Már én sem emlékszem, még valamikor tényleg volt itt téma a falikonzol vagy állvány kérdés. Tán már akkor az Avalon volt rajta.Rock60 írta: ↑2025.03.21., pén. 09:34
Tényleg nagyon pöpecül néz ki, egy kategóriával drágább gép benyomását kelti...![]()
Nem csoda, hogy ennyi átalakítás után nem ismertem rá, mikor gugliztam utána.![]()
Kíváncsi vagyok az Avalonos összehasonlítás eredményére.
A fél nap eltérés miatt nem lesz annyira egyszerű, vakteszt sem lesz, viszont könnyű lesz eltalálni, melyik szól. / Amelyiken van kar./![]()
Régebben tettél fel képet a falikonzol tunning kapcsán.
Akkor már az Avalon volt rajta ? Mintha másra emlékeznék...![]()
A Pro-ject vagy jó 20 évig volt a polcomon, az Avalon meg kb. 4 éve, szóval ha viszketett volna a csere, hamar megejtettem volna. Komoly különbséget a zene élvezetében nem okozott egyik sem. Az biztos, hogy az Avalonnak remek a ritmikája, a Pro-ject meg gyönyörű teltséggel szólt, de ezeket így utálom leírni, mert aki akarja, az úgy fogja értelmezni, hogy a másik bizonyára hiányt szenved azokban a képességekben, amikben az egyiket dícsérem. Ha rászánom majd magam, hogy valamelyiket eladjam, azért még átrakom a kart, hogy el tudjam dönteni, melyik menjen, de egyelőre nagyon nem fűlik a fogam a pepecseléshez. Nem bízok különösebben a hangzás memóriámban, meg azóta elég sok komponens változott a rendszeremben, amitől amúgy is nehéz lenne szétszálazni, minek mekkora jelentősége volt és van a hangzásban.