Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FAL (Furuyama) Supreme-S
Re: FAL (Furuyama) Supreme-S
bocsi,nem volt egyértelmű, elkelt 
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Foglalózva 
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10165
Kérlek tartsd be a MINDENKIRE egyformán érvényes UP szabályt! A többit áttettem az OFF-ba.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
rockzene FAL módra, avagy egy teljesen más megkózelítés :)
youtu.be/NzWGRBdJt0o
Ezt csak bátraknak... 12Z,improvizatív tánczene
youtu.be/UNwlP80X4ek
youtu.be/NzWGRBdJt0o
Ezt csak bátraknak... 12Z,improvizatív tánczene

youtu.be/UNwlP80X4ek
halfnote.hu
halfnote.hu
2 nap és még nem kelt el... hmm...
Viccet félre, azt szeretem,ha pörögnek a dolgok, így (mivel már volt ilyen megkeresés,adtak egy ötletet), eladható dolgot beszámítok, főleg,ha nem terjedelmes a mérete. De, ha valakinek van konkrét ajánlata, meghallgatom.
egyébként, akinek van rá ingere és kicsit nagyobb a szobája, számomra is meglepő módon, de a Quadral Sub 183, passzív szubládával olyan mértékben intergálható, hogy semmit nem veszel észre a jelenlétéből,ami zavarná a holografikus sztereóképet. Amikor láttam ezt ismerősnél (akihez Tamás kis FAL-a került) meg is néztem,hogy az most egyáltalán be van e kötve. (középre elegánsabb eldugni, de itt így fért. nem húz félre)
Viccet félre, azt szeretem,ha pörögnek a dolgok, így (mivel már volt ilyen megkeresés,adtak egy ötletet), eladható dolgot beszámítok, főleg,ha nem terjedelmes a mérete. De, ha valakinek van konkrét ajánlata, meghallgatom.
egyébként, akinek van rá ingere és kicsit nagyobb a szobája, számomra is meglepő módon, de a Quadral Sub 183, passzív szubládával olyan mértékben intergálható, hogy semmit nem veszel észre a jelenlétéből,ami zavarná a holografikus sztereóképet. Amikor láttam ezt ismerősnél (akihez Tamás kis FAL-a került) meg is néztem,hogy az most egyáltalán be van e kötve. (középre elegánsabb eldugni, de itt így fért. nem húz félre)
halfnote.hu
halfnote.hu
Én most átpakoltam a 25m2-esbe. Ezt tolom... Elmebeteg zene
Kürtytől van, az asszony örülhet
de ez üt rendesen és nem válik zavarossá. De azért óvatosan a szobamérettel...
A györi segítséget köszi, jutalmad egy plüspatkány, @vikunyánál átveheted (már nála van :) )
A györi segítséget köszi, jutalmad egy plüspatkány, @vikunyánál átveheted (már nála van :) )
halfnote.hu
halfnote.hu
Én lassan egy éve élek intenzív kapcsolatban egy pár ilyen dobozkával. Mikor megérkezett, betettem a nappaliba (~20m2 összenyitva a lépcsőházzal) ott kissé elveszett. A kis munkasarkom egy 20m2es hálószoba sarkából van leválasztva az egyik faltól 180 centire egy kb 1,2 mes előtétfallal. Na ide van most bepréselve a falak és az íróasztal közé kb. 80centi-1mre a füleimtől. (antihifi elhelyezés, de itt töltöm az időm nagy részét szinte minden nap...) Itt meg minden van, ha Dub/D&B akkor tolja mint a veszedelem, ha jazz akkor körbeölel, ha Teams Meating akkor meg itt ülnek körülöttem a kollégák. (nagyon komoly) Szerintem ezek úgy lettek kitalálva, (ahogy pár videón is látszik) hogy közvetlenül előtte üldögélsz és beleúszol a zenébe. Nagyon régóta láttam benne fantáziát, de valahogy nekem a Tamásnál a Mindnight Blueval nem ütött olyan nagyon-nagyot. Aztán mikor a Mactone-al hallhattam nála, akkor meg bekattant, hogy nekem kell egy ilyen. Elképesztő mázlista vagyok hogy megtaláltam végül és remélem Revox-é is megtalálja a helyét.
Ha Győr környékéről érdekel valakit, nálam meghallgathatja nagyjából mit várhat tőle.
Ha Győr környékéről érdekel valakit, nálam meghallgathatja nagyjából mit várhat tőle.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
gyors gondolat... a perem nem a foszlós gumi, aminek látszik. szintetikus zergebőr és kívül-belül meg van fogva a membrán az erős mágnesek miatt.
ennek célközönsége van (kicsit más mint a mainsteam hangszórók világa), de akit érdekel a téma, lenti linken olvashat csoporttesztet, amiben szerepel. Amit nem értek, pont az a lényege, bárhol hallgatjuk a szobában, egyaránt jó mindenhol (van aki a szembefordítja őket,de olyan is akad, aki a hátsó falra irányítja), itt valamit nem jól csináltak (vagy eléültek...,passz), de egy ilyen monstre tesztnél ez bőven előfordul. A szobát is nagynak érzem, nálam most ~~25m2-en van bekötve, de kisebb szobában használtam. Mindenesetre pont az az erőssége,hogy kanapéfüggetlenül szól
Szerintem legjobban egy SE erősítővel fog együttdolgozni, de nekem a TMP ANT erősítővel is jó, ahogy az Avantgarde Model5-el, vagy a 47Lab erősítőkkel. Ismerősömnél ugyanez egy egyszerű Rotel erősítővel is kifejezetten jól meg tud szólalni (a természetessége bárhol tettenérhető), de Ő a nagy szoba miatt kiegészítette egy szubbal, ami meglepő módon jól működik, de ez csak egy bizonyos -passzív- szub (használtpiacon kb 30ezer Ft). Ettől eltekintve, csak olyanoknak ajánlom, akik tudják, mi ez. Nem ez a hangsugárzó fogja letépni a födémet, de nem rossz
http://hifimagazin.net/hangfalak-a-negy ... tegoriaban
ennek célközönsége van (kicsit más mint a mainsteam hangszórók világa), de akit érdekel a téma, lenti linken olvashat csoporttesztet, amiben szerepel. Amit nem értek, pont az a lényege, bárhol hallgatjuk a szobában, egyaránt jó mindenhol (van aki a szembefordítja őket,de olyan is akad, aki a hátsó falra irányítja), itt valamit nem jól csináltak (vagy eléültek...,passz), de egy ilyen monstre tesztnél ez bőven előfordul. A szobát is nagynak érzem, nálam most ~~25m2-en van bekötve, de kisebb szobában használtam. Mindenesetre pont az az erőssége,hogy kanapéfüggetlenül szól
Szerintem legjobban egy SE erősítővel fog együttdolgozni, de nekem a TMP ANT erősítővel is jó, ahogy az Avantgarde Model5-el, vagy a 47Lab erősítőkkel. Ismerősömnél ugyanez egy egyszerű Rotel erősítővel is kifejezetten jól meg tud szólalni (a természetessége bárhol tettenérhető), de Ő a nagy szoba miatt kiegészítette egy szubbal, ami meglepő módon jól működik, de ez csak egy bizonyos -passzív- szub (használtpiacon kb 30ezer Ft). Ettől eltekintve, csak olyanoknak ajánlom, akik tudják, mi ez. Nem ez a hangsugárzó fogja letépni a födémet, de nem rossz
http://hifimagazin.net/hangfalak-a-negy ... tegoriaban
halfnote.hu
halfnote.hu
FAL (Furuyama) Supreme-S
2x1db C60 driver, gyári dobozban (bár ez kb tökmindegy, nincs túlbonyolítva). Kisebb karcok vannak a tetején, de nem neccesek, de a fényes dobozon látszik.
Belső kábelezése:
felső terminál: Kondo KSL SPc
alsó: Audio Note QSSC SP
Hangszórók frissen estek át a 10 évenkénti felülvizsgálaton
Ajándék TakeT Batpure RLC supertweeterrel.
999.990 Ft, de tudok visszaadni.
Ahogy szokták írni, márkán belüli feljebblépés miatt eladó...
érdeklődni pm, helyileg Debrecen, postázni nem tudom, de nem is érdemes.
Belső kábelezése:
felső terminál: Kondo KSL SPc
alsó: Audio Note QSSC SP
Hangszórók frissen estek át a 10 évenkénti felülvizsgálaton
Ajándék TakeT Batpure RLC supertweeterrel.
999.990 Ft, de tudok visszaadni.
Ahogy szokták írni, márkán belüli feljebblépés miatt eladó...
érdeklődni pm, helyileg Debrecen, postázni nem tudom, de nem is érdemes.
halfnote.hu
halfnote.hu