Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Royd Abbot
Re: Royd Abbot
Fel fel 

Még elérhető 

-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 27
Anyagár alatt, szuper hang (nem HiFi, zenei értelemben) !! Nem értem miért van még itt
......

Új ára: 150e Ft. 

Legyen az új ára 160e magyar forint! 

Royd Abbot
Eladóak lettek Royd Abbot dobozaim. A képeken látható jó állapotban, furnér és a hangszórók is, a keret és a szövet, tappancsok lettek felújítva. 5 éve vásároltam fórum társtól. Nagyon kellemes hangú doboz, neten rengetek helyen található leírás, teszt stb. Fontosabb adatai az egyik csatolt képen megtalálhatóak.
Rendkívül jól megépített, masszív dobozok, eleje 25mm-es MDF, belül többféle csillapítóanyag, merevítés, aljára gyárilag vastömbök vannak rögzítve, a tüskéket esztergált lábakra cseréltem, szerintem jót tett a hangzásnak, stabilitásnak.
Eladás oka: megpróbálok feljebb lépni a "hifi" világában...
Nem postázom, bármilyen egyéb kérdéssel bátran keress! A hangfal miskolcon található, már nem képezi a rendszerem részét, így a meghallgatáshoz, kipróbáláshoz előre egyeztessünk!
Irányára: 175e Ft.
Rendkívül jól megépített, masszív dobozok, eleje 25mm-es MDF, belül többféle csillapítóanyag, merevítés, aljára gyárilag vastömbök vannak rögzítve, a tüskéket esztergált lábakra cseréltem, szerintem jót tett a hangzásnak, stabilitásnak.
Eladás oka: megpróbálok feljebb lépni a "hifi" világában...
Nem postázom, bármilyen egyéb kérdéssel bátran keress! A hangfal miskolcon található, már nem képezi a rendszerem részét, így a meghallgatáshoz, kipróbáláshoz előre egyeztessünk!
Irányára: 175e Ft.