Igen, átsiklottál felette. A kommentemben, amit Alexével együtt idéztél, abban azt írom, hogy a topicjában már kitárgyaltuk, így nem kellene ide is citálni, itt is elhinteni a magját.juliush írta: ↑2025.03.21., pén. 14:15Nem kenyerem Rudi bá védelme, és az sem kizárt, hogy átsiklottam dolgok felett, de az elmúlt napok diskurzusa során egészen pontosan melyik konkurens céget, termékeket minősítette?Alex_Aston írta: ↑2025.03.21., pén. 13:17Ha a konkurenciát minősítjük, azzal önmagunkat minősítjük.
Én azt látom, hogy tapasztalatai alapján műszakilag más következtetésekre jutott, mint a gyártók jelentős része, saját kábeleit nyilván saját tapasztalatai mentén kikísérletezve készíti. Mindaddig míg pusztán ezeket a tapasztalatokat osztja meg, amelyekből levont következtetései nyilvánvalóan a kábeleiben is megtestesülnek, és nem azt írja, hogy "bezzeg az én AB kábelem felmosta a padlót az XY cég ilyen-olyan kábelével", engem speciel nem zavar.
Egy vélemény a sok közül, melyet helyén kell tudni kezelni.
De igen, ha bekukkantasz a topicjába(szándekosan nem linkelem ide), akkor láthatod, hogy bizony megnevez több nagynevű kábelt is, amikkel az övéi feltörölik a padlót.
Konkrétan engem zavar az ilyen jellegű marketing, az viszont egyáltalán nem helyénvaló, hogy már itt is kezdi erre terelni a figyelmet, teszi az utalásokat a saját portékájára.