Összeget azért sem írtam, mert szerintem nem azon múlik sokszor a jó hang. Meg már nagyon kíváncsi lettem volna ELEX ajánlására, legyen az bármi is. Azt el tudom fogadni, ha nem tart jónak valamit, de szerintem ha ezt minduntalan le is írja, illene alternatívát ajánlani. Ez így túl destruktív szerintem.Rock60 írta: ↑2025.03.16., vas. 06:14
Ugyan nem én vagyok a megszólított, de azért nem ártana tudni, mennyit szánsz rá maximum...
Lehet, privátban praktikusabb lenne, de miért ne írnám le az én ajánlásom...
A Gekko Black Knight hangszórókábelét használom pár éve teljes megelégedéssel.
Az előző, VdH xy drótomnál sokkal jobb, más kábelem nem volt azóta, hasonló árkategóriából járt nálam másik két drót összehasonlításra, erősen a Gekko maradt... ( Nagyon muzikális, semmi tolakodás, kellő felbontás...)
A 2x3m 160e körül volt három éve, a mai árát nem ismerem, sacc/kb lehet most 200...
Szerintem a rendszered bőven megérdemli ezt a szintet.![]()
De amúgy jól tippeltél, ilyesmi összeg amit max rászánnék.
Köszi a tippet, ez számomra totál ismeretlen. Ráhallgatok mindenképp, ha találkozok eladó példánnyal.
Köszi. Amit eddig AQ-et hallottam az nem nyerte el a tetszésemet, elég technikai hangjuk volt. De rég is volt, meg szerintem valami nagyon alap lehetett, sajna már nem tudom a típusokat. Ráfülelek a Rocket-re ha tudok, még nem tűnik annyira meredeknek az ára.