Meseszerű. Aki kihallotta, hogy a ződ prototípus miatt szól olyan jól a rendszer és kért belőle, megértemelte volna, hogy adjanak neki olyat, vagy más, végső színben minimum 2000 fontért.chord_ írta: ↑2025.03.23., vas. 17:55
A nyitás megvolt, a lánc szólt nagyon jól. A kolléga beérkezett, a drótot berakták, béke lett, minden OK.
A csattanó?, hát az, hogy hetekkel a só után is kaptak emaileket, hogy abból a prototípus, jelzés nélküli, élénkzöld kábelből vennének, mondják az árat, és adják a számlaszámot, már utalnak is...:)
Na, ezt is megtaláljátok?:)
(Éljenek a nagyon drága kábelek!!):))

De amúgy....
Nem értem, nem szól a pletyka arról, hogy a megérkező drága kábellel még jobb lett, vagy esetleg rosszabb. A sztori alapján adnék neki 50 százalékot. Vagy igen, vagy nem.
A csetdzsíppít inkább nem is zavarom a témával.
Mellékesen anno még az Akusztikával állítottunk ki a hájend són az Artotelben Budán.
Volt ott minden drágaság, nagy dínó, Nordost, meg Trivista. Utóbbi épp csak beesett a sóra, így történt, hogy este 10-kor amikor összeraktunk mindent, a teljesen szűz trivista irgalmatlanul rossz volt az adott rendszerben. Betettünk hát egy bejáratott 5350-et mert az volt kéznél, és szárnyalt. Másnap negy respektje volt a Creeknek. Attól még második naptól Restek elektronikát kapott, és azt sem mondanám, hogy később, más rendszerbe ne lett volna jobb a Trivista. (Ebben a formában én nem raktam utána össze)
De attól még ez a sztori is jól hangzana, ha az lenne a cél, hogy fikázzam a Musical Fidelityt. Mellékesen ez nem pletyka, mert a részese voltam.
Ettől még lehet a kábelmese igaz, mint mondtam, adok neki 50%-ot. Bár nekem elég hihetetlen ebben az aspektusban. Én egy ismeretlen rendszer hangjából nem szoktam egyetlen elemet kihallani. De tőlem biztosan kapott volna a zöld kábelből. Aki olyan, megérdemli a törődést.