azt tudom mondani, mivel sok járt már nálam, a hűtőbordák nem díszekBLX írta: ↑2025.07.28., hétf. 16:15Én személy szerint kedvelem a fél dobozos hifiket. Pl. Heed, régi Naim, ION, stb. Viszont a TMP készülékek esetében mindig az az érzésem, hogy a műszaki tartalom elég szűken van "bepréselve" az adott dobozba. Nyílván a nagyobb doboz drágább és már más dizájn. Egyébként a tavaszi budapesti demo napon voltam, és mind hangban mind kinézetre tetszettek a TMP cuccok.revox írta: ↑2025.07.28., hétf. 14:58Hova tegyem?
Interneten talált képek?
Saját hifis cuccaimról készült képek?
Magyar hifi termékekről készült képek?
Szerencse, hogy nincs "elcseszett fényképezővel készült, elcseszett képek" topic...
Mindenesetre Made in Debrecen: TMP Audio / Quantic F50 mindentudó erősítő![]()
"Kinek javasolt? Egyszerű a válasz: Aki szeretné ezt a rengeteg jó dolgot, kis helyen tárolni, a minőségi zenehallgatás feladása nélkül (akkor is, ha borzalmasan nehezen hajtható hangfala van. Sőt! Nekik kell csak igazán)" ( https://www.halfnote.hu/blogs/revox/qua ... uantic-f50 )
![]()

de elmesélek egy "titkot", mostmár a kisebb készülékek is kapnak hűtőbordát a jövőben. Nem volt eddig se velük gond e miatt, de ha egyszer kiadja a matek és belefér, hadd legyen rajta. Én sok évig használtam a 001-es,tehát a legrégebbi ANT ersítőt. Üzemi hőfok és megáll. Cserébe kis kompakt dobozok. Csajommal bezsélgettünk pont erről pénteken,amikor elhoztuk a Quanticot. Neki pl nagyon tetszik, hogy kicsik

De, aki követi a TMP Audió ténykedését, az már tudja, hogy megjelentek a 45 centis dobozolt gépek is, de azokban sokszor csak egy pár kondi többe kerül,mint egy ANT erősítő. volt már nálam ilyen, jók