősítőre, de hát egy házimozi erősítőt sokkal könnyebben lehet beilleszteni egy otthoni TV-CD-Video rendszerbe, tudod.

Vendég

Cd játszók

Semmi gond, tusi, béke van  . Túl tömören válaszoltam, talán azért tüntem kicsit élesnek
üdv, trader

Nem volt éles. Kicsit visszaolvasva fikázónak tűnhetett a hsz-em. Pedig csak arra akartam rámutatni, hogy egy integrált erősítő mérföldekkel jobb, mint egy alap hm. Most tapasztnyaltam meg én is, hogy vettem egy sztereót is Mintha nem is azok a zenék szólnának, pedig egy alap cd-m van

üdv

tusi

Trader

Cd játszók

Miért, tusi, hallottad már őket együtt?

Én meghallgattam őket a Satsystem-ben B&W 602-el, és nagyon tetszett.

Tudod, tusi, ízlések és pofonok...

Szia

Semmi támadás Félre érted. Én is hajtottam egy hd 970-re, egyik kedves fórumtárs árulta itt, csak sajnos sok volt (szigorúan nekem sok )

Arra gondoltam, hogy talán egy ilyen szuper cd hangját nem fogja kiadni egy alap hm receiver Picit olyan, mintha Kimi Raikonnen Mercedesének gumijait rátenned egy 800 ccm -es Daewoo Matiz ra. De ez szigorúan szvsz

Ha Neked tetszik, akkor örülök, hogy még egy kedves fórumtárs megtalálta azt a hangot amit szeretne

Ha bántó lettem volna, akkor bocseszka

Semmi gond, tusi, béke van . Túl tömören válaszoltam, talán azért tüntem kicsit élesnek
üdv, trader

Trader

Cd játszók

Hár köszi blaki, megjártam én már azt az utat is, csodák sajnos nincsnek! A Satsystem, MM, Annex és társainál, már ha van ilyen CD játékos, azt kizárólag a hozzá passzoló 970-es erősítőval adják. Az meg nem kell, már van egy 2106-os Denonom.
Hopp az szívás, bocsi nem tudtam hogy már voltál ezeken a helyeken, de ez elég fura hozzáállás a részükről... a Mammutban lévő Hifiközpontot is próbáltad? Azért kérdem mert én voltam bent kb 1 hete és nem említették hogy a CD lejátszót csak erősítővel együtt lehetne náluk megvásárolni...

Öt perce hívtam őket, de nem vették fel a telefont. Köszi a tippet, nem is tudtam, hogy a világon vannak.

Van nekik és külön is adnak 80e-ért. Tudom, mert én is ilyent akarok.

Köszi szépen fapaci, megyek és beruházok egybe!
üdv, trader

Vendég

Cd játszók

Szia

Semmi támadás Félre érted. Én is hajtottam egy hd 970-re, egyik kedves fórumtárs árulta itt, csak sajnos sok volt (szigorúan nekem sok )

Arra gondoltam, hogy talán egy ilyen szuper cd hangját nem fogja kiadni egy alap hm receiver Picit olyan, mintha Kimi Raikonnen Mercedesének gumijait rátenned egy 800 ccm -es Daewoo Matiz ra. De ez szigorúan szvsz

Ha Neked tetszik, akkor örülök, hogy még egy kedves fórumtárs megtalálta azt a hangot amit szeretne

Ha bántó lettem volna, akkor bocseszka

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Hár köszi blaki, megjártam én már azt az utat is, csodák sajnos nincsnek! A Satsystem, MM, Annex és társainál, már ha van ilyen CD játékos, azt kizárólag a hozzá passzoló 970-es erősítőval adják. Az meg nem kell, már van egy 2106-os Denonom.
Hopp az szívás, bocsi nem tudtam hogy már voltál ezeken a helyeken, de ez elég fura hozzáállás a részükről... a Mammutban lévő Hifiközpontot is próbáltad? Azért kérdem mert én voltam bent kb 1 hete és nem említették hogy a CD lejátszót csak erősítővel együtt lehetne náluk megvásárolni...

Öt perce hívtam őket, de nem vették fel a telefont. Köszi a tippet, nem is tudtam, hogy a világon vannak.

Van nekik és külön is adnak 80e-ért. Tudom, mert én is ilyent akarok.

ata2ata
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: ata2ata »

Keresek valakit, akinek Marantz CD74 van, TJ féle nuvistoros tuninggal. Most vettem egy ilyen 74-est, és mielött tuningoltatnám, meghallgatnám valakinél. Igy sem olyan rossz a hangja, de azért a T34 lenyomta :-)
Mennyiért vetted a 74-est?
A t34 persze, hogy lenyomja a a cd-74-et, viszont a 74 lenyomja az alap 304-et.
Sokkal jobb alkatrészeket használtak akkoriban a 74-ben mint a 304-ben.
Kiváncsi leszek a tapasztalataidra .

Üdv: Ata

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Meg vagyok elégedve vele, főleg hogy szinte havonta 1x hallgatok vele cd-t vagy még annyi sem, de ez nem az ő hibája, hanem a Roku Soundbridge-é, lásd a szomszéd topicot.. Egyébként árához képest remek. De tényleg. Talán azért is kapkodták el? Ez történt anno a CA Azur 640C-vel is.

Hangfal: JmLab Electra 906+Söund Arts állvány
Erősítő: elvileg egy új Heed Obelisk lesz, eddig Heed Luna és Canopus volt, jelenleg csak egy H/K házimozi erősítőm van, azzal inkább csak háttérzenét hallgatok
Kábelek: Harmonic Tech. Pro Silway mk2 Interkonnekt, Xindak FS1 hangfalkábel
Zenék: vegyesfelvágott, jazztól a legelvontabb elektronikus zenékig bármi.

Tanyafalva = Szeged. Azért az, mert itt hifit kapni kb. két helyen lehet, és abból is az egyik a Média Márk, de ott is drágábban mint a pestiekben.

Trader

Cd játszók

Itt arról van szó, hogy a HK970 és a HD970 közösen is kapható egy fekete limited edition verzióban, na és ezeket tényleg csak együtt lehet megvenni (200k huf). Ha viszont van sima HD970 raktáron azt simán is meg lehet venni külön.
Én is a Média Marktban vettem. De a poén az, hogy ide tanyafalvára azóta se hoztak belőle másikat, most csak a Limited Ed. van itt is, és azok tényleg csak egyben elvihetőek.
De azt sem érdemes, mert a Média Marktos buzernyákok már jól széttapiztatták mindenkivel őket mert ki vannak állítva, és isten óvjon mindenkit a Média Marktos "utolsó darab" meg "bemutató darab"-októl!!! (többszörös tapasztalat mondatja velem)

Az én HD970-esemnek is pl. ketté volt törve a távirányító nyákja "gyárilag". Rögtön mehettem magyarázkodni meg cseréltetni.

Szi tsc!
Hogy vagy megelégedve a HD970-el? Milyen erősítővel/hangfalakkal hallgatod? Milyen összekötőkábelt használsz? Milyen zenét hallgatsz rajta? (már ha nem vagyok indiszkrét). Én ugyan nem tudom hol van az a tanyafalva , de felkajtattam az összes bpesti MM-saturn-annex-satsystem-akármi boltot, de HD970-es egy fél sem! nem baj, legalább megmarad a pénzem
üdv, trader

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Itt arról van szó, hogy a HK970 és a HD970 közösen is kapható egy fekete limited edition verzióban, na és ezeket tényleg csak együtt lehet megvenni (200k huf). Ha viszont van sima HD970 raktáron azt simán is meg lehet venni külön.
Én is a Média Marktban vettem. De a poén az, hogy ide tanyafalvára azóta se hoztak belőle másikat, most csak a Limited Ed. van itt is, és azok tényleg csak egyben elvihetőek.
De azt sem érdemes, mert a Média Marktos buzernyákok már jól széttapiztatták mindenkivel őket mert ki vannak állítva, és isten óvjon mindenkit a Média Marktos "utolsó darab" meg "bemutató darab"-októl!!! (többszörös tapasztalat mondatja velem)

Az én HD970-esemnek is pl. ketté volt törve a távirányító nyákja "gyárilag". Rögtön mehettem magyarázkodni meg cseréltetni.

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 6

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NGA »

Keresek valakit, akinek Marantz CD74 van, TJ féle nuvistoros tuninggal. Most vettem egy ilyen 74-est, és mielött tuningoltatnám, meghallgatnám valakinél. Igy sem olyan rossz a hangja, de azért a T34 lenyomta :-)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: revox »

Még a NAD is számításba jön, de az már 100 ezer körül van, igaz HDCD-s.

fogjad meg magad és a hangfalas topicban írogato RCTiv-el beszélj,hogy mutassa meg az Alto-ját,hogy szól. addig ne végy semmit Tiv igen nagy cserélgetőbajnok,de tegnap örömmel láttam,hogy mai napig a kb 3-4éve "kiajánlott" alto cuccát nyúzza még mindig.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Trader

Cd játszók

Az meg nem kell, már van egy 2106-os Denonom.
Hát az érdekes párosítás lenne

Vendég

Cd játszók

Az meg nem kell, már van egy 2106-os Denonom.
Hát az érdekes párosítás lenne

Trader

Cd játszók

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: blaki »

A400, Dactilus, 575A, M12.2

Trader

Cd játszók

Harman Kardon HD 970 - CD játékosról van szó, nem tudjátok véletlenül hol lehet ilyet Magyarországon beszerzni? Természetesen új példány kell. Én már az importőrrel is beszéltem (Absolut Sound), a válasz nincs, az sem tudják mikor lesz. Special Editiont akartak rám sózni néhány helyen (CD játékos + HK 970 erősítő). Azért, naívan ugyan, de azt reméltem, hogy az úniós csatlakozásunk után itt árubőség lesz (ha már árakban el is hagytunk jó néhány régebbi úniós országot! ).üdv, trader

Bármelyik mediamarkt, saturn vagy Satsystem vagy Hifikozpont de csak beírod a gugliba, beállítod hogy magyar találatok és láss csodát...

Trader

Cd játszók

Harman Kardon HD 970 - CD játékosról van szó
pontosan ezt akarod? én ha ennyiért keresnék CD-t,lehet megnézném a Cambridge Audio-kat. de igazából vennék egy audio innovations alto cd+amp párost használtan,max azonnal kicseréltetném a lézert benne. az a baj,ez az az árkategória,ahol nem nagy előrelépés történik a készülékek terén és a használtpiac erőssen elgondolkodtató lehet...

Megvizsgáltam a Cambridge Audio Cd-jét is. Ott a 640-es ben gondolkodom, már egy ideje megjelent a 2. verzió, nálunk persze még nincs, a Hifi barlangnál azt mondták majd talán júliusra lesz. Az 1. verzió nem kell.

Még a NAD is számításba jön, de az már 100 ezer körül van, igaz HDCD-s.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: revox »

Harman Kardon HD 970 - CD játékosról van szó
pontosan ezt akarod? én ha ennyiért keresnék CD-t,lehet megnézném a Cambridge Audio-kat. de igazából vennék egy audio innovations alto cd+amp párost használtan,max azonnal kicseréltetném a lézert benne. az a baj,ez az az árkategória,ahol nem nagy előrelépés történik a készülékek terén és a használtpiac erőssen elgondolkodtató lehet...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: blaki »

Harman Kardon HD 970 - CD játékosról van szó, nem tudjátok véletlenül hol lehet ilyet Magyarországon beszerzni? Természetesen új példány kell. Én már az importőrrel is beszéltem (Absolut Sound), a válasz nincs, az sem tudják mikor lesz. Special Editiont akartak rám sózni néhány helyen (CD játékos + HK 970 erősítő). Azért, naívan ugyan, de azt reméltem, hogy az úniós csatlakozásunk után itt árubőség lesz (ha már árakban el is hagytunk jó néhány régebbi úniós országot! ).üdv, trader

Bármelyik mediamarkt, saturn vagy Satsystem vagy Hifikozpont de csak beírod a gugliba, beállítod hogy magyar találatok és láss csodát...
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Trader

Cd játszók

Harman Kardon HD 970 - CD játékosról van szó, nem tudjátok véletlenül hol lehet ilyet Magyarországon beszerzni? Természetesen új példány kell. Én már az importőrrel is beszéltem (Absolut Sound), a válasz nincs, az sem tudják mikor lesz. Special Editiont akartak rám sózni néhány helyen (CD játékos + HK 970 erősítő). Azért, naívan ugyan, de azt reméltem, hogy az úniós csatlakozásunk után itt árubőség lesz (ha már árakban el is hagytunk jó néhány régebbi úniós országot! ).
üdv, trader

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Az lenne a kérdésem hogy ha optikai kábellel összekötöm az Aiwa playerrel akkor elvileg a Pioneer DAC-ját fogja
Van azon a Pio-n bemenet? A CD játszók DAC-jához általában (kb. millió Ft alatt) nem lehet hozzáférni. Legalábbis a készülékdoboz levétele nélkül :-)

Lejjebb volt szó a Yamaha CDX-493-ról. IMHO egy kategória, nekem eggyel nagyobb van (593, Probit meg ilyenek) de pl. a MarkLevinson 390 DAC-jára kötve transzportként nem érte meg a lehajolást sem, amíg összekötöttük optikán. Aki digitálishangzás-szkeptikus, annak ajánlom az ilyen cross-kategória tesztet.

A CD-RW-t biztosan nem játssza, a -R-t is néha szabotálja. Az újabb 496, 596 már tudja.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”