A magam részéről biztosan állíthatom, hogy senkit nem tapostam semmibe, sem most sem az elmúlt pár évtizedben bármikor.chord_ írta: ↑2025.03.24., hétf. 12:25De azt, hogy betaposni valakit, aki másképp gondolkodik, a kábelekről, egy kábeles topicban, az nem korrekt. Ő 'gyártó', ti meg 80%-ban kereskedők / forgalmazók / ex -ek vagytok, nem?kaef2 írta: ↑2025.03.24., hétf. 08:51
"megy a gőzhenger ezerrel"... írod.
Nekem úgy tűnik, hogy mintha ez a gőzhenger pont fordítva működne, mint ahogy ezt sugallod, valamiféle Dávid-Góliát harcnak beállítva a tökegyszerű, gábor zsazsai logikájú folyamatos promóciót - amely mintha nem egészen a hiteles, műszaki jellegű érvelésen alapulna (amivel összességében persze semmi baj, Gábor Zsazsa is jól megélt belőle, addig, amíg a fórum működési szabályainak megfelel). Nagyon jó lenne, ha a világ olyan egyszerű lenne, ahogy ez tálalva van.
Van akinek ez bejön, hisz a csodákban, van akinek meg nem.
Ennyi a történet lényege.
Most csak elvégeztem egy rövidke kis kutatást egy erősen légből kapottnak látszó állítás kapcsán, aminek az volt a tanulsága, hogy jó eséllyel nincs az állítás mögött semmilyen hiteles forrás. Egy magát a mainstreammel szemben meghatározni kívánó "gyártónak" szerintem kutya kötelessége lenne hitelesnek lenni. Ha neked nem számít az álltások hitelessége, csak a csodavárás és a csoda bekövetkezése az rendben van, megtaláltad a magad útját. Semmi kifogásunk nem lehet ellene. Te voltál mellesleg az egyetlen, aki próbáltad az állítást "megvédeni", még ő maga sem állt ki az állítása megvédése vagy igazolása érdekében.
Azon rúgózni, hogy ki mivel foglalkozott a múltban és kinek milyen múltbéli érdekei lehettek, teljesen kontraproduktív és szerintem értelmetlen, de ha jól esik csináld csak nyugodtan.