A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
...Nekem holnap délután mondja meg az orvos,hogy mikor műt. Elvileg április elején valamikor és utána 1 hónapig nem is ülhetek bicóra. Persze attól még Nektek hajrá
Van már időpontod? Ha a május eleji kör ki is maradna, utána szervezhetünk gyorsan egy Nagy Visszatérés tekerést.
Elvileg szombat vagy vasárnap is jó nekem. Ha közelebb lenne a Tisza-tónál az bónusz.
Esetleg Komárom-Esztergom megye?
Elindulsz a versenyen, majd, mint aki eltévedt, "rossz" irányba fordulsz és irány a HFBZK ride. Lámpád legyen, mert csak sötétedés után fogsz visszaérni. A Családod még sajnálni is fog, hogy milyen szerencsétlenség ért. (vagy egyszerűen csak balf....sznak tartanak majd )
Oké, de mint a temetős viccben, hogy ki viszi haza a kocsit Füredről, ha eltávoztam?
Májusban 3.-a vagy 4.-e lenne jó.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Elvileg szombat vagy vasárnap is jó nekem. Ha közelebb lenne a Tisza-tónál az bónusz.
Esetleg Komárom-Esztergom megye?
Elindulsz a versenyen, majd, mint aki eltévedt, "rossz" irányba fordulsz és irány a HFBZK ride. Lámpád legyen, mert csak sötétedés után fogsz visszaérni. A Családod még sajnálni is fog, hogy milyen szerencsétlenség ért. (vagy egyszerűen csak balf....sznak tartanak majd )
Ja. Bemonták ... Két pinchanzo volt sajnos, és főleg az uccsó 50 kilin belül, onnan meg már ku..ra nem lehet visszajönni ... (meg ott már siettek is, mert kihűlt volna a kávé )
Bocs, ha kettő akkor az már "pinchanzos" (Ha nagyon hiányos spanyol ismereteim igazak ... )
Ja. Bemonták ... Két pinchanzo volt sajnos, és főleg az uccsó 50 kilin belül, onnan meg már ku..ra nem lehet visszajönni ... (meg ott már siettek is, mert kihűlt volna a kávé )
A hosszú hétvégén a Balatonon leszünk családostul. Csütörtökön a balatonfüredi mediofondo-n mérkőzök.
Azt nem tudom, hogy ezen kívül elengednek-e az ország másik felébe pluszban tekeregni...
Ha az első 10-be jössz meg, kapsz felmentést. Különben jönnöd kell.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
A hosszú hétvégén a Balatonon leszünk családostul. Csütörtökön a balatonfüredi mediofondo-n mérkőzök.
Azt nem tudom, hogy ezen kívül elengednek-e az ország másik felébe pluszban tekeregni...
Mondd nekik, hogy elmész egy többnapos túrára, aztán nagy duzzogva "elégedj meg" egy nappal.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Hát hozd el a Sötét Nagyurat, azt is ugyanúgy kell hajtani. Egy kormányszár beszerzés nem lehet akadály, az előzményekből meg láthatod, hogy tényleg nincs igény a kapkodásra.
Na most kicsit elbizonytalanodtam, hogy akkor most ki is a Dark Lord.
Voldemort vagy Darth Vader?
Pedig tudjuk, hogy a lényeg az, hogy Hajrá Marci! (Volta Catalunya.)
Mennék szívesen,de tavaly év elején mentem utoljára országúti bringával meg már az meg sincs.Igaz Darth Wader még megvan csak kormányszárat kellene cserélni és méretben is jó lenne.Már a mtb. gurul csak.
Hát hozd el a Sötét Nagyurat, azt is ugyanúgy kell hajtani. Egy kormányszár beszerzés nem lehet akadály, az előzményekből meg láthatod, hogy tényleg nincs igény a kapkodásra.
Revi, lacee, gianni, trane lapít. Gyertek, jó lesz!
Mennék szívesen,de tavaly év elején mentem utoljára országúti bringával meg már az meg sincs.Igaz Darth Wader még megvan csak kormányszárat kellene cserélni és méretben is jó lenne.Már a mtb. gurul csak.