Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Nekem van egy felvetésem a törlésekkel kapcsolatban :
ha egy bejegyzést kitörölnek, érdemes lenne (de legalább is így lenne korrekt) az illetőt minimum a törlés tényéről tájékoztatni.
A "szó nélküli" törlés szerintem minimum vitatható. Ha a törlés indokolását nem is (bár úgy lenne elfogadható, ha másért nem is, hogy az illető okuljon belőle, tudja mit csinált rosszul, és legközelebb jól csinálja ... ), de legalább a tényét közölni kéne a felhasználóval.
Lehet, hogy erre az lenne a válasz " hogy nincs rá idő ", de ha kitörölni van idő, akkor kéne lenni 1 percnek arra, hogy "A bejegyzés törölve lett" ... még ha az , hogy miért nincs leírva.
Így a felhasználó legalább azt tudhatná, hogy nem programhiba, nem saját hiba, nem hálózati gond ... stb. (1000 féle hibalehetőség van) miatt tűnt el, a számára esetleg fontos hozzászólás.
Köszönöm.
ha egy bejegyzést kitörölnek, érdemes lenne (de legalább is így lenne korrekt) az illetőt minimum a törlés tényéről tájékoztatni.
A "szó nélküli" törlés szerintem minimum vitatható. Ha a törlés indokolását nem is (bár úgy lenne elfogadható, ha másért nem is, hogy az illető okuljon belőle, tudja mit csinált rosszul, és legközelebb jól csinálja ... ), de legalább a tényét közölni kéne a felhasználóval.
Lehet, hogy erre az lenne a válasz " hogy nincs rá idő ", de ha kitörölni van idő, akkor kéne lenni 1 percnek arra, hogy "A bejegyzés törölve lett" ... még ha az , hogy miért nincs leírva.
Így a felhasználó legalább azt tudhatná, hogy nem programhiba, nem saját hiba, nem hálózati gond ... stb. (1000 féle hibalehetőség van) miatt tűnt el, a számára esetleg fontos hozzászólás.
Köszönöm.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9146
A felhasználói vezérlőpultban, jobb felül: Saját témák listája.tottyi írta: ↑2025.04.30., szer. 13:00Hi, van olyan lehetoseg, hogy a nevemnel egy klikkel lassam a hirdeteseimet? Vagy volna ra lehetoseg, hogy ilyen gyorslinket betegyetek? Eddig mindig vegigklikkletem pl a kabeloknal addig amig meg nem talaltam a sajat hirdetesemet, de most, hogy igy rakerdeztem es utananeztem van olyan, hogy Kedvencek kezeles es ebbe raktam bele amit hirdetek, csak nem-e lehetne ilyet automatikusan olyan alatt megtalalni, hogy "Hirdeteseim".
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 871
Hi, van olyan lehetoseg, hogy a nevemnel egy klikkel lassam a hirdeteseimet? Vagy volna ra lehetoseg, hogy ilyen gyorslinket betegyetek? Eddig mindig vegigklikkletem pl a kabeloknal addig amig meg nem talaltam a sajat hirdetesemet, de most, hogy igy rakerdeztem es utananeztem van olyan, hogy Kedvencek kezeles es ebbe raktam bele amit hirdetek, csak nem-e lehetne ilyet automatikusan olyan alatt megtalalni, hogy "Hirdeteseim".
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Audio Note témában szeretnék kérdezni egy hülyeséget, de nem találok Audio Note-os témakört, pedig mintha lett volna.
1. Rosszul emlékszem?
2. Béna vagyok és csak én nem találom?
3. Valamiért meg lett szüntetve?
Közben találtam egyet a "hangsugárzók" között, de az én hülye kérdésem pont nem hangsugárzókra vonatkozna, így ott nem merem feltenni ...
Basszus! Nem az olvasó szemüvegem volt rajtam, és ezért alig láttam a hülye képernyőt ...
A kérdés tárgytalan ... elnézést, de törölni nem tudom ...
Volna egy kérdésem. Audio Note témában szeretnék kérdezni egy hülyeséget, de nem találok Audio Note-os témakört, pedig mintha lett volna.
1. Rosszul emlékszem?
2. Béna vagyok és csak én nem találom?
3. Valamiért meg lett szüntetve?
Közben találtam egyet a "hangsugárzók" között, de az én hülye kérdésem pont nem hangsugárzókra vonatkozna, így ott nem merem feltenni ...

Basszus! Nem az olvasó szemüvegem volt rajtam, és ezért alig láttam a hülye képernyőt ...

A kérdés tárgytalan ... elnézést, de törölni nem tudom ...
Azt szeretném kérdezni, be lehetne-e állítani, hogy új regisztrációkor az Értesítési beállításoknál alapból be legyenek pipálva az e-mail üzenetek?
Egyre többször találkozom azzal, hogy az új tagok nem értesülnek a privát üzenetekről és csak a hirdetésben tudnak kommunikálni.
Egyre többször találkozom azzal, hogy az új tagok nem értesülnek a privát üzenetekről és csak a hirdetésben tudnak kommunikálni.
Usher - Valhalla - Emotiva
Sajnos igen....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Ez egy ma esti hozzáférés, Szegedről. Van benne néhány időtúllépés, de nem vészes.
32253
32253
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3238
A nem túl acélos tempóra, akadozásokra már nem is panaszkodom, pedig az is elég rendszeres.
Csak azt ne mondja senki, hogy biztos nálam van a hiba, mert nálam egyetlen más oldalon sem produkál ilyen anomáliákat.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 467
- Kapcsolat:
Most sem túl acélos a tempó, de kivárom.zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 18:49Nálam hetente tuti van egy ilyen "mosolyszünet", sajnos néha 2-3 is.stx írta: ↑2025.03.16., vas. 18:43Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Nálam hetente legalább egyszer előfordul, hogy akár órákig nem tudok benézni az oldalra, aztán minden átmenet nélkül helyreáll. Például ez ma, most is előfordult. Legutóbb kb. 14 óra körül voltam itt, majd úgy tíz perccel ez előttig, "a kért oldal nem elérhető" üzenetet kaptam, majd megnyílt az oldal, de újra be kellet jelentkezzek. Az újboli bejelentkezésre csak nagyon ritkán van szükség, legtöbbször "emlékezik rám" az oldal, ha újra elérhetővé válik.
Ugyanakkor minden más oldal hibátlanul működik, csak itt tapasztalom ezt a nehézséget.
Más is tapasztal(t) ilyet?
Köszönöm!![]()
(Egyébként, tényleg volt ma délután kimaradás.)
Nem, nem borotválkoztam ma, de nem is értem, hogy ez nálad mit jelent.![]()
- zoli73
- V.I.P.
Nálam hetente tuti van egy ilyen "mosolyszünet", sajnos néha 2-3 is.stx írta: ↑2025.03.16., vas. 18:43Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Nálam hetente legalább egyszer előfordul, hogy akár órákig nem tudok benézni az oldalra, aztán minden átmenet nélkül helyreáll. Például ez ma, most is előfordult. Legutóbb kb. 14 óra körül voltam itt, majd úgy tíz perccel ez előttig, "a kért oldal nem elérhető" üzenetet kaptam, majd megnyílt az oldal, de újra be kellet jelentkezzek. Az újboli bejelentkezésre csak nagyon ritkán van szükség, legtöbbször "emlékezik rám" az oldal, ha újra elérhetővé válik.
Ugyanakkor minden más oldal hibátlanul működik, csak itt tapasztalom ezt a nehézséget.
Köszönöm!![]()
Nem, nem borotválkoztam ma, de nem is értem, hogy ez nálad mit jelent.

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 467
- Kapcsolat:
Borotválkoztál ma?zoli73 írta: ↑2025.03.16., vas. 17:53Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Köszönöm!

- zoli73
- V.I.P.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra magyarázat, hogy időközönként miért nem elérhető az oldal?
Köszönöm!
Köszönöm!
Hálás köszönetem!tonee73 írta: ↑2025.03.16., vas. 06:53Kigyomláltam.Snipi írta: ↑2025.03.16., vas. 06:27
Köszi, ez jó ötlet. Mindkettő. Már én is gondoltam, hogy az "ismeretlen szám"-ot kinyomom ...
A "jelentést" is csinálom, bár azt gondoltam, hogy az öt téma full törlése kevesebb munkát az szegény adminoknak, mintha minden beirásomból töröltetném telefonszámot.
Minden esetre megteszem, aztán majd eldöntik melyik megoldás a célravezetőbb, nekem igazából mindegy. Én csak azt szeretném, hogy a google-ban ne legyen találat a számomra.

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6299
Kigyomláltam.Snipi írta: ↑2025.03.16., vas. 06:27
Köszi, ez jó ötlet. Mindkettő. Már én is gondoltam, hogy az "ismeretlen szám"-ot kinyomom ...
A "jelentést" is csinálom, bár azt gondoltam, hogy az öt téma full törlése kevesebb munkát az szegény adminoknak, mintha minden beirásomból töröltetném telefonszámot.
Minden esetre megteszem, aztán majd eldöntik melyik megoldás a célravezetőbb, nekem igazából mindegy. Én csak azt szeretném, hogy a google-ban ne legyen találat a számomra.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszi, ez jó ötlet. Mindkettő. Már én is gondoltam, hogy az "ismeretlen szám"-ot kinyomom ...rTom írta: ↑2025.03.16., vas. 06:14Szerintem a telefonszám törlésére lenne mód, a személyiségi jogokra hivatkozva.Snipi írta: ↑2025.03.16., vas. 05:40Köszönöm az aggódást. Félre lettem értve.
Én nem a regisztrációmat szeretném töröltetni, csak van kb. 5 darab hirdetésem még 2021-ből, ahol megadtam a telefonszámomat. Azt a kb. 5 hirdetést szeretném kitöröltetni, amiről tudom, hogy az új szabályzat szerint nem lehet. Ennyi lenne. A többi hülyeségemet nem szeretném ha kitörölnék természetesen. Azt is csak azért, mert ha beírom a telefonszámomat a google-ba, ez a pár találat van rá. Nem mondom, hogy emiatt zaklatnak mostanában, de így is eggyel kevesebb lehetőségük lenne a kötsögöknek, hogy be tudjanak azonosítani. (Amúgy az a feltételezésem, hogy téves hívások voltak, csak az a furcsa, hogy mind az elmúlt 1 hónapban volt, előtte sosem, és hogy azóta megszaporodott a számuk.) Szerintem a szám változtatás ezen nem segítene.
Jelentsd egyesével az adminok felé a kérdéses posztokat, ezen indoklással!
Aztán, hogy a google mire emlékszik és meddig az egy másik kérdés.
A letiltott hívószámokat egyébként én eleve rosszhiszeműnek tartom és nem veszem fel már vagy 15 éve.
Javaslom ezt a gyakorlatot.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 91
Szerintem a telefonszám törlésére lenne mód, a személyiségi jogokra hivatkozva.Snipi írta: ↑2025.03.16., vas. 05:40Köszönöm az aggódást. Félre lettem értve.
Én nem a regisztrációmat szeretném töröltetni, csak van kb. 5 darab hirdetésem még 2021-ből, ahol megadtam a telefonszámomat. Azt a kb. 5 hirdetést szeretném kitöröltetni, amiről tudom, hogy az új szabályzat szerint nem lehet. Ennyi lenne. A többi hülyeségemet nem szeretném ha kitörölnék természetesen. Azt is csak azért, mert ha beírom a telefonszámomat a google-ba, ez a pár találat van rá. Nem mondom, hogy emiatt zaklatnak mostanában, de így is eggyel kevesebb lehetőségük lenne a kötsögöknek, hogy be tudjanak azonosítani. (Amúgy az a feltételezésem, hogy téves hívások voltak, csak az a furcsa, hogy mind az elmúlt 1 hónapban volt, előtte sosem, és hogy azóta megszaporodott a számuk.) Szerintem a szám változtatás ezen nem segítene.
Jelentsd egyesével az adminok felé a kérdéses posztokat, ezen indoklással!
Aztán, hogy a google mire emlékszik és meddig az egy másik kérdés.
A letiltott hívószámokat egyébként én eleve rosszhiszeműnek tartom és nem veszem fel már vagy 15 éve.
Javaslom ezt a gyakorlatot.
Köszönöm az aggódást. Félre lettem értve.
Kedves Snipi!
Sajnálnám, ha emiatt elveszítenénk egy ilyen stabil AVX tagot. Kérlek gondold át a döntésedet.

Szerintem sok módon megszerezhető akaratodon kívül a telefonszámod. Számtalan példa van arra, hogy kirúgott, sértődött adminisztrátorok adtak el céges adatbázist, vagy egyszerűen a netes kereskedő cégek további haszonért értékesítik a megrendelői regisztrációkat.
Bármi lehet is mögötte, kérlek tarts ki, ne engedj a trolloknak, mert akkor máris elérték a céljukat.

Tisztelt Moderátorok és Adminisztrátorok!
Volna egy tisztelet teljes kérésem, ami tudtommal ellenkezik az új szabályzattal.
Előzmény : az utóbbi időben több zaklatást kaptam telefonon. A hívó minden esetben "ismeretlen szám" volt. A zaklatás ténye alaptalan volt (hol cigaretta csikk eldobás, holott soha életemben nem dohányoztam, sőt gyűlölöm a szagát is, vagy pedig az, hogy lefoglalom az internet sávszélességet film nézéssel, holott nincs otthoni internetem - ez céges - és soha életemben nem néztem filmet interneten (sem) mivel alig látok, így a zaklatás ténye teljes rágalmazás).
Az interneten rákeresve, a telefonszámom és a személyem közötti kapcsolatra (google) csak az AVX fórumon fellelhető 7 db téma vonatkozásában van találat. (Ebből 5, apám halálkor, az ő rendszere eladásakor, megbízásból történő eladás, kettő pedig "keresés" téma volt.)
Kérném az összes nevem alatt lévő, általam létrehozott (Snipi) téma törlését, ha lehetséges, mert nem szeretnék további telefonos zaklatást megélni az esetleges internetes (google) megtalálások alapján.(Nem biztos, hogy emiatt találnak meg az ilyen imposztorok, de nem zárnám ki.)
Amennyiben kérésem meghallgatásra talál, és a szabályzat ellenére megvalósulna, előre is hálás köszönetet mondanék.
Volna egy tisztelet teljes kérésem, ami tudtommal ellenkezik az új szabályzattal.
Előzmény : az utóbbi időben több zaklatást kaptam telefonon. A hívó minden esetben "ismeretlen szám" volt. A zaklatás ténye alaptalan volt (hol cigaretta csikk eldobás, holott soha életemben nem dohányoztam, sőt gyűlölöm a szagát is, vagy pedig az, hogy lefoglalom az internet sávszélességet film nézéssel, holott nincs otthoni internetem - ez céges - és soha életemben nem néztem filmet interneten (sem) mivel alig látok, így a zaklatás ténye teljes rágalmazás).
Az interneten rákeresve, a telefonszámom és a személyem közötti kapcsolatra (google) csak az AVX fórumon fellelhető 7 db téma vonatkozásában van találat. (Ebből 5, apám halálkor, az ő rendszere eladásakor, megbízásból történő eladás, kettő pedig "keresés" téma volt.)
Kérném az összes nevem alatt lévő, általam létrehozott (Snipi) téma törlését, ha lehetséges, mert nem szeretnék további telefonos zaklatást megélni az esetleges internetes (google) megtalálások alapján.(Nem biztos, hogy emiatt találnak meg az ilyen imposztorok, de nem zárnám ki.)
Amennyiben kérésem meghallgatásra talál, és a szabályzat ellenére megvalósulna, előre is hálás köszönetet mondanék.
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
Tudjuk, hogy vannak kiegészítők, de most az AVX képességeiről van szó.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 871
DeepSeek vagy a ChatGp is konnyen csinal Chrome-ba extensiont amit lehet kapcsolgatni, hogy milyen szinek legyenek es meg sajat magunkra is szabhatjuk amilyen szinezest akarunk. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
NCore-nal van phpBB-n tobbfele skin.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
https://forum.htka.hu/threads/humor.516/page-1498
Legalul, a sütik mellett van egy HTKA színválasztó mód.
Ahogy nézem, ez eléggé hajaz arra amit írtam.Voyager írta: ↑2025.03.03., hétf. 12:12Igen, persze. - jobb felső sarokban lehet váltani -
https://discussions.unity.com/latest
Bár én csak PC-n tudom kipróbálni ...